Feminiininen energia: näin vahvistat naiseutta itsessäsi

Feminiininen energia nain vahvistat naiseutta itsessasi

Feminiininen energia, tuo lempeä, vahva, villi ja voimakas energia, vastaanottaa elämää kasvattaakseen sitä, auttaakseen elämää kukoistamaan. Feminiininen energia on lempeydessään voimakasta, kantaa sisällään maan voimaa, villinä roihuavaa tulta, pehmeää tuulta ja puhdistavaa vettä.

Feminiininen energia on pohjimmiltaan luomisvoimaa, kasvattava ja elämästä huolehtiva voima, joka tietää, että joskus on pyörremyrskyn lailla puhdistauduttava, maan on murruttava, jotta uudelle tilaa on kasvaa.

Feminiininen energia näyttäytyy luomisena, intohimoisena, vapaana ja villinä luomisena, haluna rakentaa jotakin uutta, kasvattaa ja kehittää niin itseään kuin maailmaa ympärillään. Feminiinisessä energiassa on vapaata liikettä, vapautta, sensuellia ja eteeristä virtaavuutta, samanlaista voimaa ja muutoskykyä kuin meressä.

Äiti maa heijastaa vahvasti naiseutta ja feminiinistä energiaa ja myös vahvistaa sitä. Kuva hedelmällisestä, avautuvasta, vastaanottavasta hahmosta, joka itsestään kasvattaa uutta ja huolehtii uudesta elämästä, tarjoten sille turvallisen ja kukoistavan tilan kasvaa, kuvastaa kauniisti feminiinistä energiaa. Kuvaa täydellisesti naiseuden voimaa, sen ylitsepursuavaa elämää, villiä vapautta ja sitkeää voimaa, joka muovaa maata hedelmälliseksi, eläväksi, elämäksi.

Naiseus, feminiininen energia, on hyvin vahvasti kytköksissä elämänvoimaan ja elämän syntyyn. Se toimii tukevana ja vakaana pohjana elämälle, ja edesauttaa elämää ja omaa voimaa luomisen kautta. Se on puhdas luomisenergia, joka voimallaan jatkuvasti kehittää tätä maailmaa, jossa elämme, asuu meissä jokaisessa.

Me jokainen koostumme feminiinisestä energiasta, meissä jokaisessa on naiseutta, niin miehissä kuin naisissa. Toisilla feminiininen energia näyttäytyy vahvempana kuin toisilla, joillain se on kokonaan poissuljettu, toisilla se taas hallitsee koko olemusta.

Voidaksemme hyvin omassa kokonaisuudessamme tarvitsemme tasapainoa, yhtä paljon feminiinistä ja maskuliinista energiaa, tarvitsemme molemmat puolet itsestämme. Niin antavan maskuliinisuuden kuin vastaanottavan feminiinisyyden.

Tässä maailmassa, jossa naiseus useasti jää piiloon, monella on tarve vahvistaa omaa naiseuttaan, kulkea takaisin omaan feminiinisyyteensä ja tuoda tuo kaunis ja voimakas energia esille.

NÄIN VAHVISTAT OMAA FEMINIINISTÄ ENERGIAASI

Omaa feminiinistä energiaa voi vahvistaa kääntymällä luonnon, luovuuden ja vastaanottamisen puoleen. Luonto on elävä esimerkki feminiinisestä energiasta, sen voima kuvastaa naisellista energiaa, sen kyky kasvaa, kehittyä, muuttua ja luoda uutta elämää heijastaa naiseutta puhtaimmillaan.

LUOMALLA

Antaudu omalle luovalle puolellesi. Piirrä, maalaa, tanssi, anna itsesi vapaasti ilmaista itseäsi ja sitä, mitä sisälläsi koet. Luovuus on tekemistä, luominen on synnyttämistä. Anna itsellesi lupa estoitta luoda, hiljennä sisäinen kriitikkosi ja anna luovan energian virrata vapaasti lävitsesi.

Ei ole väliä mitä luot, miltä se näyttää. Tärkeintä on, että antaudut luomaan, antaudut itse prosessille, teet aktiivisesti jotakin, synnytät jotakin uutta itsestäsi. Se voi olla silmät kiinni piirtämistä musiikin tahtiin, tanssitauko tai siemenen istuttamista ja kasvin kasvattamista.

Anna luovuudelle itsessäsi tilaa. Me kaikki olemme luovia, meissä kaikissa on kyky ja voimaa luoda, kunhan vain annamme tuolle voimalle tilaa.

VASTAANOTTAMALLA

Feminiininen energia on vastaanottava voima. Energia, joka saadessaan siemenen lähtee kasvattamaan siitä uutta elämää. Omaa naisellista energiaa voi vahvistaa harjoittelemalla vastaanottamista.

Ensi kerralla, kun joku tarjoaa sinulle jotakin, apua, tukea, kuuntelevaa korvaa, käytännön apua, mitä vain tiskauksesta oven avaamiseen, salli tuo apu. Vastaanota tuo apu kiittäen ja kunnioittaen antajan tarjoamaa energiaa.

Elämme jatkuvassa vuorovaikutuksessa ympäristömme kanssa, me niin annamme kuin otamme vastaan. On tärkeä vaalia molempia puolia itsestään, on tärkeä osata niin antaa kuin vastaanottaa. Ainainen antaminen vailla kykyä vastaanottaa imee meidät kuiviin. Samalla lailla ainainen vastaanottaminen ilman tilaa antaa takaisin, luo meille tunteen merkityksettömyydestä.

Löydä tasapaino itsestäsi antamisen ja vastaanottamisen välillä. Vahvistaa omaa feminiinistä energiaasi ottamalla rakkaudella ja ilolla vastaan kaikki se hyvä, minkä maailma luoksesi tuo.

LUONNOSSA

Luonto on suuri opettajamme, suurenmoinen rauhan, elämän ja tasapainon esikuva, jolta voimme oppia paljon. Ensi kerralla, kun löydät itsesi luonnosta pysähdy keskittymään siihen, miten sinä koet feminiinisen energian luonnossa. Miten se näyttäytyy, miltä se tuntuu?

Tähän ei ole oikeaa tai väärää vastausta, anna itsesi siis vapaasti tunnustella ja aistia miten feminiinien energia näyttäytyy luonnossa.

LIIKKUMALLA

Feminiininen energia on virtaavaa liikettä, alati kasvavaa, jatkuvan muutoksen alla oleva voima. Omaa naisellista energiaa voi vahvistaa liikkumalla, vapaasti ja vailla odotuksia. Läsnäolevat kävelyt luonnossa ovat oiva tapa antautua liikkeelle, samoin on vapaa tanssi, jossa keholle antaa tilaa liikkua sillä tavalla, joka tuntuu hyvältä. Uiminen ja vedessä liikkuminen vahvistaa myös omaa naiseutta, minkä lisäksi se puhdistaa ja eheyttää kokonaisuuttamme.

Kuinka vahvasti sinä olet yhteydessä omaan naiseuteesi ja miten sinä vahvistat omaa feminiinistä energiaasi?

Rakkaudella,
Ida

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.