Sinulle, joka olet tullut tänne uskaltamaan

Jos olet aina tuntenut syvästi, olet saattanut huomata, että kaikki ei kuljekaan samoissa syvyyksissä kanssasi.

Suru uppoaa sydänjuuriin, liikutus kaikkeuden kauneudesta on tuttu ystävä, rakkaus pyörittää välillä maailmankaikkeuden laidoilla, ilo kuplii solujen jokaisessa sopukassa.

Olet yksinkertaisesti enemmän kaikessa ja siksi monet kohtaamiset ovat saattaneet jättää olosi tyhjäksi, koska toinen ei ole rohjennut, halunnut tai edes osannut sukeltaa kanssasi sinne, missä sinun kotisi on.

Mutta et suinkaan ole ainut, meitä on
paljon.

Vahva tunteiden tunteminen tarkoittaa, että olet tullut tänne uskaltamaan🤍 Uskaltamaan elää täysillä. Olet vahvasti kiinni elämänenergiassa, uomana sen virralle.

Olet se, joka huomaa yksityiskohtien kauneuden tähtitaivaasta kastepisaroissa lehdillä.
Maailman kivut lävistävät sydämen, ja toisten kärsimys kivistää tavallista syvemmin.

Et anna itseäsi monelle, koska et ole valmis kuin syvimmästä syvimpään. Ja rakkaudesta löydät tuhat ja yksi sävyä ja siksi hengität jokaisella solullasi pienintä yksityiskohtaa myöten häntä, tuota ihmeellistä olentoa, jolle rakkautesi annat. Olet se, joka rakastellessa kokee niin paljon enemmän kuin vain fyysisen. Jolle pelkkä hipaisu on tie taivaaseen ja toisen keho loputon tutkimusmatka.

Siitä syystä sulla on niin valtava elämänjano ja halu kokea. Siksi haalea ei ole sun juttu, koska vaikka tunteminen syvästi olisi kuinka hurjaa tahansa, et vaihtaisi sitä mistään hinnasta pois – se saa sut heräämään eloon.

Ja siinä vaiheessa, kun opit löytämään tasapainon niin, ettei syvästi tunteminen hallitse sinua väärällä tavalla, vaan käännät sen vahvuudeksi, sillon olet täydessä voimassasi. Silloin tavoitat sen huumaavan tunteen, jossa elämän virratessa sun lävitse, kykenet ottamaan sen täydessä voimassasi vastaan.

Uskaltamalla tuntea niin syvästi kuin kykenet, pääset syvyyteen, joka on kaltaisiasi varten luotu.

 

Jaan paljon sisältöä Ilon voiman -somesivuilla ♡ Instagram ja Facebook Ilon voima.

Jos kaipaat 1:1 ohjausta esimerkiksi ihmissuhteisiin, seksuaalisuuteen tai omaan kasvuusi, löydät lisätietoa palveluistani tiiamariel.com

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.