Ajatukset ovat supervoimasi: harjoitus hyvään oloon

Ajatukset ovat supervoimasi harjoitus hyvaan oloon

Miten sinä katselet maailmaa, minkälaisten lasien lävitse? Kuinka kohtaat eri tapahtumat elämässäsi, mitä ajattelet itsestäsi ja muista?

Ajatuksillamme ja asenteillamme on valtava merkitys siihen, kuinka koemme elämämme. Jokainen hetki voimme valita mihin keskitymme, jokainen hetki voimme luoda itsellemme elämän, jossa voimme hyvin.

Hyvinvointi ei tarkoita, että kaikki aina olisi hyvin. Meidän jokaisen elämään kuuluu niin ylä- kuin alamäkiä, me jokainen kohtaamme niin onnistumisia kuin haasteita matkallamme. Meillä jokaisella on valtava kirjo tunteita, joita elämme lävitse ja ne aivan jokainen on sallittuja.

Vaikeina aikoina on helppo keskittyä huonoon, uppoutua negatiiviseen, nähdä kaikki se huono, joka ympärillä on. Mutta, on tärkeä muistaa mikä voima ja energia ajatustemme takana on. Se, mihin keskitymme, sitä me ravitsemme, sitä me kasvatamme, sen luomme todeksi.

Mihin sinä valitset keskittyä tänään? Mitä sinä valitset huomata ympäristössäsi tänään?

Aina ei ole helppoa löytää hyvää ympäriltään, toisinaan tulee niitä päiviä, kun kaikki on huonosti, kaikki hiertää, eikä näe valoa missään. Valo kulkee silti aina vierellämme ja kivussakin on oma kauneutensa: kipu toimii kontrastina, se auttaa käymään asioiden läpi, käsittelemään ja kun on aika, voi siirtyä eteenpäin. Päästää irti ja nähdä kaiken kauneuden, joka maailmassa on.

Ja kivunkin keskellä on kauneutta, iloa ja hyvää. Huonossakin päivässä on valtavasti pieniä onnen hetkiä, taikaa, jos sen vain pysähdymme huomaamaan.

Kun sinusta tuntuu, että maailma kaatuu niskaan ja kaikki on huonosti, anna tuolle tunteelle tilaa, mutta pyri myös huomaamaan kaikki se hyvä, joka ympärilläsi on.

Pieni hyvänolon tehtävä sisäisen sadepäivän varalle

Ennen kaikkea, pysähdy olemaan läsnä. Tunnustele itseäsi ja kaikkea sitä, mitä koet. Anna tunteillesi tilaa, anna niiden kertoa oma tarinansa, kysy itseltäsi: miten minä voin tässä hetkessä?

Kirjoita vastaukset ylös, kirjoita ylös kaikki se, mitä sinusta tässä hetkessä kumpuaa – estoitta, editoimatta ja arvostelematta. Sinulla on oikeus kokea kaikki se, mitä koet.

Kun olet saanut purettua paperille kaiken sen, mikä sinusta tässä hetkessä nousee, ota eteesi puhdas sivu ja kirjoita ylös ranskalaisin viivoin kaikki se, mikä on hyvin tässä hetkessä. Kirjaa ylös kaikki ne asiat, jotka tuovat sinulle iloa, tuntuvat hyvältä, ovat hyvin.

Nämä asiat voivat olla mitä vain, niin pieniä kuin suuriakin, hetkellisiä tai pysyviä. Iloa voi kokea omasta hengityksestä, pehmeästä peitosta, auringonpaisteesta, ystävistä, väreistä ympärillään, kauneudesta – mistä vain.

Antaudu estoitta kirjaamaan ylös ne pienimmätkin asiat, jotka tuntuvat lohduttavan sydäntäsi, nostattavan sinussa lämpöä, iloa ja rakkautta.

Kun lista on valmis, pysähdy hetkeksi tuntemaan kaikki tuo hyvä sinussa, kuinka se lämmittää ja eheyttää sinua. Tunnustele kuinka hyvä ja huono olo voivat elää rinnakkain, kuinka toinen ei vie toista pois.

Ja huomaa, millainen olo sinulla on nyt – miten hyvään keskittyminen vaikutti sinuun?

Mitä enemmän keskitymme hyvään, sitä enemmän sitä on. Me luomme todellisuutemme omilla ajatuksillamme, joten toisinaan on hyvä pysähtyä huomaamaan missä ajatuksemme juoksevat, on hyvä pysähtyä keskittymään niihin asioihin, jotka ovat hyvin.

Ajatuksesi ovat supervoimasi, joilla voit luoda todeksi mitä vain, manifestoida maailmaan mitä vain – muistathan siis jokainen hetki, että sinussa on voimaa, valtavasti voimaa, luoda todeksi se maailma, jossa haluat elää.

Rakkaudella,
Ida

Lue myös: Sinä olet itsesi tärkein rakastaja: kuinka osoittaa itselleen rakkautta

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.