Herkkyys on voimaa

Ilon voimalla on valtavan voimakkaita naisia lukijoina. Tiedän, että hyvin moni on myös hyvin herkkä ja sydän auki, teissä asuu valtavan suuri rakkaus, jonka on tarkoitus virrata jaettavaksi muille (ja toki ennen kaikkea myös itselle).

Tuon herkkyyden ja rakkauden kanssa tasapainoilu joissain tilanteissa ja kohtaamissa voi olla haastavaa, mutta ei hätää, siellä herkkyyden takana asuu myös voima. Ja tuon yhdistelmän avulla sinulla on voima olla herkkä. Sillä kyllä, vaatii voimaa olla herkkä. Herkkyys on heikkouden vastakohta.

Herkkyys on todella kaunis ja arvokas ominaisuus, sillä vaikka tuntuu, että välillä se ottaa, se oikeasti antaa. Anna siis herkkyydellesi sen ansaitsema arvo. Vaali ja kunnioita sitä, syleile herkkyyttäsi ja tutkaile miten syvälle ihmisyyteen ja elämään se sinua kuljettaakaan.  Herkkyys tuo syvyyttä kokemuksiisi. Oman itsensä ja toisen kohtaaminen herkkyyden kautta luo elämään taikaa. Kun vaikkapa koet jotakin kaunista toisen ihmisen kanssa, herkkyytesi värittää tuohon kokemukseen hyvin syvät värit.

Herkkyys saa tuntumaan olon hyvin alastomalta, hyvin pieneltä ja hauraalta.  Välillä se saattaa myös tuntua erikoiselta, että toinen ei koe ja tunne samaa tilannetta yhtä syvästi ja se saattaa aiheuttaa väärinkäsityksiä ja tietyllä tapaa konfliktejakin. Silloin on hyvä muistuttaa itseä siitä, ettei kaikki tunne samalla tapaa kuin sinä, eikä pidäkään. Jokainen tuntee omalla tavallaan ja on siihen oikeutettu.

Ole ihmeessä sydän auki. Silloinkin, kun toinen ei välttämättä ymmärrä tai osaa olla yhtä avoin. Toki pidä rajasi, mutta älä piilottele herkkyyttäsi ja tarvettasi rakastaa. Ole sinä valona muille, näytä kuinka kaunista on olla herkkä ja rakastaa vailla muureja. Älä peitä tunteitasi sen pelossa, ettei toinen osaa ottaa niitä vastaan. Luota siihen, että valosi jättää aina jäljen. Jokin sinun tavassasi olla sydän auki ja täysin sitä mitä olet, koskettaa toista aina. Jos ei mielen, niin sieluntasolla. Teet energiatyötä olemalla se valo joka olet, ja se on äärettömän tärkeää.

Rakas herkkyyteni. Ystävystyn kanssasi. Otan sinua kädestä ja kuljemme yhdessä. Sinä näytät minulle elämän kauneuden aivan ainutlaatuisella tavalla. Tuot minut tunteiden äärelle, taivutat totuuteen. Tunnen niin syvästi ja syleilen sitä. Sydämeni on vailla kuoria, en kätke, en esitä. Joskus se tuntuu kuin olisi toisten armoilla, olla niin haavoittuvasti oma itsensä. Mutta silloin sinä ystäväni herkkyys kuiskaat korvaani ”toinen nimeni on tuli ja se palaa sinussa minuna”.

-Ilon voima-

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.