Vapauta itsesi liiasta henkisestä kasvusta

Yleensä ne ihmiset, jotka tuntevat vetoa henkiseen kasvuun, ovat myös niitä, jotka valtavasti ajattelevat, analysoivat ja pohtivat. Lukevat opuksia, imevät tietoa, medioivat, kuulostelevat, kasvavat. Tämä antaa mahdollisuudet moneen, niin hyvässä kuin ”pahassa”.

Analysoinnillakin on nimittäin määränsä. Manifestoinnilla on määränsä. Kasvun vauhdittamisella on määränsä. Kasvulla on määränsä.

Sitä voi huomaamattaan ottaa liiaksi ohjaksiin sellaisenkin asian kuin oman henkilökohtaisen tietoisuuden polkunsa. On upeaa kulkea tätä polkua ja analysointi, kasvu ja viisaiden sanojen imeminen itseensä muilta ja itseltään on valtavan ihanaa, kunhan pysyy kohtuudessa. Kuulostella milloin oikeasti saat viestiä, että nyt on aika lukea ja tutkailla, analysoida, ja milloin on aika maadottua arkeen ja ihmisyyteen mukaan.

Sillä teoriaa tärkeämpää on olla. Antaa kaiken virrata. Tuoda todeksi se, mikä sisältä haluaa ulos ilmentyä.

Siispä hengitä. Yhdisty korkeimpaan. Luota. Tuossa on usein riittävästi ohjetta.

Sinun vastuu ja tehtävä on ottaa haltuun tämä hetki ja vain tämä hetki. Ja tehdä se kirkkaimmassa mahdollisessa yhteydessä, joka tässä hetkessä on. Puhdistaa mieli ajatuksien solmuista yksinkertaisesti tuomalla tietoisuus sisäiseen kirkkauteen ilman mielen kohinoita.

Huomion tuominen tähän ja nyt on taianomainen tapa virittäytyä omaan johdatukseensa. Se tulee tehdä uudellee, uudelleen ja uudelleen, aina tässä hetkessä.

Hengitys.

Tietoisuuden kääntäminen sisimpään, pois ajatuksista.

Luottaminen, että juuri näin ja juuri tässä on oikein.

Ja kun teet ns henkisiä harjoituksia, käyt matkaa syvemmälle itseesi, kiinnitä huomiota siihen, mitä nuo harjoitukset saavat sinussa aikaan.

Esimerkiksi näin vuoden lähestyessä loppua moni miettii kulunutta vuotta ja toisaalta taas tulevaa vuotta – mitä ottaa mukaansa, mitä jättää taaksensa.

Teitpä millaista harjoitusta tahansa, tärkeintä on se, miltä se sinusta tuntuu. Teetpä sitten listaa, aarrekarttaa tai mietit asioita, kuulostele miltä ne saavat olosi tuntumaan. Jos listaat haaveita tulevasta, ja ne saavat huomiosi kiinnittymään siihen, mitä sinulla ei nyt ole ja näin tuovat tyhjyyden, haikeuden tai pelon tunteita, harjoitus ei ole hyödyllinen.

Jos kirjoitat mitä et halua mukaasi enää, ja näin tuot jälleen huomion näihin asioihin sillä tavoin, ettei se saa oloasi voimaantuneeksi, hyväksytyksi, rakastetuksi, anna olla.

Teetpä mitä tahansa, tärkeintä on, että se saa olosi kuplivaksi, onnelliseksi, riemukkaaksi, kutkuttelevaksi, tyytyväiseksi, riittäväksi, rikkaaksi, voimakkaaksi, rakastetuksi.

Kaikessa mitä teet, tämä on voimasi. Olla sitä nyt, mitä tahdot olla huomenna.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.