Vinkkejä parempaan maadoittumiseen

Käytätkö liikaa aikaa puhelimella tai muilla laitteilla?
Oletko jatkuvasti ylivirittynyt (tai alivirittynyt) ja rauhoittuminen tuntuu vaikealta?
Kärsitkö epämääräisistä kivuista ja oireista?

Elämme monella tavalla ihmiselle epäluonnollisilla tavoilla. Elämäntyylimme, johon monesti nykyään kuuluvat kiire, stressi ja lisääntyvä teknologian käyttö altistavat meitä monille vaivoille ja saavat meidät helposti irti luonnollisesta keho- ja maayhteydestä. Maayhteydellä on luonnostaan uskomaton parantava voima, koska se on luonnollinen olotilamme.

Paras tapa kytkeytyä luonnolliseen maayhteyteen, jolla on paljon parantavia vaikutuksia on paljain jaloin yhdistyminen maahan. Hiekka, multa, nurmikko ja jopa betoni maadoittaa. Mutta asfaltti ei. Parhaiten maadoitut kostealla pinnalla, meren suolavesi ja hiekkaranta ovat erityisen hyvä johde.

Maayhteydellä sanotaan olevan lukuisia hyötyjä, kuten seuraavat:

– Vähentää tulehdusta
– Vähentää kipuja
– Parantaa unta
– Parantaa verenkiertoa
– Vähentää stressiä
– Vähentää hormonaalisia oireita
– Vähentää lihasjännitystä ja päänsärkyä
– Nopeuttaa loukkaantumisista toipumisessa
– Suojaa kehoa sähkömagneettisilta kentiltä

Jos maayhteyden ylläpitäminen luonnollisesti (kuten paljasjalka kävely) ei ole mahdollista sulle, niin on olemassa myös tuotteita, joilla saat maayhteyden maadoituspuikon avulla tai yhdistämällä tuotteet maadoitettuun pistorasiaan.

Itse olen käyttänyt maadoitustuotteita jo 10 vuotta sitten, mutta sittemmin erilaisten elämänmuutosten myötä tuotteet ovat kadonneet jonnekkin matkan varrella. Huomasin viime aikoina, että tietokoneella olo on tuntunut koko ajan vaikeammalta ja pystyn olemaan siinä koko ajan vähemmän ja vähemmän. On tullut mm. päänsärkyä ja väsymystä. Päätin tilata jälleen maadoitusmaton tiedonportaiden verkkokaupasta.

Olen käyttänyt tätä mattoa nyt yli kuukauden ja se on selvästi helpottanut oireitani. Käytän sitä välillä myös meditaatiossa tai ennen nukkumaanmenoa. Se on tuntunut auttavan ja pystyn olemaan nyt paremmin laitteilla.

Jos maadoitusasia kiinnostaa sua ja haluat lisätä maan parantavaa voimaa, niin tutustuppa tähän Tiedonportaiden kauppaan ja siellä oleviin maadoitustuotteisiin.

Koodilla: NAISEUDENVOIMA saat tuotteista 10%:n alennuksen (voimassa 30.4.asti!)

Kirjoitus tehty yhteistyössä Tiedonportaiden kaupan kanssa. 

Kirjoittaja: Heidi Emilia / Naiseuden voiman perustaja

Lisää tietoa maadoittumisesta tässä

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.