Minun tarinani heräämisestä – ja ehkä sinunkin rakas Ilon voiman -lukija

Olen aiemminkin kirjottanut siitä, kuinka aloin avautua henkisyydelle, mutta tunsin tarvetta mennä vielä yksityiskohtiin, siellä ruutujen toisella puolella kun on monia, jotka kulkevat kanssani samaa polkua ja miettivät, miten tästä edetään.

Oli vuosi 2011 ja olin Australiassa. Ylipäätään koko reissu oli iso askel, en juuri nauttinut tutusta ja turvallisesta irrottautumisesta ja reissu oli ensimmäinen kerta, kun astuin mukavuusalueeni ulkopuolelle (se maaginen paikka jossa kaikki tapahtuu).

Yhtenä päivänä reissussa kuljin ystäväni kanssa pienen kaupan kohdalle ja tunsin pakottavan tarpeen mennä sisälle. Siellä myytiin kiviä, kristalleja, henkistä kirjallisuutta, erilaisia kortteja, unisieppareita, suitsukkeita jne. Pyörin siellä hetken ymmärtämättä miksi olen siellä, tunsin valtavaa vetoa, mutta en oikein osannut tarttua mihinkään esineeseen, en ymmärtänyt niiden tarkoitusta.

Niinpä katselin hetken ympärilleni ja lähdimme pois. Jokin minussa oli syttymässä, mutta en ymmärtänyt mikä. Se jokin ei ollut laskeutunut ajatuksieni tasolle ja koska tuolloin ajatusten taso oli ainut taso joka minulle oli olemassa, en ymmärtänyt muuta. Se oli jotakin mitä aistin tavalla, jota en ennen ollut aistinut. Se oli sydäntietoisuuteni (eli siis se ”aisti” jolla ollaan yhteydessä aineettomaan puoleen, ehkä meille tutuin sana siihen on intuitio) joka oli herännyt.

Sydäntietoisuuden kutsun voi aistia vuosiakin, mutta asialle ei välttämättä osaa tehdä mitään, koska on tosiaan tottunut ottamaan vastaan ja prosessoimaan kaiken tiedon ainoastaan aivoilla. Sydäntietoisuus on tapa, jolla me voimme olla yhteydessä aineettomaan maailmaan ja kommunikoida sen puolen kanssa, mutta se ei siis tapahdu aivoissa vaan sydäntietoisuudessa, minulla ainakin konkreettisesti se paikka tuntuu sydänalassa kuin valoa täynnä oleva tyhjiö, portti toisaalle.

Eli jos ei ole koskaan ennen virittäytynyt kokemaan jotakin asiaa täysin eri tavoin kuin mihin on tottunut, ei yksinkertaisesti välttämättä tiedä mitä tehdä. Kuin vieras kieli jota ei ymmärrä ja jota lähtee selvittämään vain yhden sanan kautta.

Mutta takaisin Australiaan. Lähdin siis kaupasta pois. Tuolla samaisella reissulla katselin myös The Secret DVD:tä. Se herätteli ajattelemaan sitä, että maailmassa on värähtelyjä. Tai no, se herätti paljon muutakin, tunsin jälleen jotakin sanoinkuvaamatonta kutsua…johonkin. Myös kaikenlaiset viisaiden ihmisten sanomat sitaatit olivat kiinnostavia ja aloin vuosien jälkeen pitämään taas päiväkirjan tyyppistä kirjaa, tällä kertaa niin, että kirjoitin omia ja toisten sitaatteja ja omia pohdintojani onnesta (eli jo tuolloin Ilon voima halusi syntyä!!). Sain paljon oivalluksia omasta voimasta ja ajatuksien myllerryksestä.

Juuri heräilemässä, ymmärtämättä mitä vielä tapahtuu. ”Sattumoisin” ystäväni Iina, jonka kanssa olin reissussa, on hänkin nyt valotyöläinen, jonka tämän hetkinen missio on voimaannuttaa tyttöjä ja naisia <3

Palasin Suomeen ja syksymmällä löysin kirjan Kuiskauksia kaikkeudesta. Aloin kirjoittaa sen lauseita ylös ja makustelemaan niitä. Esimerkiksi tämä löytyy muistikirjani sivuilta, ote on siis tuosta kirjasta:

”Toiveesi ovat juuri sitä, mitä kaikkeus sinulle toivoo. Ajatuksesi ohjaavat unelmiesi laivaa. Tässä ja nyt on ainoa asia, jolla on merkitystä, missä sitten oletkin ollut. Olet ikuinen. Voittamaton. Valo-olento huippuluokan seikkailussa, pitämässä hauskaa ja olemassa onnellinen taianomaisessa, loputtomassa, rakastavassa todellisuudessa, joka toimii väsymättä sinun hyväksesi, missä ajatuksista tulee asioita, unelmista totta ja kaikki asiat ovat ikuisesti mahdollisia.”

Itse kirjoitin näin:

En voi olla ihastelematta sitä, millainen voima mulla on, nyt kun olen sen ymmärtänyt aidosti. Mulla on itsessäni kaikki se, mitä vaaditaan, että olisin onnellinen. Minä teen minut onnelliseksi. On niin turvallista tietää, että onni asuu minussa.”

Olin siis heräämässä. Vuonna 2012 (tosiaan juurikin tuo maaginen vuosi, jolloin heräämiset alkoivat tapahtua rytinällä) kutsu alkoi kuulua todella ja elämääni tulvivat jooga, henkisellä polulla olevat ihmiset, enkelit, luontoyhteys, maadoittuminen, terveellinen ruoka jne.

Vaikka näiden jälkeen olin jo pitkällä henkisellä polullani, seuraavat vuodet otinkin vain pieniä askelia.  Isoimpana syynä se, että sain kaksi lasta ja pienten lasten äitiys on niin maadottavaa, ja niin kokonaisvaltaista (alkaen siitä, että oma keho on ”lainassa” raskauksien ja imetyksien myötä) että en kokenut tilaa milläkään muulle. Toki koko ajan asiat kytivät ja etenin hiljalleen, oli enkelikortteja, retriittejä, kursseja, kirjoja, keskusteluja.

Kun nuorimmaiseni oli hiukan reilu 1, viime syksynä, ja takana vauvavuosi, tunsin, että on aika. Jälleen en tiennyt, että aika mihin! Tunsin vain liki pakottavaa tarvetta kirjoittaa ja syntyi ajatus blogista. Kun ajatus Ilon voimasta syntyi, tunsin hurjaa kohinaa. Olin kuin energiapyörteessä ja teksiä vain tuli ja tuli. Nopeasti selvisi, että kirjoitan kanavoiden korkeinta minää ja kosmista tietoisuutta, ja se avasi minut täysin. Jos ennen olin ollut hetkittäin herännyt ja viidennessä ulottuvuudessa palatakseni taas takaisin kolmannelle, muuttui asia toisinpäin.

Olen nyt jatkuvasti auki, rakkauden ja valon virrassa. Ja nyt opettelen aivan uudenlaista syvyyttä tällä tietoisuuden tasolla. Tällä hetkellä teemana on oppia tunnistamaan eri energioita ja luottamaan täysin sydäntietoisuuteeni. Vahvana ovat myös jumalatar-energiat. Kun nämä asiat ovat jollain tasolla omaksuttu, olen valmis ottamaan aiheesta taas lisää tietoa ja matka jatkuu.

Minä siis heräsin näin. Ja olen huomannut ihanista viesteistänne, että Ilon voimalla on paljon lukijoita, jotka ovat samoissa tunnelmissa. Osa jo herännyt, osa vertauskuvallisesti siellä kivikaupassa tuntien heräämisen kutsun, osa jossain sillä välillä. Tärkeintä on, että alkaa kuunnella omaa sisäistä ohjaustaan ja ylipäätään oppii kuuntelemaan sitä. Kiinnitä huomiota niihin hetkiin, kun sydäntietoisuutesi ohjaa sinua johonkin tiettyyn paikkaan.

Heräämisen jälkeen matka tosiaan ei pysähdy, siitä se vasta alkaa. Verhon takaa avautuu sellainen satumaailma, että oksat pois. Niin järisyttävän kaunis paratiisi. Kerros kerrokselta pääset opettelemaan uutta, opit itsestäsi, maailmasta ja aineettomasta maailmasta.

Huomaat ettet todellakaan ole ”vain” ihminen, vaan opit tuntemaan itsestäsi..en voi kirjoittaa että uuden puolen, vaan opit tuntemaan itsesi kokonaisuudessaan. Sen, joka on fyysisten määreiden takana, sen joka ei ole nimesi, historiasi, ammattisi, mielenkiintosi, vaan sen joka on näiden asioiden takana.

Se, että pääsee jo tässä ihmiselämässä kokemaan aineettoman maailman on niin suuri siunaus, että kiitän siitä joka hetki. Ja se on Ilon voiman yksi tarkoitus, olla apuna minulle itselleni ja lukijoille tällä upealla henkisellä matkalla.

https://www.youtube.com/watch?v=jQBhzzB-jAk

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.