Yoni-kivi tukenasi seksuaalisuudessa voimaantumisessa

Omalla matkallani tärkein työkalu, jolla olen konkreettisesti luonut uuden koodiston omaan seksuaalisuuteeni on yoni-kivi, yoni-muna tai jademuna – miksi sitä haluatkaan kutsua!

Yoni – sana on sanskritin kieltä ja tarkoittaa pyhää paikkaa viitaten naisen genitaalialueeseen, elämänenergian lähteeseen ja jumalalliseen naiseuteen. 

Yoni-kivi on vaginaan asetettava kivi, joka auttaa vahvistamaan niin fyysistä, henkistä kuin emotionaalista yhteyttä itsesi ja oman seksuaalisuutesi kanssa. Harjoittelu kiven kanssa parantaa orgastisuuttasi, tukee hormonitasapainoa, ehkäisee erilaisia vaivoja ja tukee lantionpohjasi vahvistumisessa.

Yoni-kiviharjoittelun avulla naiset ovat oppineet rakastamaan ja hyväksymään oman kehonsa sekä tulleet itsevarmemmiksi omassa seksuaalisuudessaan!

Ensimmäinen yoni-kiveni musta obsidiaani makasi kylpyhuoneen kaapissa pari vuotta, ennen kuin kehoni oli valmis aloittamaan syvemmän suhteen sen kanssa. Kun sitten aloitin säännöllisen yhteydenoton ja harjoittelun kiven kanssa, huomasin, että kehoni alkaa avautua, pehmentyä ja erilaiset positiviiset tuntemukset yonin alueella alkoivat virrata vapaammin ja voimakkaammin.

Yoni-kiven kautta olen ymmärtänyt syvällisesti, että seksuaalisuus ja nautinto ovat minussa, eikä ulkopuolellani. Täten voin sanoa kiven auttaneen vapautumaan edelleen läheisriippuvuus-kaavoista, joista kirjoitin ensimmäisessä tekstissäni.

Valitsessani pääainettani rakkaus, seksuaalisuus ja parisuhdevalmentaja – koulutuksessa oli melko selvää, että halusin erikoistua yoni-kivi -valmentajaksi ja tämä koko matka valmentajana ja kiven kanssa on tuntunut todella luonnolliselta ja oikealta!

Monella herää automaattisesti vastustus itsetehtäviä nautintoharjoituksia kohtaan. Emme ole tottuneet tässä kulttuurissamme nautiskelemaan ja varsinkaan tavalla, jossa kuuntelemme kehomme viestejä ja tahtia.

Jos kuitenkin haluamme sanoa KYLLÄ feminiiniselle, aidolle seksuaalisuudellemme, on tämä ainut tie. Tutustuminen omaan kehoon, uusien hermoratojen muokkaaminen  ja myös vastustuksen kohtaaminen – ja sen läpi meneminen! On myös tärkeää edetä tarpeeksi hitaasti. Tämä on asia, jota ei voi suorittaa.

Yksi suurin asia, jossa yoni-kiven kanssa harjoittelu on avuksi, on vanhan puhdistaminen omasta energiakehosta. Me naiset kannamme kehossamme vanhoja, negatiivisia kokemuksia ajalta, jolloin emme olleet niin tietoisia. Ne kokemukset, joissa kehoamme tai yoniamme ei ole kohdeltu hyvin, on säilötty sisäämme, ja saattavat hyvinkin vaikuttaa siihen, mitä vedämme puoleemme.

Yoni-kivi auttaa sinua luomaan uudet koodit omassa seksuaalisuudessasi, jotta olet mahdollisimman ”puhdas” vanhasta ja täten vedät puoleen sitä, mitä todella olet tässä hetkessä. Puhtaudella en todellakaan tarkoita sitä, että olisimme muuten jotenkin likaisia – ei todellakaan. Mutta aivan kuten joogalla, meditoinnilla ja erilaisilla henkisillä harjoituksilla, on harjoituksella yonisi kanssa on todellakin paikkansa, kun siirrymme elämään uusissa energioissa!

Nautintoharjoitus on pyhä tila naiseudellemme ja sille, että vahvistumme mieli -sydän- seksuaalisuus – yhteydessä itsemme kanssa. Joskus harjoitus voi olla enemmän nautinnollista, toisinaan se voi olla yhteyden saamista tunteisiin, joita on pinnan alla. Antamalla itsemme ja kehomme tuntea juuri sitä, mitä siinä hetkessä on läsnä. Tekemällä tälle tila on se, miten murrat itsesi jatkuvasta oravanpyörästä, tyytymättömyydestä, pitäis -asioiden suorittamisesta…patriarkaatin vallasta.

Itse asiassa väitän, että nautintoharjoitus on naisen tärkein henkinen harjoitus!

Tänä keväänä tuntui, että kaipasin vihdoin uuden kiven entisen rinnalle, ja löysinkin ihanan suomalaisen WoimanKivi – yrityksen suomalaisen vaginakuulan, jota voi käyttää yoni-kiven tavoin


 

Haluatko luoda rakastavan ja ekstaattisen suhteen omaan naiseuteesi, kehoosi ja seksuaalisuuteesi? 

Haluatko omistaa seksuaalivoimasi ja kulkea kohti uuden tason nautintoa?

Tutustu 5 kk Omista seksuaalivoimasi – yksilövalmennukseeni (bonuksia tarjolla alkuvuodesta aloittaville!)

ja Orgastinen nainen – yoni-kivi valmennus on kamppiksessa ajalla 9-18.1!

Tämä valmennus oli elämäni paras ostos/sijoitus ja lahja itselleni. Olet kultaa <3 Sinun työsi, sinun materiaalisi ja sinä itse olette sanattoman arvokkaita, muista se! – Laura

Sinun kanssa on aivan uskomattoman hienoa työskennellä koska kehollisuus on todella läsnä monella tavalla. Joka kerta olen hämmästynyt miten koen kehotyöskentelyn olevan todella tärkeä osa koko prosessia. – Asiakas

 

Ig: @feminiini.nautinto

Nautintoa päivääsi!

<3: Heidi

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.