Alitajunta luo elämääsi

Oletko huomannut tietyntyyppisten kokemusten, ihmissuhdehaasteiden, tunnereaktioiden tai kehollisen oireilun toistuvan elämässäsi? Tuletko toistuvasti petetyksi tai jätetyksi jonkun ryhmän ulkopuolelle? Huomaatko toistuvasti olevasi riidoissa jonkun kanssa? Tai pidätkö itseäsi huonompana kuin muita? Toistuvatko sinulla jonkinlaiset kurkun tai virtsatietulehduksen oireet? Nämä vain muutamia esimerkkejä mainitakseni. Toistuvat haasteet saattavat saada hieman eri muodon eri ilmenemiskerroilla, mutta niiden perusluonne kuitenkin on samankaltainen.

Ja jos pohdit asiaa, saatat ehkä huomata, että läheisilläsi toistuu erilaiset haasteet kuin sinulla.

Olet vuosien varrella luultavasti oppinut löytämään keinot selvitä näiden toistuvien haasteidesi kanssa. Vaikka joku keino tai hoito ”parantaisi” ongelman sillä kerralla, se tulee aina jossain vaiheessa takaisin. Oletko huomannut?

Haasteiden alkulähde

Mistä sitten johtuu, että samat haasteet seuraavat meitä kuin varjo? No, siinäpä se tulikin sanottua jo. Haasteemme ovat alitajunnan tuotosta ja ne todellakin seuraavat meitä varjon lailla niin kauan, kunnes puhdistamme niiden juurisyyt alitajunnasta. Vaivojen aiheuttaja on alitajunnassa eikä lopullista paranemista voi tapahtua ilman alitajunnan ottamista mukaan prosessiin.

Maailmassa on valtavan monia erinomaisia keinoja hoitaa vaikka mitä ongelmia kehossamme ja mielessämme. Niiden avulla voi saada hyviä tuloksia hetkellisesti. Pysyvää paranemista ei kuitenkaan tapahdu ennen kuin ongelmien lähde alitajunnasta on putsattu pois. Siihen saakka ongelmat palaavat aina uudelleen yhtä varmasti kuin aurinko laskee joka ilta ja syksy saapuu aina kesän jälkeen.

Alitajunnan uskomukset

Alitajunnassamme on paljon erilaisia uskomuksia. Toiset niistä ovat totta tai neutraaleja eivätkä häiritse elämäämme millään tavalla. Toiset uskomukset sen sijaan ovat vääristyneitä ja ne haittaavat elämäämme enemmän tai vähemmän. Uskomuksemme ovat vääristyneet jonkin voimakkaan kokemuksen seurauksena.

Alitajunnassa saattaa olla esimerkiksi rajoittavia uskomuksia siitä, että kielteisiä tunteita ei ole turvallista ilmaista. Tai että ihmisiin ei voi luottaa, et ole rakkauden arvoinen, et ansaitse hyvää parisuhdetta tai et voi vaurastua. Alitajunnasta löytyy myös pelkoja. Osa alitajunnan vääristymistä voi olla melko rajujakin.

Mistä vääristymät ovat peräisin

Alitajunnan vääristymät ovat syntyneet sielunhistoriamme aikana. Eli niiden monien elämien aikana, joita olemme eläneet eri aikoina, eri kehoissa ja eri kulttuureissa. Katsaus maailman historiaan antaa vihjeitä siitä, millaista elämää olemme ehkä eläneet menneinä aikoina. Olemme menneiden elämien aikana sekä kokeneet että tehneet ikäviäkin asioita. Voimakkaat kokemukset sielunhistoriassamme ovat muokanneet alitajuntaa: vääristäneet uskomuksia ja jopa synnyttäneet pelkoja.

Nyt, tänä mullistavana aikana, jota parhaillaan elämme, alitajunnan vääristymät pyrkivät voimakkaasti pintaan. Ne suorastaan vaativat päästä näkyviin, jotta voimme puhdistua ja vapautua niistä.

Opiskelen parhaillaan Kirsi Kautiaisen johdolla energiahoitomenetelmää, jonka avulla alitajuntaa voidaan puhdistaa vääristymistä ja sen myötä saada aikaan pysyviä hoitotuloksia.

Veden muisti ja sisäinen puhe

Ihmisen kehosta on vettä 50-70%. On jo vuosikymmeniä ollut tiedossa, että vedellä on muisti. Lyhyesti kerrottuna riippuen siitä, millaista energiaa (ajatuksia, puhetta, energiahoitoa tms.) veteen kohdistetaan ja sama vesi sen jälkeen jäädytetään, muodostuu hyvin erilaisia jääkiteitä tai kuvioita. Hyvä energia (rakkaus, kiitollisuus, anteeksianto jne.) saa aikaan kauniita ja symmetrisiä kuvioita, huono energia (viha, suru, kauna jne.) saa aikaan rumia ja epäsymmetrisiä kuvioita.

Sinun alitajuntasi sisältö pyörii ajatustesi taustalla sisäisenä puheena, jota et yleensä tiedosta. Se pyörittää siellä myös vääristyneiden uskomustesi ja pelkojesi levyä kerta toisensa jälkeen. Kehossasi oleva vesi reagoi alitajuisiin uskomuksiin ja pelkoihin. Se alkaa osaltaan toteuttaa ja tuoda niitä käytäntöön fyysisinä oireina. Alitajunnan energia vaikuttaa olemukseesi kaiken aikaa ja vetää puoleensa sitä vastaavia kokemuksia.

Sinun alitajuntasi sisältö päätyy elämääsi erilaisina kokemuksina ja oireina sisäisen puheen ja veden muistin välityksellä.


Kiinnostaako sinua aiheet, joista kirjoitan? Liity postituslistalleni sivustollani tuulialaine.com. Saat liittymislahjan!

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.