Unelmiesi kuuluu käydä toteen

Oletko koskaan huokaissut itseksesi, että ”enkö minä koskaan saa kokea sitä, mistä unelmoin”?

Voin luvata sinulle, että saat, sillä jos sinulla on sellainen olo, että sinun tulisi saada kokea jokin asia, se on merkki siitä, että se on luotu sinua varten.

Sinun polttavimmat halusi, isoimmat toiveesi, suurimmat haaveesi ovat sinussa siksi, että saisit ne kokea. Ja sinä kyllä saat ne kokea. Sinä olet täällä, jotta saisit ne kokea.

Se valtava hyvänolon tunne, joka sinut valtaa, kun mietit isoimpia haaveitasi, tuntuu niin hyvältä ja selkeältä siksi, että alkaisit järjestellä elämääsi niin, että unelmasi voivat sinulle ilmentyä.

Juju on siinä, että sinun tulee olla energeettisesti linjassa sen kanssa, mitä aidosti olet ja missä sinun kuuluu elämänpolullasi olla. Koska jokin haluamasi asia on sinulle tarkoitettu, sinun tulee olla vastaanottavainen tuon halun ilmentymiselle.

Miten sitten linjatua omien unelmiesi kanssa, niin, että ne myös ilmentyvät haaveen tasolta käsin kosketeltavaksi? Sinun tulee seurata intuitiosi antamia ohjeita kuin leivänmuruja polullasi ja oltava uskollinen ohjauksellesi, sillä se on kuin juna raiteillaan, joka vie sinua sinne, minne sinun kuuluukin päästä.

Joka ikinen kerta kun sinulle tulee intuition tasolta olo, että tämä asia minun täytyy tehdä ja sen myös teet, se on kuin taikasauvan heilautus, joka vie sinua juuri sinne minne haluat ja kuulut. Intuitiosi kuuntelu on kaikki kaikessa.

Ja kun olet tehnyt kaiken, mitä intuitiosi sinulle sanoo ja voit aidosti sanoa, että nyt olen siinä pisteessä elämässäni, jossa olen itselleni uskollinen, enkä tee minkään osa-alueen suhteen kompromisseja niin, että elän sisäistä ohjaustani vastaan, silloin olet linjassa kaiken sen kanssa, joka sinulle on tarkoitus tulla.

Ja silloin elämäsi on aivan mielettömän nautinnollista, sillä sinä kyllä aistit sen, mitä on tulossa.

Toinen tärkeä asia on uskoa ja luottaa, että saat elää haaveesi toteen. Että olet kaiken sen ihanuuden arvoinen, joka sisälläsi sinua unelmiesi muodossa kutkuttelee.

Huomaa, etten kirjoittanut, että alkaisit liikkua niitä kohti, sillä sinun ei tarvitse liikkua mihinkään, koska sinun ja unelmiesi välillä ei ole matkaa.

Ne ovat jo tässä, ulottuvillasi, kunhan olet linjassa niiden kanssa. Unelmasi eivät ole sinussa jäädäkseen unelmiksi, ne eivät ole tässä kiusaksesi, ne ovat, koska sinun on tarkoitus ne elää todeksi.

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.