Tervetuloa mukaan seikkailulle!

Tervetuloa mukaan seikkailulle adventures of love and light

 

Hei rakkain säihkysielu,

Minä olen Ida. Olen syntynyt tänne maan päälle kevätpäiväntasauksen aamuna vuonna 1991 ja kasvanut mitä kauneimmassa ja rakastavassa perheessä. Lapsuudestani muistan erityisesti luonnon, välkehtivän auringon, rakkaan koirani ja oman erityisen maailmani.

Erityisen maailmani, jonka takia jo lapsena koin ulkopuolisuutta. En ymmärtänyt muita, heidän outoa käytöstään, sitä kuinka minä en jotenkin kuulunut joukkoon ja se tehtiin minulle jo silloin hyvin selväksi. Kasvaessani ulkopuolisuuden olo vahvistui, enkä voinut ymmärtää, mikä minussa oli vikana, miksi en kuulunut joukkoon. Kamppailin kehoni kanssa, tein kaikkeni, jotta olisin sopinut siihen ihmisten maailmaan, jossa elin, jossa kasvoin, johon meidät suurin osa laitetaan kyseenalaistamatta.

21 vuotiaana lähdin Malesiaan vaihtoon, pakoon yksinäisyyttä ja irrallisuutta suomessa ja siellä kohtasin rakkaan sielunperheeni jäsenen. Löysin kodin täältä maan päältä ja koko kehoni huokaisi helpotuksesta, helpotuksesta siitä, etten olekaan aivan yksin ja irrallinen.

Sen jälkeen olen asunut kolmella eri maan osalla, viidessä eri maassa, kuudessa eri kaupungissa. Olen opiskellut, olen työskennellyt, olen hypännyt laskuvarjohyppyjä, uinut haiden kanssa. Olen rakastanut, sydämeni on särkynyt, olen löytänyt perheitä, sanonut yhteyksille ja sielunperheen jäsenille hyvästit, luonut kontakteja, eksynyt ja löytänyt, ennen kaikkea olen löytänyt itseni.

Olen löytänyt rakkauden itsestäni, syvän, yltäkylläisen rakkauden, joka virtaa suonissani jokainen hetki. Rakkauden, joka minä olen. Olen antautunut kirjoittamiselle, luomiselle. Olen antautunut luomaan todeksi kaikkea sitä, minkä sydämessäni koen oikeaksi. Olen rakentanut pilvilinnoja ja lempeästi laskeutunut niiden mukana maan päälle, luoden todeksi kaiken sen, mille sydämeni sykkii.

Olen tytär, isosisko, ystävä. Olen suomalainen, ulkosuomalainen, paluumuuttaja, maailmankansalainen. Olen yrittäjä, luova, kirjoittaja. Olen valmentaja, auttaja ja tukija. Olen sädehtivä valo-olento, rakkaudenilmentymä ihmiskehossa. Olen ihminen, joka pyrkii löytämään tasapainon kokonaisuudessaan. Olen elänyt, olen kokenut, olen hajottanut, olen luonut. Olen – ja olen niin paljon muutakin.

KIRJOITAN KOSKA

Minä olen aina kirjoittanut ja 2017 seurasin sydäntäni ja loin Adventures of Love and Light blogin, aloin jakamaan kirjoituksiani maailmalle.

Minä kirjoitan, koska haluan muistuttaa sinua, sinua rakas säihkysielu, omasta valostasi. Haluan muistuttaa sinua siitä, ettet ole yksin. Haluan muistuttaa sinua siitä rakkaudesta, joka sinussa virtaa, siitä valosta, joka olet. Haluan auttaa sinua löytämään takaisin itseesi, takaisin tasapainoon, takaisin yhteyteen omaan itseesi, sieluusi, rakkauteen.

Koska meistä jokainen ansaitsee elää täydesti omassa kokonaisuudessaan. Koska meistä jokainen ansaitsee nähdä oman rakkautensa, elää siinä, tulla rakastetuksi ja rakastaa estoitta ja jokainen hetki.

Koska minä toivon, että eläisimme maailmassa, jossa olisi enemmän rakkautta. Enemmän vapautta. Enemmän ymmärrystä. Enemmän yhteyttä. Että eläisimme ykseydessä.

Sen takia minä kirjoitan. Sen takia minä luon kursseja ja valmennuksia. Rakkauden takia. Valon takia. Sinun takiasi. Ykseyden takia. Rakkauden ajan takia.

Koska me kuljemme vahvemmin ja vahvemmin kohti tietoisempaa aikaa, kohti rakkaudellisempaa aikaa ja tuo aika vaatii sen, että elämme rakkaudesta käsin, jokainen hetki.

Olet sydämellisesti tervetullut lukemaan kirjoituksiani energioista, tietoisuudesta, omasta voimasta, seksuaalisuudesta, läsnäolosta ja siitä, kuinka voimme vahvemmin sukeltaa itseemme.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan valon ja rakkauden seikkailulle. Matkalle kohti itseäsi, kohti rakkautta, kohti omaa unelmaelämääsi.

Minä olen Ida, rakkaudenlähettiläs, säihkysielu, valo-olento, enkeli ihmisenä maanpäällä. Kuka sinä olet rakas säihkysielu ja miten minä voin auttaa sinua olemaan vahvemmin läsnä itsessäsi?

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

Lue myös: Mihin minä uskon?

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.