Vaali jokaista henkäystäsi

What if we treasured every single breath? Näin lukee matkoilta ostamassani kauniissa koristeessa. Teethän niin? Onhan jokainen henkäyksesi täynnä syvää onnea, iloa, tyytyväisyyttä, täyttymystä? Sillä niin kuuluu olla.

Valitse huolella ne hetket, jotka päätät elämässäsi käyttää jollakin tapaa murehtimiseen. Jokainen hengenveto on ainutlaatuinen, ja on tilanteita, joissa unohdamme sen ja annamme näennäisten huoliemme täyttää tilan, joka kuuluisi ilolle.

Luovu turhista murheistasi. Älä kanna mukanasi eilisen varjoja, älä huomisen uhkakuvia. On aika päästää irti turhista murheista. Ja niitä on paljon! Me helposti solahdamme mukaan toimintatapaan, jossa elämme arkeamme murheiden kautta. Mukana on kyllä iloa ja onnea, mutta myös tasavertaisesti stressiä, pelkoa, harmitusta, ärsytystä.

Koita tietoisesti tarkkailla kuinka usein päivittäin niin käy. Pääosin se on vain opittu tapa, josta pidät kiinni, sillä se ruokkii egoa ja ego nauttii siitä.

Henkisessä kasvussa puhutaan paljon myös siitä, kuinka tärkeää on kohdata kaikki puolet itsessään, nähdä myös varjot ja synkkyydet. Käydä pohjalla ja oppia. Ja se on totta. Ilon ei pidä olla päälle liimattua tai toimia laastarina haavoille. Mutta varjoja tärkeämpää on ilo.

Sinussa on potentiaali niiiiin paljon suurempaan. On uskomatonta huomata se muutos joka tapahtuu omassa olotilassa, kehossa, kaikessa olevaisuudessa silloin, kun alkaa arvostamaan elämää.

Minä arvostan elämääni niin suunnattomasti, niin sanoinkuvaamattoman paljon, että en halua hukata sitä murehtimiseen. En näe, että elämäni pitäisi olla täynnä huolta, stressiä, harmittelua. En halua elää arkea, jossa normi on murehtia.

Elämäni on iloa, elämäni on valoa, se on juhlaa, riemua, rakkautta, kiitollisuutta, naurua, onnea, vaurautta, mahdollisuuksia, voimaa, vapautta. Kun vain ajattelenkin tätä, sydämeni suorastaan pakahtuu. Mikä upea mahdollisuus tämä kaikki meille onkaan. Miten kallisarvoista tämä kaikki on.

Elämäsi ei tarvitse olla tasapaksua platkua, sillä todellisuudessa sinulla ei ole rajoja. Voit tehdä, olla ja saavuttaa mitä ikinä haluat, kunhan elät ja koet tätä kaikkea ilon kautta.

Ajattele, jos juuri tästä hetkestä alkaen jokainen meistä vaalisi jokaista henkäystään? Se valo, joka sitä kautta maailmaan syttyisi, olisi niin ääretön, että seuraukset näkyisivät viikoissa.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.