Naisen salattu voima – light and dark feminine

Halusin tehdä artikkelisarjan, jossa käsitellään naisen voimaa, niin feminiini- kuin maskuliinienergian kannalta. Tämä voima on toki meissä kaikissa, sukupuolista riippumatta. Tämä ensimmäinen osa käsittelee feminiinistä voimaa ja toinen osa maskuliinista.

*******

Tietoisen ja pyhän naiseuden (Divine feminine) esikuvaksi on kulttuurissamme tarjottu jo pitkään valoa ilmentävää feminiiniä, jota edustaa mm. Äiti Amma, pyyteetön rakastava äiti-arkkityyppi tai viaton neitoenergia, joka on kevyttä ja innostavaa.

Tämä valoenergia on niin sanottua high vibe – energiaa ja on myös hyvin voimallinen energia, kuten tiedämme.

Tämä valopuoli on usein myös se, johon törmäämme henkisellä tiellä ensin. Se on helpommin saatavilla, yleisesti hyväksyttyä, ihannoitavaa ja tavoiteltavaa. Se on myös energiaa, joka resonoi kovasti miehiin (jos olet nainen).

Nainen, jolla on sydän auki, hyvät energiat…onhan hänessä paljon parantavia ominaisuuksia, jotka vetoavat moniin.

Se on kuitenkin vain toinen puoli naiseutta. 

Kuten me monet naiset jo tiedämme, naisen villi voima, intuitio, luontoyhteys, vapaa seksuaalisuus sekä noituus on tukahdetettu vuosikausien ajan, kiitos patriarkaatin.

Se on pidetty pimeässä ja tuomittu vähempiarvoiseksi tai vääräksi. Tämä yhteiskunta on koittanut kasvattaa meitä miehiseen malliin robotiksi, joka sopii systeemiin ja hallitseviin rakenteisiin. Mitä enemmän meitä koneistetaan ja irtautetaan kehostamme ja tunteista, sitä parempia ja tehokkaampia systeemin osia olemme.

Tehtävämme on räjäyttää tämä ohjelmointi ja me monet olemme onneksemme sillä matkalla…

Naisen (ja toki myös miehen) on tärkeä löytää yhteys pimeään naiseuteensa ”dark feminine” -puoleensa, jonka supervoima on kyky tuntea ja vapauttaa syvimpiä tunteita ja tabuja: pyhää vihaa – jopa raivoa, syvää surua, häpeää ja olla läsnä syvimpienkin pelkojen kanssa, jotka ovat istutettu juureemme menneisyydestämme, perittyjä esiäideiltämme tai entisistä (noita)elämistämme. 

Kun sisäsyntyisessä dark femininiinissämme avaamme portit syvään pimeään, avautuu meille pääsy myös sinne toiseen päähän: vahvaan kehoyhteyteen, ekstaattiseen nautintoon, luomisvoimaan, iloon, äärettömään vapauteen ja kykyyn olla läsnä ihan kaiken kanssa. 

Näiden tunteiden skaala tekee meistä elinvoimaisen naisen, joka ei ole kontrolloitavissa. Häntä ei voi hallita – ei mies tai kukaan patriarkaatin edustaja. Hän on villi ja vapaa. Hän on kaikken pelottavinta miehelle tai systeemille, joka koittaa pitää hänet ”ruodussa”.

Pimeän feminiinin voima on Kali-jumalattaren energiaa, jonka kyky on tuhota vanha ja toimimaton, ja sitten syntyä uudelleen. Tämä transformatiivinen voima on meissä jokaisessa liikkeessä jatkuvasti. Joskus enemmän pinnalla, joskus vähemmän. 

Tämä aika herättelee ja aktivoi sisällämme, piilossa olleita tunteita. Ne tunteet eivät aina ole mukavia…ja haluaisimme ne itsessämme yleensä kieltää ja piilottaa.

Spiritual bypass on termi, joka tarkoittaa, että ohitamme epämukavat tunteet tai vaistonvaraiset impulssit, jotta voimme olla ”vain valossa”.

Voit ehkä arvata, että se on hyvin väkivaltaista pitkällä aikavälillä.

Tämä systeemi, pitää kaikkensa, jotta emme aktivoisi tätä pimeää voimaa itsessämme. Se haluaa pitää tunteemme tukahdetettuina, jotta eläisimme kuin zombiet tai robotit, tyytyen siihen, mitä ulkoapäin tarjotaan elämisen malliksi.

Ja toisaalta juuri tämä aika saa meidät projisoimaan sisällämme olevan pelon ja vihan toisiin kanssaihmisiin. Tämäkin tapa ruokkii systeemiä ja kollektiivisessa pelkoenergiassa elämistä!

Kuten sanoin, nämä pimeät voimamme, pimeät tunteet voidaan kääntää itseämme vastaan (teemme sen itse, koska niin olemme oppineet) tai sitten voimme transformoida ne Kalienergian avulla ja nousta aitoon voimaamme. 

Yksin pimeä feminiini ei ole voimakas, vaan se tarvitsee kanssasisarensa valofeminiinin tukea. Pyyteetön rakkaus -energia meissä voi rakastaa ihan kaikkea, mitä sisällämme ja kehossamme on.

Tarvitsemme näiden lisäksi myös valomaskuliinia sekä pimeää maskuliinienergiaa, jotta voimme ilmentää itseämme mahdollisimman tasapainoisesti. Tämä ei todellakaan tarkoita sitä, että tarvitsisimme itsemme ulkopuolella olevaa miestä. Päinvastoin meidän tulee löytää tämä kypsä miesenergia itsestämme! Näistä kerron seuraavassa artikkelissa.

Askeleita siihen, jotta voit avautua pimeän feminiinin voimaasi:

  • Tule tietoiseksi siitä, mitä sisälläsi on
  • Lisää sisäistä ja ulkoista turvallisuuden tunnetta elämässäsi (tilaa ja aikaa itsellesi, huomiota, läsnäoloa tms.)
  • Omista tunteesi, olivatpa ne kuinka vaikeita tahansa (ne eivät useinkaan johdu siitä, mitä ulkopuolellasi on)
  • Opettele uusi yhteys tunteidesi kanssa – älä torju, vaan lempeästi ole utelias niiden kanssa
  • Tämä on vaikeampi kohta: hyväksy. Tätä ei voi puskea, sille voi vaan avautua
  • Opettele vapauttamaan tunteitasi energian liikuttamisen avulla, kuten hengitys 

Näkemykseni light /dark polariteeteista olen saanut tutustumalla viitekehykseen nimeltä The Cross, joka on holistinen, integroitunut ja nopea kartta sielumme heräämiseen

******************

TULE AVAAMAAN ja VAHVISTAMAAN LEMPEÄSTI OMAA PIMEÄÄ JA VALOISAA FEMINIINIÄSI:

Nautinnollinen nainen- 6 viikon ryhmävalmennukseen, joka alkaa 15.4. (ennakkohinta nyt!

Orgastinen nainen – yoni detox – valmennukseen (omatoiminen online)

Yksilövalmennukseeni

Lue lisää mm. palautteita linkkien takaa!

Instagramini: feminiini.nautinto

Liity postituslistalleni ja saat paluupostina FEMINIINI SEKSUAALISUUS -AKTIVOINTI pienen e-kirjan!

Subscribe


Rakkautta ja nautintoa päivääsi!
– Heidi
heidikuu@gmail.com

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.