Unohtumaton seikkailu tarinassa nimeltä Elämäni Maassa

On suunnitelma, joka on paljon ihmisyyttäsi suurempi ja voit luottaa tuohon suunnitelmaan.
Se on osa ääretöntä jatkumoa, jonka tarkoitus on tuoda sieluasi syvemmin itseensä, nostaa sitä korkeammalle valoon, avata aina yhä
uusia tietoisuuden tasoja.

Voit hengähtää ja oikeasti antaa itsellesi luvan uskoa, että olet suojeluksessa ja osa ääretöntä rakkauden virtaa.

Sinun tehtäväsi täällä on kuunnella ohjaustasi, sillä ohjaus avaa sinulle askel kerrallaan tuota suurta suunnitelmaa. Tarjoa sielullesi unohtumaton seikkailu tarinassa nimeltä Elämäni Maassa. Anna sen kokea kaikki se, mitä se on tullut tänne kokemaan. Kuulostele, mihin sielusi sinua haluaa kuljettaa? Ja mikä tahansa vastaus onkin, tiedä, että se on suuntasi. Älä anna pelkojesi jarruttaa sinua. Tee kaikki se, jota palavasti haluat tehdä.

Jos luet tätä ja sanat resonoivat, olet tullu tänne kokemaan jotakin suurta. Keskiverto ei riitä. Oli kyse sitten unelmista, rakkaudesta, omasta henkisestä evoluutiosta, onnesta ja kokemuksista, nuo kaikki voit kokea täysillä, niiden täydessä potentiaalissa.

Jos tunnet, että on asioita, jotka vielä pitävät sinua pois polultasi, odota vielä hetki, aika tulee kyllä olemaan oikea. Voit huojentua siinä tiedossa, että kaikki on kohdillaan. Sekin, ettet vielä ole täysin sielusi polulla, tarjoaa matkaevästä matkalla sinne, jonne kuulut. Sinä tiedät kyllä milloin on aika toimia.

Vaikka suuret ratkaisut tuntuisivat kuinka vaikeilta, voit olla aivan varma, että jos toteutat sielusi suunnitelmaa, saat ratkaisujesi äärellä todistaa ihmeitä. Asiat, tapahtumat, tilanteet ja ihmiset ympärilläsi järjestäytyvät juuri oikein, sillä kun ihminen kulkee sielunsuunnitelmansa mukaan, hän on valtavassa myötävirrassa. Kun teet sydämesi äänen mukaan, et voi mennä vikaan.

Koko universumi pitää huolen siitä, että saat kaiken, kaiken, mitä sielusi halajaa.
Kuuntele ohjaustasi ja katso kuinka maailmankaikkeus kumartaa edessäsi kulkiessasi noita kauniisti johdatettuja askeliasi.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.