Viisas sydän ei painosta toista sydäntä

Mua ei oo ennen analysoitu ihmistyyppinä kuten nyt.
Otsikoissa, kokouksissa, toripuheissa. Puolesta ja vastaan.
Edustan ihmisryhmää, jota saa moittia, ihmetellä, tuomitakin.

Jollain tapaa tunne on avuton.
Toisella voimaannuttava.
Mä en voi miellyttää, voin vaan irrottaa.
Hyväksyä, että mut saatetaan väärinymmärtää, että olen joillekin projisio heidän omasta kuvastaan, jolla ei ole tekemistä sen kanssa, kuka oikeasti olen.

Seuraan kuinka ryhmä ihmisiä päätään raapien etsii uusia tapoja saada mut näkemään asian heidän tavallaan, työntää epämukavasti nurkkaan, jotta tekisin jotakin toisin.

Mutta yhtä asiaa he eivät tunnu ymmärtävän. Se mitä teen, tai jätän tekemättä tässä ajassa, tulee sydämestäni.
Se on sydämen ääni, ohjaus ja intuitio, joka sanoo ei.
Ja koska elän kaikessa intuitioni mukaan, en voi elää vastoin sitä nytkään.

Joten mitä tahansa joku toinen koskaan tekisi, sanoisi, pyytäisi, ohjaisi tai painostaisi, joka on vastoin toisen sydämen ääntä, vastaus on aina ei, vaikka se olisi järjenkin vastainen.

Me emme voi pyytää toista toimimaan vastoin heidän intuitiotaan, koska siinä hetkessä me itse toimimme vastoin meidän intuitiota, koska intuitiomme on aina totuuden ja rakkauden kompassi kaikessa, vankkumattoman luotettava.

Jos kuka tahansa, joka nyt ajaa näitä toimia, kysyisi sydämeltään, teenkö oikein pyytäessäni toista tekemään vastoin ohjaustaan, sydän vastaisi et, sillä meidän intuitio ei ohjaa toisen ihmisen tekemisiin, vain omiimme.
Intuitio toki voi ohjata tekemään oman osuutensa, sillä jokaisen rooli tässä ajassa on tarpeellinen.

Päättäjien ja asiantuntijoiden faktat, järki ja mieli voivat sanoa yhtä ja toista ja he voivat valita toimia niiden perusteella, mutta jokaisen intuitio soi aivan samaa säveltä. Sillä me jaamme kaikki saman totuuteen ja rakkauteen viritetyn intuition. Toiset vain päättävät olla sitä kuuntelematta, tietoisesti tai tiedostamatta.

Osa elää ohimojensa välissä, vailla kytköstä maahan, sydämeen ja kehoonsa.
Silloin elosta ja olosta puuttuu syvä sydämen viisaus, kyky kuulla intuitiota, toisinaan ihan vain puhdas ymmärtämättömyys ja toimet ovat sen mukaiset.

Mutta sydämeltään viisas ei yritä painostaa toisen sydäntä.

Jaan paljon sisältöä Ilon voiman -somesivuilla ♡ Instagram ja Facebook Ilon voima.

Jos kaipaat 1:1 ohjausta esimerkiksi ihmissuhteisiin, seksuaalisuuteen tai omaan kasvuusi, löydät lisätietoa palveluistani tiiamariel.com

Kuinka normaalia on normaalimme?

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

  1. Hei,
    Ethän yleistä. Kyllä jonkun intuitio voi ohjata toisin kuin sinun ja niin varmasti onkin, koska isossa kuvassa kaikki menee kuitenkin juuri niin kuin pitää vaikka sinä ja muut olisivat eri mieltä. Mielestäni ei kannata yleistää, että kaikki eri tavalla kuin sinä toimivat toimisivat vain järjestä ohjautuen, silloin sorrut vain samaan kuin mistä sinua arvostelevia syytät.

    1. En usko, että kenenkään intuitio ohjaa painostamaan toista. Mutta en myöskään ajattele, että he, jotka näkevät maailmaa ja sen osia eri tavoin kuin minä, eivät toimisi intuitiollaan. Joskin pelko ja vinoutunut yhteiskunnallinen rakenne saattavat vaikuttaa paljon, näin ainakin itsellä, ennen kuin havahduin asiaan.