Valmis suunnitelma ja vapaa tahto

Jos olet lukenut henkisiä kirjoja, elämäntapaoppaita yms, olet varmasti lukenut siitä, kuinka luot oman todellisuutesi, mutta myös siitä, kuinka kaikki menee kuten on tarkoitus.

Ehkä koet, että tässä on ristiriita. Olet siis veturin ohjaksissa, mutta raiteita on vain yksi. Miten sinä voit luoda mitään, jos kaikki on kuitenkin jo luotu?

Tähän sain vastauksen maisemavertauksen muodossa. Synnyt tiettyyn maisemaan, mutta on sinusta kiinni miten sitä katsot ja mitä siihen lisäät omalla toiminnallasi. Muistatko sellaisia lasten kuvakirjoja, joissa on jokin pohjakuva, juurikin vaikka maisema ja kirjan ohella tulee kalvoja, joissa on paljon lisää kuvia, jotka sopivat kirjan maisemaan? Kalvoissa saattoi olla kuvia ihmisistä, eläimistä, rakennuksista jne. Kun asetit sen kirjan kuvan päälle, kuvaan tuli lisää elementtejä kalvon muodossa.

Näin näkyy meidän oma vaikutus elämässässä. On pohjakuva, suurempi suunnitelma, jonka vuoksi tulit tänne ja syy siihen, mitä sielusi täällä olosta hakee takaisin kotiin vietäväksi. Mutta voit täällä ollessasi luoda pohjakuvan päälle aina vain lisää elementtejä. Voit omalla energiallasi lisätä tuhansittain kerroksia. Jos uskot, että elämä on täyttä, riemukasta, upeaa, luottamuksen arvoista, sellaisena maisema sinulle näyttäytyy.

Sinulla on valtava voima rakastaa elämäsi kauniiksi. 

Itse asiassa heti kun oivallat vastuusi, teet itsessäsi hyppäyksen kohti korkeampivärähteistä todellisuutta, ja kuva alkaa muuttua. Näin siis oma osuutesi tässä kaikessa toimii. Voit tehdä elämästäsi niin kauniin ja täyden kuin vain haluat.

Sinulla on valta, sillä meillä on vapaa tahto. Se on samaan aikaan upeaa tai raadollista. Me voimme luoda elämästämme juuri sellaisen kuin haluamme soveltamalla tuota vapaata tahtoa reaktioihimme.

Käytännössä se siis tarkoittaa sitä, että sinulla on itselläsi valta päättää miten reagoit asioihin, joita vastaasi tulee, mitä filmiä mielessäsi pyörität eli mitä ajattelet itsestäsi, toisista, elämästäsi ja maailmasta ympärilläsi.

Kuinka paljon riemua ja iloa tunnet niistä asioista jotka elämässäsi on hyvin ja kuinka paljon keskityt vastoinkäymisiin ja miten niihin reagoit tai miten ylipäätään suhtaudut niihin? Onko vastoinkäymiset sinulle esteitä tai mahdollisuuksia?

Onko elämäsi sinulle upea seikkailu? Paljonko päivittäin käytät aikaa huolehtimiseen?

Pursuatko intoa kohdata uusi päivä vai vieläkö kuulut siihen maanantai-sakkiin, jonka onni riippuu siitä, mikä viikonpäivä on?

Unelmoitko riittävästi ja tavoitteletko unelmiasi aktiivisesti? Syytteletkö muita ja itseäsi, vai päätätkö sen sijaan antaa anteeksi? Kuinka paljon koet itsesi irralliseksi kaikesta muusta vai näetkö sen sijaan, että olet osa suurta rakkautta?

Luotatko elämän merkityksellisyyteen ja siihen. että elämässäsi on loputtomasti siunauksia?

Muun muassa nämä asiat ovat niitä, joilla luot todellisuutesi vapaata tahtoasi käyttäen.

Vapaan tahdon myötä meille siis ojennetaan myös valtava vastuu. Meitä johdatetaan, meitä opastetaan, meitä rakastetaan, mutta meille annetaan vapaat kädet kokea maailma juuri kuten päätämme sen kokea. Voit saada aineettomalta puolelta valtavan määrän tukea ja ohjausta, mutta viime kädessä valinta on sinun.

Onko sinusta kiinni, miten päätät katsoa elämääsi. Jos nyt koet, että haluat tähän muutoksen, se onnistuu loistavasti. Vapaa tahto nääs, hih.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.