Tahtoa lupausten sijaan

Mitä enemmän elämä viisaudessaan opettaa, sitä enemmän saan ymmärrystä ja perspektiiviä asioihin.

Yksi niistä on lupaukset, joita teemme toiselle romanttisissa suhteissa.

Jos toinen lupaisi, että tulee aina olemaan kanssani, aina rakastamaan juuri niin kuin nyt, ettei koskaan tule rakastumaan toiseen, olisi vaikeata kunnioittaa sitä ja luottaa näihin sanoihin, koska ne on niin valtavan suuria lupauksia, ettei yksikään ihminen voi sellaista totuudellisesti luvata. Hän voi ainoataan uskotella niin toiselle ja itselleen.

Jos hän lupaa jotakin kahden, kolmen, neljänkymmenen vuoden päähän, en voisi uskoa tai kunnioittaa näitä lupauksia ja samalla se horjuttaisi luottamusta hänen sanaansa tässäkin hetkessä. Ne kun on sanoja, joita ei ole punnittu syvällä itsetuntemuksella. Näin suurten lupailu kertoo, että toinen ei ymmärrä sanojensa painoa tai tunne syvältä tasolta ihmisyyttä ja itseään.

Inhimillinen osamme haluaa lupauksia tulevaan ja toki niitä voi antaa, mutta niiden luoma turva on heijastusta tästä hetkestä, ei konkreettista totuutta tulevassa.

Mikä tuntuu oikealta nyt, voi muovautua suuntaan jos toiseen vuosikymmenten aikana.
On siksi mahdotonta luvata tulevaisuuden
sinun, minun ja meidän
nimissä asioita, koska mitään näistä ei ole vielä olemassa.
Voi vain kertoa tahdostaan tässä hetkessä, siinä ainoassa joka on olemassa.
Tottakai paljon on aistittavissa siitä missä kohtaa kummatkin elämässään on, mitä on jo koettu ja mitä löydetty. Se mikä tuntuu todelta tässä voi hyvin olla sitä lopun ikääkin.

Silti eniten haluan kuulla tahdosta sitoutua omaan ja yhteiseen kasvuun, luottamuksesta yhteyteemme, tunteista tässä hetkessä, toiveista ja haaveista tulevaisuudelle, päämääristä, syvästä halusta nähdä mitä kaikkea yhteydellämme on tarjota, tahdosta kokea meitä, sinnikkyydestä ja uskosta meihin vastoinkäymisissäkin. Ja suurimpana luottamuksesta Rakkauteen.

Tärkeää on luoda suhdetta aina tässä ja nyt, antaa sen kasvaa, muotoutua, johdattaa, ei uida vanhojen lupausten väljähtäneissä vesissä vain, koska niin tulisi tehdä.

Mitä vähemmän toinen lupaa ja sen sijaan ON vahvasti läsnä nyt, sitä enemmän luotan 🤍

Jaan paljon sisältöä Ilon voiman -somesivuilla ♡ Instagram ja Facebook Ilon voima.

Jos haluat työskennellä kanssani esimerkiksi 1:1 ohjauksen muodossa, löydät lisätietoa palveluistani tiiamariel.com

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.