Tietoisuuden valo toimii majakkana

Kun tietoisuus on herännyt, toimii ja reagoi valosta käsin.
Sitä myöten koko elämä näyttäytyy siinä valossa, ja se on hyvin erilainen todellisuus kun ennen heräämistä.
Heräämisen jälkeen todellisuus siis muuttuu täysin. Päämäärä voi olla sama, mutta matka on eri. Uinuva kokee tapahtumat egon kautta.

Se näkyy selkeästi esimerkiksi vastoinkäymisissä. Kun eräs ystäväni oli eroprosessin kourassa, hän totesi olevansa täynnä rakkautta ja kiitollisuutta. Hän oli kiitollinen kaikesta, mitä oli suhteelta saanut. Hän tunsi suurta rakkautta itseään, kumppaniaan ja heidän suhdettaan kohtaan. Hän oli ehjä, vaikka seisoikin keskellä isoa myrskyä.

Jos vertaa tätä uinuvaan tietoisuuteen, kokemus voi olla hyvin erilainen.
Hänkin voi oppia erosta ja lopulta nousta entistä vahvempana. Mutta prosessi on tyystin eri, siitä ego pitää huolen.

Uinuvan ihmisen kohdalla vastoinkäyminen pureutuu koko ytimeen. Sitä voi ajatella sumuna, joka ylettyy ihmisen sisimpään asti. Hän elää ja hengittää vastoinkäymistään. Sumu peittää hänet ja hänen elämänsä verhoonsa, näkyvyys katoaa.
Hän on täysin jumissa, kykenemättä löytämään tietään ulos, sumu on niin sankkaa. Hän on hukassa, hapuillen etsii tietä eikä oikein tiedä mihin turvautua.
Hän voi harhailla sumussa pitkäänkin, kompastellen esteisiin. Jossain vaiheessa hän saapuu sumun laidalle ja vihdoin pääsee pois.

Mutta kun on herännyt, sumu on täysin erilainen. Valo halkaisee sumun joka hetki, eikä se koskaan pääse laskeutumaan sisimpään, kuin majakka, joka ei koskaan sammu. Lisäksi heränneen sydänkompanssi on vahva ja aina kartalla. Se näyttää tien pois.

Surunkin keskellä kumppaneina ovat ymmärrys ja luottamus. Karttaan piirtyy kuva, joka selittää kaiken, näyttää mistä on kyse ja mitä tästä voi oppia. Herännyt ymmärtää ja ottaa opiksi tutkimusmatkailijan innolla. Hän myös tuntee vahvaa luottoa elämään. Hän hyväksyy elämän kaikkinensa ja hyväksyntä vie vastoinkäymisen hetkellä ihmisen myrskyn silmään, jossa on aina tyyntä.

Se miten suhtautuu elämän iloihin ja murheisiin, riippuu siis tietoisuuden tasosta. Me jokainen olemme omalla tasollamme, juuri kuten kuuluukin. Sielusi tarvitsee kehittyäkseen juuri sitä tietoisuuden tasoa, jolla olet. Jos tunnet kutsun näitä asioita kohtaan ja tunnet, kuinka tietoisuutesi on valmis kohoamaan, anna ihmeessä itsellesi aikaa ja tilaa nousta korkeammalle kohti heräämistä.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.