Oman shamaanirummun valmistaminen on voimauttava synnytysmatka

Tämä kirjoitus on tehty yhteistyössä Nean / Lehtorummut_GroveDrums:n kanssa

Minua oli kutsunut jo pitkään oma shamaanirumpu. Jo siitä lähtien, kun rumpuja alkoi tulla naisten piireihin ja retriiteilleni monia monia vuosia sitten. Tiesin, että saan kyllä oman rummun täydellisenä aikana. Välillä tulin kuitenkin kärsimättömäksi, kun aikaa oli kulunut taas vuosi, enkä vieläkään omistanut rumpua, vaikka monilla ystävilläni oli sellainen. Katselin ajoittain rummuntekokursseja ja valmiita rumpuja, mutta selkeää kutsua suuntaan tai toiseen ei tullut.

Kunnes tänä keväänä oli vihdoin se kuuluisa ”divine timing”. Erääseen seuraamaani Telegram-ryhmään tuli kuva kauniista punertavan sävyisestä rummusta, joka herätti ja aktivoi jotain sisälläni. Olisiko se tämä, vihdoin? Laitoin viestiä Nea:lle, joka oli valmistanut tuon kauniin rummun. Yhteys välillämme syntyi nopeasti ja helposti. Tässä tunnuttiin olevan hyvin samalla taajuudella ja asiat alkoivat virrata helposti ja luontevasti.

Nea puhui siitä, että rummunvalmistus liittyy vahvasti naiseuteen, kohdun luomisvoimaan ja synnyttämiseen. Itsestäni tuntui vahvasti siltä, että olen synnyttämässä tavallaan uutta lasta. Tämä ei ole kuitenkaan fyysinen lapsi vaan enemmänkin uusi olemuspuoli minussa, jossa rumpu toimii tukena.

Päädyimme parhaaseen mahdolliseen ratkaisuun eli siihen, että menisin henkilökohtaiseen rummunvalmistuspäivään Nea:n kotiin. Saisin siis todennäköisesti vielä sopivamman rummun, kuin se kuvassa ollut. Valitsemamme rummunteko päivä oli vielä sopivasti synttäriviikollani oleva kevätpäivän tasaus. Alkuvoimaisen oinaan energiat alkoivat tuoda valoa ja eloa herkempään Kalojen aikaan, ja itselläni on aurinko Kaloissa ja Mars oinaassa juuri tämä siirtymä tuntui samalla ihanan kotoisalta ja dynaamiselta. Samalla tiesin, että nyt oli aika synnyttää materian tasolla näkyvämmäksi sisäistä shamaaniani.

Päivä oli kokonaisuudessaan ainutlaatuinen ja upea kokonaisuus ja matka. Aloitimme jo klo 12 ja valmistelimme rummun sisäisesti erilaisten intentioiden, meditaation, rituaalien ja Nea:n tekemän rumpumatkan avulla. Rummun fyysinen synnytys ja luominen alkoi vasta illemmalla. Koko päivä soljui luontevasti eteenpäin, vaihe vaiheelta. Oli jännä tunne olla täydellisessä tietämättömyyden tilassa siitä, miltä rumpu tulisi näyttämään. Samalla läsnä oli kuitenkin tieto, että se tulee olemaan itselleni se paras mahdollinen, miltä se sitten näyttäisikään.

Nea:n opastus koko prosessin ajan oli ihanan ammattimaista ja samalla hyvin rentoa. Se jätti paljon tilaa omalle luovuudelle ja omannäköiselle tekemiselle. Rummun värjäys oli jollain tavalla erilaista, mitä olin ajatellut. Se oli hyvin intuitiivista ja siinä saattaa tapahtua yllättäviäkin muutoksia siihen, mitä olisi etukäteen ajatellut tapahtuvan.

Omaan rumpuun päätyi sama värimaailma, joka oli löytynyt rumpumatkalla energeettisesti kohtuni ”kristallipalatsista”. Tähän värimaailmaan kuului valkoinen, punainen ja violetti. Kun värjäsin rumpua tietyllä tavalla, tajusimme jossain kohtaa, että rumpunahkani olikin väärinpäin, eli todellinen päällispuoli olikin toisella puolella. Aluksi hieman vastustin tätä kuviota, joka näytti hieman sekasotkulta, mutta hetken päästä tajusin, että kyllä sen näin tulee olla.

Rumpuni kuvaa minulle vahvasti feminiinistä alkuvoimaisuutta ja on mielestäni todella hieno. Se on juuri omannäköinen ja minulle tarkoitettu! Onhan se tullut minun kohdustani, energeettisesti ja fyysisesti käsieni kautta. Olen todella kiitollinen, että sain synnyttää tämän rummun tällä tavalla ja uskon, että se tulee palvelemaan tehtäväänsä syvästi!

Kiinnostaako sinua oma shamaanirumpu ja haluatko synnyttää sen henkilökohtaisen opastuksen kera?

Nea:n (alla kuvassa) sydäntä lähellä on rumpujen rakentaminen ja Kelttiläinen viisausperinne, villi voima, primitiivisyys ja hän on lähdössä opiskelemaan kuolindoulaksi.

Nea tekee henkilökohtaisia rummunvalmistus päiviä kotonaan Tampereella sovitusti.

Nea:ta saa myös kauniita käsintehtyjä Mala-koruja ja korvakoruja, joista hän jakaa Telegram-kanavallaan.

Ota yhteyttä Neaan:

Instagram: Lehtorummut_GroveDrums

Telegram: @KathleenNea

Sähköposti: lincolnlinnea@gmail.com

Puhelin / wa: 046-9672204

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.