Laadukkaat yoni-kivet, kristallisauvat ja muut seksuaaliterveystuotteet nyt PUR – kaupasta!

Yhteistyössä Pur-kaupan kanssa tehty kirjoitus

Onko sinulla jo oma ihana yoni-kivi sekä kristalli- tai lasisauva, joka tukee sun matkaa orgastisuudessa ja nautinnossa laajentumisessa? 

Tässä tekstissä kerron suosituksia laadukkaista tuotteista, joilla edistät omaa seksuaaliterveyttä ja tuet myös naisen hormonitoimintaa laadukkaiden lisäravinteiden avulla.

On tärkeä suosia laatua intiimituotteissa, sillä halvat kopiotuotteet voivat mennä rikki ja lisäksi luonnonmukaiset ja sertifioidut kivilaadut eivät sisällä kemikaaleja, ftalaatteja tai lateksia, joten ne sopivat myös herkille limakalvoille. Lisäksi tietyissä kivilaaduissa on omat energeettiset ominaisuudet ja ne tukevat omalta osaltaan harjoituksissa tehden siitä monitasoisen ja syvemmän matkan!

Suomesta ei saa kovin monesta paikasta LAADUKKAITA kristallisauvoja ja yoni-kivä, mutta nyt neuvottelin PUR – kaupan kanssa upean yhteistyön, josta kerron tässä tekstissä. 

Seuraavissa tuotteissa on -10% alennus, kun käytät koodia: naiseudenvoima10. Saat PUR:n nettikaupasta myös ilmaisen toimituksen, kun tilaat 65€:lla. Tekstit otettu PUR:n nettisivuilta:

Gemstone Wand Obsidian Hieromasauva – Ei mikään tavallinen kristalli!

Obsidian hierontasauvassa on intensiivistä voimaa joka miellyttää ja parantaa sisäistä olemustasi. Obsidian kiven uskotaan suojaavan negatiivisuudelta. Kristallista valmistettu dildo on kuin silkkinen kiiltävä peili, joka johdattaa syvälle itseesi ja orgasmiseen kokemukseen.

– 100% luonnollinen kristalli
– sertifioitu obsidian
– tyylikäs ja silkkisen sileä
– voidaan käyttää kuivana, märkänä tai liukuvoiteen kanssa

Gemstone Yoni Wand on obsidian-kristallista valmistettu seksilelu. Varaudu upean energeettiseen ja orgasmiseen matkaan Gemstone hieromasauvan kanssa. Tilaa sauva itsellesi tästä!

Gemstone Wand Hieromasauva Red Jasper – Ei mikään tavallinen kristalli!

Gemstone Yoni Wand on sertifioidusta punaisesta jaspiksesta valmistettu seksilelu. Varaudu upean energeettiseen ja orgasmiseen matkaan Gemstone hieromasauvan kanssa.

Red Jasper hierontasauvassa on intensiivistä voimaa joka miellyttää ja parantaa sisäistä olemustasi. Punaisen jaspiksen uskotaan liittyvän juurichakraan. Kristallista valmistettu dildo on kuin silkkinen kiiltävä peili, joka johdattaa syvälle itseesi ja orgasmiseen kokemukseen.

– 100% luonnollinen kristalli
– sertifioitu punainen jaspis
– tyylikäs ja silkkisen sileä
– voidaan käyttää kuivana, märkänä tai liukuvoiteen kanssa

TILAA ITSELLESI TÄSTÄ! (juuri tällä hetkellä loppu, tarkista saatavuus)

Gemstone Wand Ruusukvartsi Hieromasauva – Ei mikään tavallinen kristalli!

Gemstone Yoni Wand on ruusukvartsista valmistettu seksilelu. Varaudu upean energeettiseen ja orgasmiseen matkaan Gemstone hieromasauvan kanssa.

Ruusukvartsi hierontasauvassa on intensiivistä voimaa joka miellyttää ja parantaa sisäistä olemustasi. Ruusukvartsin uskotaan olevan avuksi sydänchakran avaamisessa. Kristallista valmistettu dildo on kuin silkkinen kiiltävä peili, joka johdattaa syvälle itseesi ja orgasmiseen kokemukseen.

– 100% luonnollinen kristalli
– sertifioitu ruusukvartsi
– tyylikäs ja silkkisen sileä
– voidaan käyttää kuivana, märkänä tai liukuvoiteen kanssa

TILAA ITSELLESI TÄSTÄ!

YONI-KIVET

Suosittelen ensisijassa obsidiaania sekä nefriittiä säännölliseen harjoitteluun sekä omiin harjoituksiini niiden maanläheisten ja puhdistavien ominaisuuksien vuoksi. Obsidiaania saa tällä hetkellä Meri Mortin verkkokaupasta (alekoodi – 10%: naiseudenvoima) 

Nefriitti

Samalla hoitava ja parantava että kivi, joka tukee lempeästi vapautumista menneestä ja auttaa suojelemaan ympäristön epätoivotuilta energioilta. Auttaa sydänchakran avautumisessa sekä emotionaalisessa tasapainossa. Tukee hedelmällisyyttä ja munuaisten aluetta. Tämä kivi tukee myös manifestointia..

Tilaa NEFRIITTI TÄSTÄ

Red Jasper

On juurichakraa vakauttava ja tasapainottava kivi, jota olen itse testannut jo vajaan vuoden ja voin suositella!

Tilaa Red Jasper tästä

Minulta voi kysyä tarkemmin kivistä ja, jos sinulla ei ole vielä yoni-kivi opasta ja harjoittelun aloitusopasta, saat sen liittymällä listalleni (skrollaa alaspäin!)

Hamppulankaa yoni-kiviin

Lanka on suositeltava etenkin aloittelijakäyttäjille, että kiven saa takuulla pois

Luonnollinen liukuvoide

Suosittelen luomu-kookos- tai manteliöljyä sekä vartalohierontaan että intiimialueille. Tässä eräs toinen voide, jota saan testaukseen itsekkin nyt:

 • 100% luonnollinen intiimivoide
 • Ylellinen, ekosertifioitu ja vegaaninen
 • Sopii käytettäväksi kondomien kanssa

Tilaa itsellesi tästä!

VIBRAT

 

Suosittelen vibraattoria sinulle, jos sinun on vaikea saada orgasmi muulla tavalla. Toki suosittelen ensisijaisesti tutustumaan oman kehon anatomiaan ja opettelemään herättelemään seksuaalinen keho kokonaisvaltaisesti (jota käyn läpi valmennuksissani) ja mennä mahdollisimman pitkälle ilman laitteita. Vibraattorilla voi olla kuitenkin paikkansa ja aikansa! Tutustu Smile makers – tyylikkäisiin vibroihin ja tilaa halutessasi tästä!

 

LUONTAISTUOTTEET, jotka lisäävät seksuaalista halukkuutta ja tukevat naisen hormonitoimintaa

Wild Nutrition -sarja on 100% luonnollinen vitamiinisarja naisille eri vaiheisiin (mm. imetykseen, raskautumiseen) – löytyy myös lapsille sekä miehille oma valmisteensa.

Wild Nutrition on verrattaen uusi ravintolisäsarja, joka tuo viimein markkinoille aidosti luonnolliset, 100 prosenttisesti ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, on ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta. Lue lisää aiheesta

Wild nutrition -sarja Pur-kaupassa

Shatavari

 • Shatavari on keskeinen yrtti naisten vaivoille
 • Tasapainottaa menopaussioireita ja edistää hyvää unta
 • Tukee seksuaalisuutta sekä lisääntymiskykyä

Tilaa tästä (tarkista saatavuus)

Luomu Maca – Tilaa tästä

 • Fermentoinnilla aktivoitu ja luomusertifioitu
 • Hormonitasapainon ylläpitoon
 • Tukee hedelmällisyyttä ja seksuaalista vireyttä

Ginseng – Tilaa tästä

 • Fermentoitu luomulaatuinen gingseng
 • Ginseng tunnetaan energisoivana adaptogeenina
 • Fermentointi nostaa ginsengin hyödyt uudelle tasolle

Tilaa samalla muutakin! Pur-kaupasta löydät kattavan kokonaisuuden terveystuotteita funktionaalisista luomuelintarvikkeista ayurvedaan, homeopatiaan ja luonnollisiin, lisäaineettomiin ravintolisiin!

Muista käyttää koodia: naiseudenvoima10 niin saat – 10% koko tilauksestasi.

Liity postituslistalleni ja saat paluupostina Feminiini nautinto – aktivointi – e-kirjasen + viikoittain myös yoni-kivi oppaat!

<3: Heidi

 

#yhteistyö

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.