Annetaan hyvän kiertää!

Katsoimme eilen mieheni kanssa elokuvan ”Anna hyvän kiertää”. Elokuvassa mm. 11-vuotais poika aloittaa seitsemännen luokan. Yhteiskuntaopin opettaja antaa oppilailleen tehtäväksi keksiä idean, jolla muuttaa maailmaa paremmaksi. Poika kehittää idean hyvän kierrättämisestä. Mikäli hän muuttaisi kolmen ihmisen elämää merkittävästi, näistä jokainen ihminen voisi parantaa taas kolmen ihmisen elämää.

Itkin silmät päästäni kun katsoin elokuvaa. Aloin miettiä maailmassa vallitsevaa kaoottista tilannetta. Tuntuu, että ympärillä on vain negatiivisuutta ja vihaa. Ihmiset tekevät pahaa toisilleen, tosta noin vaan. Tuntuu, että ihmisten sydämissä on enemmän vihaa kuin rakkautta.

Aamulla töihin ajaessa elokuva palasi vahvasti ajatuksiini. Päätin, että nyt on pakko keskittyä rakkauteen, positiivisuuteen ja hyvän kierrättämiseen, vaikka väkisin!

Maailmaa ei paranneta hetkessä, mutta aloitetaan pienillä teoilla, ne kasvaa pikkuhiljaa suuriksi. Hymyillään. Halataan.  Suukotetaan. Sanotaan kivoja asioita toisillemme. Käännetään ajatuksia positiivisempaan suuntaan. Annetaan hyvän kiertää.

Vihaa ei voiteta vihalla, vaan rakkaudella <3

Rakkaudella

Eve

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.