Christoffer Weiss: Kohti syvempää seksuaalisuutta

Seksuaalienergia on meidän ihmisten voimakkain energia, kaiken elämän alku ja juuri. Intialaisessa chakrajärjestelmässä on seitsemän peruschakraa, tai keskusta. Miehen seksuaalienergia sijaitseekin juuressa, juurichakrassa. Naisen taas seuraavassa, sakraalichakrassa, jonka johdosta naisen seksuaalisuuteen liittyy paljon enemmän kuin pelkästään orgasmi ja ejakulaatio. Miehen seksuaalienergian syvin tarkoitus on luoda elämää. Miehen on tarkoitus luoda puitteet elämälle, valata siemennesteensä täyteen potentiaalista elämänenergiaa ja sitten ejakuloida se naiseen, jotta elämä alkaisi.

Chakra on fyysisessä kehossa ja energiakehossa sijaitseva energiakeskus. Näitä keskuksia on seitsemän, ja jokaisella chakralla on oma ominaisuutensa, värinsä, äänensä ja tehtävänsä. Lue lisää chakroista mm. tästä

Kun katsomme seksuaalisuutta tältä tasolta voimme sanoa että miehen syvin tarkoitus onkin vain siirtää siemenensä naiseen, ja vastuu jatkosta siirtyy naiselle. Näin se ei kuitenkaan käytännössä ole, sillä kyllähän lapsi tarvitsee isänsä koko kasvatuksen aikana etenkin nykyajan sosiaalisessa tilanteessa. Mutta biologisesti katsottuna on tarpeeksi, että mies ejakuloi ja nainen hoitaa synnytyksen. Tämän takia usein riittää, että miehen genitaaleja stimuloi kunnes ejakulaatio tapahtuu. Kunhan mies kiihottuu tarpeeksi, usein vaan visuaalisesti jotta hän saa erektion ja hänen genitaaleja stimuloi siemensyöksyyn saakka, riittää tyydyttämään miehen seksuaalisesti.

Koska miehen ensisijainen toiminta on elämän alkuun saattaminen, voikin siten sanoa, että miehen viimeinen toivo voisi olla seksuaalinen purkautuminen, jotta oman suvun jatko olisi taattu. Naisen seksuaalisuus onkin sitten monimuotoisempi ja monimutkaisempi. Ensinnäkin naisen orgasmi ei ole välttämätön hedelmöitymisen kannalta, vaikkakin on tutkittu, että naisen orgasmin aiheuttamat vaginaaliset supistukset helpottavat siemennesteen pääseminen munasoluun. Naisen seksuaalisuuteen liittyy luontaisesti vastuun ottaminen raskaudesta, synnyttämisestä ja imettämisestä, joten biologisesti nainen ajattelee seksiä pitempänä, laajempana ja syvempänä asiana kuin mies. Vaikka miehen seksuaaliseen huippuun sisältyy sekä orgasmi ja ejakulaatio, useimmille miehille tämä prosessi tapahtuu niin nopeasti että niitä on miltei mahdoton erottaa toisistaan.

Kun mies lähenee kliimaksia, energia koko olemuksesta kerääntyy juurichakraan ja siirtyy kiveksiin, jossa se tunkeutuu siemennesteeseen, valaen siittiöt täyteen voimaan, jotta ne jaksavat uida kohti tavoitettaan, kohti vapautuvaa, hedelmällistä munaa. Tämän jälkeen, hyvin nopeasti, energia siirtyy eturauhaseen, joka alkaa pumpata siemennesteen kiveksistä siittimen kautta kohtuun. On tutkittu, että siittiöt itseasiassa auttavat toisiaan, vaikka kilpailevatkin keskenään kuka pääsee ensimmäisenä maaliin, he loppupeleissä tekevät tiimityötä, jotta joku pääsisi hedelmöittämään munaa ja luomaan elämää. Maskuliiniseen energiaan kuuluu siis luontaisesti tukeminen ja auttaminen, kilpailemisen lisäksi, tosin meillä miehillä monesti se kilpailu ottaa ylivallan.

Tämä orgasmin ja ejakulaation prosessi tapahtuu niin samanaikaisesti, että harva mies kokee näissä mitään eroa. Kaikki tuntuu yhdeltä ja samalta. Koska modernissa kulttuurissamme seksiin “kuuluu” että mies laukeaa – jota vahvasti näytetään aikuisviihteessä – niin on hyvinkin vaikea kokea että orgasmi ja ejakulaatio itseasiassa ovat kaksi eri asiaa, ja että niitä voi kokea toisistaan erillisinä; orgasmia ilman ejakulaatiota ja taaas ejakulaatiota ilman orgasmia. Ejakulaation voi saavuttaa suhteellisen helposti ilman orgasmia hieromalla eturauhasta (sisäkautta), mutta orgasmin kokeminen ilman ejakulaatiota vaatiikin sitten hieman enemmän tietoisuutta, läsnäoloa ja harjoittelua.

Kohti syvempää nautintoa

Omakohtainen kokemus kehittymisessä kohti moni-orgasmista miestä kulki nautinnon kautta. Kun erosin parisuhteesta noin 10 vuotta sitten tunsin menettäneeni jotain maskuliinisesta voimastani. Kun siirryin suhde-elämästä sinkkuelämään, tunsin suuremman tarpeen harrastaa itsetyydytystä. Se pieni hetki ennen ejakulaatiota, kun koko keho heräsi henkiin, tuntui niin hyvältä, että se jopa aiheutti minulle riippuvuutta. Tähän aikaan liittyi myös voimakas fyysinen voimaharjoitus, ja kun treenin vuoksi testosteronitasot olivat jatkuvasti koholla, tarve seksuaaliseen purkautumiseen oli aiempaa suurempi. Koin tarpeen miltei päivittäin masturboida ja ejakuloida, jotta saisin edes jonkinnäköisen hyvän olon itselleni. Koin kiihottumisen, erektion ja pyrin purkamaan paineita mahdollisimman nopeasti ja voimakkaasti.

Kuitenkin ejakulaation jälkeen jäi tyhjä olo, itseasiassa tyhjempi olo kuin ennen. Ejakulaation jälkeinen tyhjyys, vetäytyminen ja jopa häpeä on meille monille miehille tuttu tunne. Onkin sanottu että mies on rehellinen ainoastaan laukeamisen jälkeen, koska se on se ainoa hetki jolloin hän ei halua mitään naisestaan. Jotkut naiset ovatkin tämän oivaltaneet ja käyttävät tilaisuutta hyväkseen kysyä syvällisiä kysymyksiä ja mielipiteitä mieheltään. 😉 Mitä vähemmän oikeasti välittää ja tykkää kumppanistaan, sitä suurempi tämä tyhjyys ja häpeän tunne on miehelle. Kumppanin kanssa, jota rakastaa, tämä tunne on pienempi, vaikka ejakulaation jälkeen aina tulee pieni notkahdus energiassa. Naisillekin tulee tämä tunne (joskin vähemmän) kun energia purkautuu alaspäin sen sijaan että se “sublimoituu” ylöspäin, eli hienovaraistuu.

Aloin opiskella seksuaalisuutta tavoitteena tulla paremmaksi rakastajaksi, vahvistamaan maskuliinista olemustani. Kun luin paljon alan kirjallisuutta kiinnitin huomiota ohjeisiin harrastaa itsetyydytystä, mutta välittömän ejakulaation sijaan kehoitettiin pyrkiä pidentämään “aktia”, kehitäkseen lisää energiaa. Kun näin tein, aluksi ihan lyhyen ajan, ja pian pidemmin ja pidemmin, huomasin nautinnon lisääntyvän merkittävästi. Huomasin että mitä enemmän pitkitin ejakulaatiota, sitä suuremman purkautumiseen liittyvää nautintoa koin.

Kun samalla jatkoin opiskelua niin monessa kirjassa mainittiin tantraa ja taolaisuutta tapana kehittää enemmän seksuaalienergiaa. Molemmissa suositeltiin pidättäytyä ejakulaatiosta. Muistan, että ajattelin ensiksi sen olevan täysin tyhmää, enhän minä halunnut pidättäytyä ejakulaatiosta, sehän oli se suurin syy miksi ylipäätään tyydytin itseäni; että saavuttaisin kliimaksin ja että purkaisin paineitani. Mutta kun kuitenkin koin, että ejakulaation jälkeen olin väsyneempi ja tyhjempi kuin ennen, päätin yhtenä aamuna, ilman sen kummempaa suunnitelmaa, olla viemättä tyydytystäni loppuun saakka ja jättää viimeiset vedot vetämättä. Koko sen päivän tunsin kohentunutta energiaa, olin paljon enemmän läsnä ja tunsin itseni yleisesti enemmän mieheksi.

Päätin jatkaa kokeilua ja seuraavien viikkojen ajan ejakuloin ehkä vaan noin joka toinen kerta. Koin enemmän ja enemmän energiaa. Pystyin alkaa saamaan, oppikirjojen opetuksien mukaan, nautintoa myös ejakuloimatta. Vuodet vierähti ja kokemukset orgasmeista ilman ejakulaatiota voimistuivat. Päätin tämän alkukokemuksen jälkeen, että haluaisin tavata naisen kenen kanssa voisi harjoitella tätä käytännössä. Ja onnekseni tapasin noin 6 kk kuluttua tantrisen naisen, joka itseasiassa kielsi minua ejakuloimasta hänen kanssa. Luojalle kiitos hänestä, sillä tämä “kielto” oli just sitä mitä halusin ja auttoi minua pääsemään seuraaville tasoille. Seurustelimme muutaman vuoden ja tämän myötä kehityin erittäin taitavaksi rakastajaksi ja pystyin hyväksymään itseäni vielä enemmän sekä keräämään valtavasti maskuliinista seksuaalienergiaa olemukseeni.

Kun sitten aloin harjoittella muiden naisten kanssa niin huomasin miten yleistä ajatus siitä että “miehen tulee ejakuloida seksin päätteeksi” on. Monet naiset kokevat että jos mies ei ejakuloi, niin hän ei nauti. Ja naiset syyttävät itseään, heidän mielestä heissä itsessään on vika, kun eivät pysty tyydyttämään miestä. Näin ei kuitenkaan ole. Mieskin voi tuntea nautintoa purkamatta energiansa ejakulaation kautta. Tätä sublimaatiota josta mainitsin voi harjoitella sekä naiset että miehet itsekseen ja myös kumppanin kanssa.

Yksinkertaisimmillaan harjoitus tapahtuu supistamalla lantiopohjalihaksia ja tuntemalla miten energia nousee alemmilta tasoilta sydämen ja jopa kolmannen silmän ja päälaen/kruunun tasolle. Tänä päivänä voin hyvinkin saada lukuisia orgasmeja ilman siemensyöksyä. Tosin, en halua olla missään asiassa absoluuttinen, ja annankin itselleni ejakulaation kokemuksena silloin kun siltä tuntuu. Erona kuitenkin se että se ei ole minulle mikään pakko enää, vaan voin sen kokea jos niin haluan. Mies, anna itsellesi lahjaksi kasvaa ja kokea nautintoa just sellaisena kun se on sinä hetkenä. Pysy läsnä ja tunne koko kehosi tarpeen, ei pelkästään purkautumisen pakko.

Kehittämällä energiaa seksuaalisen kiihottumisen ja stimulaation kautta, mutta purkaamatta sitä voit ladata kehosi täyteen hienovaraista, herkkää ja hellää energiaa jota voit käyttää haluamallasi tavalla arjessa ja juhlassa. Tämä ei ole helppo matka, mutta kaiken yrittämisen arvoinen kylläkin. Ole itsellesi lempeä, hyväksyvä ja puhu tästä kumppanisi ja/tai ystäviesi kanssa. Saatat yllättyä vastaanotosta…

VINKKIRUUTU top3:

Naiset
-Opettele katsomaan itseäsi peilistä alasti, hyväksyvästi
-Muista että sinulla on aina oikeus omaan nautintoon ja kehoosi
-Älä pelkää kiusata miestä, sinäkin voit olla kontrollissa

Miehet
-Löydä itsestäsi muitakin herkkiä kohtia kuin penis ja pallit
-Kosketa itsesi eri tavoilla kuin normaalisti, esim toisella kädellä tai tekopimpillä
-Kokeile viedä itsesi mahdollisimman lähelle rajaa, menemättä siitä yli

Parit
-Seksi on pyhä sopimus kahden (tai useamman) ihmisen välillä, kunniottakaa sitä
-Leikkikää sallimisen ja kiellon kanssa, eteenkin mitä tulee orgasmiin ja ejakulaatioon
-Intensiivisen rakastelun jälkeen on normaalia että tarvitsee tilaa, fyysisesti ja henkisesti, sallikaa se

Kirjoittajasta:

Christoffer on värikkään elämänsä aikana kouluttautunut näyttelijäksi Suomessa ja Kaliforniassa, hän on valmentanut ja tuottanut tapahtumia kuudella mantereella ja harrastaa vapaa-aikana ajattelua ja diplomatiaa… Seuraa häntä @christofferinfo www.christoffer.info

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.