Sinä olet täydellinen

Minä olen täydellinen. Sinä olet täydellinen. Juuri tällaisina kuin nyt olemme, juuri nyt tällä hetkellä. Virheinemme, oppiläksyinemme, haavoinemme. Niinkuin vastasyntynytkin on täydellinen, vaikka hänellä on vielä paljon opittavaa.

Kyse on näkökulmasta. Tämä on sielun näkökulma. Mieli näkee paljon virheitä ja korjattavaa. Se sättii meitä alinomaa. Jokainen tunnistaa mielessään käyvän marmatuksen: ”Teitpä tuonkin surkeasti. Etkö parempaan pysty? Epäonnistut varmasti. Turhaan yrität. Eikä tuo ihana mies (tai nainen) sinusta ole kiinnostunut, joten älä suotta unelmoi. Jne.”.

Sielu näkee korkeammalta. Sielu näkee laajemman kokonaisuuden. Mieli näkee vain kuralätäkön edessään, mutta sielu näkee koko kauniin, äärettömiin avautuvan maiseman. Tuossa maisemassa saattaa erottaa jokusen kuralätäkönkin, mutta ne kuuluvat siihen eivätkä millään tavalla vähennä kokonaisuuden kauneutta.

Jos kuuntelet sieluasi mielen sijasta, saatat kuulla jotain tällaista: ”Olet valoa ja rakkautta, täydellinen juuri nyt. Kaikella mitä teet on merkitys. Virheitä ei ole olemassa. Vedät puoleesi juuri oikeat ihmiset ja tilanteet. Pyri siihen minkä itse koet olevan hyvää ja oikein. Ilmennä itseäsi maailmassa. Anna sen näkyä, kuulua ja tuntua kuka olet.”.

Kummasta näkökulmasta käsin haluat luoda omaa elämääsi?

Kiinnostaako sinua aiheet, joista kirjoitan? Liity postituslistalleni tästä. Saat liittymislahjan! Voit myös vierailla Onnellisuuden opas -sivustollani tuulialaine.com.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.