Syväluotaavasti kasvattavista sielunyhteyksistä

”Rakkautta ensisilmäyksellä lauseen totuutta arvuuttelevat ne, jotka eivät ole kokeneet sielunyhteyttä.”

Kirjoitin aiemmin karmallisista suhteista ja nyt vuorossa ovat sielunyhteydet. Jos karmalliset suhteet ovat niitä, joissa moni teistä on ollut tai irrottautumassa, sielunyhteydet puolestaan ovat niitä, johon moni teistä on matkalla tai ovat jo lähiaikoina avanneet tämän yhteyden fyysisyydessä. Uskon siis, että moni teistä tulee kokemaan sielunyhteyden/yhteyksiä näillä näppäimillä.

Erilaisia sielunyhteyksiä on valtavasti ja kaikilla oma tarkoituksensa, mutta käsittelen tässä nyt sellaisia sielunyhteyksiä, jotka ovat tulleet elämään opettamaan jotakin, ohjaamaan oikealle polulle, avaamaan silmät, avustamaan kasvussa tai toteuttamaan yhdessä jokin tietty missio. En siis tässä postauksessa käsittele sielunyhteyksiä, joista tulee pitkällinen parisuhde ja joista käytetään nimityksiä kuten kaksoisliekki ja kaksoissielu-suhde.

Koen, että sielunyhteyksistä, joista ei muodostu parisuhdetta, puhutaan jostakin syystä vähän, vaikka ne ovat yleisiä varsinkin silloin, kun ihminen on tietoisella polulla, sillä sielunyhteydet ovat meidän suurimpia opettajiamme ja valtavan tärkeä, hyvin kaunis osa matkaamme.

Sielunyhteyksissä on kyse korkeavärähteistä yhteydestä, jolla on suuri merkitys elämässäsi tavalla tai toisella. Siinä missä karmallisissa suhteissa alusta saakka on yleensä tieto siitä, että tämä ei tunnu oikealta eikä tämä ole suhde, jonka olisi tarkoitus edes tapahtua, mutta se tapahtuu silti, sielunyhteyksissä on syvä tunne sen oikeellisuudesta. Sielunyhteydet ovat niitä, joiden energia on synnyttänyt maailmaan tuhansia lauluja, säveliä ja runoja.

Näille yhteyksille on ominaista, että jollain tapaa tuntuu, että aika tai paikka tai molemmat ovat tälle yhteydelle väärät. Kaikki tuntuu olevan tässä yhteydessä kohdillaan, paitsi ulkoiset olosuhteet. Usein tarkemmin katsottuna on myös niin, että vaikka osapuolet ovat monella tapaa kuin jostakin samasta tehty eli sieluntasolla täysin sopiva mätsi, ihmisyydessä heillä on eroavaisuuksia, jotka saattaisivat tuottaa ongelmia sovittaa arjessa yhteen.

Tällaiset suhteet ovat myös usein 3D:stä katsottuna moraalisesti ongelmallisia, koska kohtaamiset usein tapahtuvat hetkessä, jossa jompi kumpi tai molemmat ovat toisessa suhteessa.  Sielunyhteydet ovat vaiettuja, koska meidän käsitys parisuhderakkaudesta perustuu pitkältä toisen omistamiseen eikä jätä tilaa kokea mitään kenenkään muun kanssa.

Mutta en usko, että tietynlaisten sielunyhteyksien on edes tarkoitus olla parisuhde, vaan ne ovat sielujen kasvua palvelemassa toisilla tavoin ja ne ovat usein myös valmistamassa varsinaiseen parisuhteeksi tarkoitetun sielunyhteyden kokemiseen. Ongelma on se, että tällaisiä yhteyksiä ei voida aina päästää ”vapaaksi” elämään luonnollisesti oman kaarensa ulkoisten olosuhteiden vuoksi, vaan ne tukahdutetaan väkisin ja siksi niistä saattaa tulla jotakin, johon jäädään kiinni vuosiksi vain siitä syystä, että yhteyttä ei päästä kokemaan niin, kuin se on tarkoitettu. Toisaalta uskon, että niin vahva yhteys kyllä toteuttaa tehtävänsä tavalla tai toisella.

Sielunyhteydessä ensimmäinen katse on se, jolloin yhteyden historia tuodaan siinä hetkessä tietoisuuteen. Kaikki aiemmat yhteiset kokemukset sieluina tulevat energiana läpi molemmille ja aukeavat eri tavoin riippuen onko ihminen miten paljon auki, mutta varmaa on, että jokainen tunnistaa sielunyhteyden. Ja siitä syystä ensimmäinen katse on niin voimallinen, koska sielut tunnistavat toisensa ja historiansa. Sitä tietää ja tunnistaa.

Ensimmäinen tervehdys ei itse asiassa merkitse ”hauska tutustua”, vaan ”ihana taas nähdä”. Tällaiset yhteydet räjäyttävät osapuolten maailman. Ne ovat ennen/jälkeen-tyyppinen tapahtuma elämässä. Luontaisesti sujuva syvä kommunikaatio, ymmärrys toista kohtaan, kemia ja uskomaton magneettinen vetovoima ovat ominaispiirteitä näille yhteyksille.

Sielunyhteydet on siis kirjattu meihin. Sen vuoksi voi myös nimetä tietynlaisia piirteitä, joita ihmisellä mahdollisesti on, jos hän tulee kokemaan sielunyhteyden/-yhteyksiä. Hän on aina tuntenut, että jotakin puuttuu. Hän on ihminen, joka tuntee hyvin syvästi kaiken, kenties omanlaisensa runosieluinen herkkis. Hän tuntee enemmän, kokee enemmän, sukeltaa syvemmälle. Hän myös on aina tuntenut sen, että tuolla on joku. Tuntenut jonkun läsnäolon ja energian tietämättä kenen se on. Etsinyt tietämättä ketä, mutta vain tiennyt, että jokin ”puuttuu”.

Tällaisten sielunyhteyden aina tunteneen ihmisen haaste on se, ettei kadottaisi itseään tuohon yhteyteen jo ennen kuin on sen kohdannut, puhumattakaan sen jälkeen. Ihminen alkaa helposti romantisoida sielunyhteyksiä oman kasvunsa kustannuksella. Voi olla jopa vaikeaa myöntää, että oma kasvu ja oma itse on tärkeämpi kuin mikään sielunyhteys, mutta niin se on.

Tasapaino haetaankin eri oppiläksyjen kautta yleensä ennen kuin sielunyhteyden osapuolet kohtaavat. Mutta vaikka sitä olisi harjoitellutkin, on se silti vaativaa, sillä toisaalta vaakakupissa painaa se, että yhteyden vahva tunteminen ennen kuin se on koettavissa fyysisyydessä, on välillä todella hurjaa. On vaikeaa olla etsimättä, kun toinen on energeettisesti lähellä koko ajan ja vielä vaikeampaa on on pysyä tasapainossa, kun yhteys vihdoin tapahtuu fyysisyydessä.

Sielunyhteyksissä on paljon merkkejä ja synkroniaa ympärillä. Se, että ihminen kokee valtavan syvän sielunyhteyden, jota ympäröi upea synkronia, tekee siitä omiaan palvottavaksi. Siksi voi olla vaikeaa myöntää, että tämän yhteyden on fyysisyydessä tarkoitus olla jotakin muuta kuin perinteinen parisuhde. Mutta parasta mitä voi tehdä, on opetella antautumaan yhteydelle ja sille, miten se on tarkoitus näyttäytyä fyysisyydessä.

Tärkeä asia sielunyhteyksissä on oivaltaa, että kärsimystä tuo se, jos ei antaudu suhteelle sellaisena kuin se on, vaan yrittää tehdä siitä jotakin sellaista, jota se ei ole. Jos teidän tehtävänne on yhdessä toimia suunnannäyttäjänä toisillenne, selkeyttää jokin asia, opettaa jotakin, viimeistellä oppiläksy jne ja sitten jatkaa matkaa erillään, se on se, jolle on antauduttava. Mutta en missään nimessä sano, että se on helppoa. Se, että rakkaus on valtavaa, yhteys käsittämättömän syvää, mutta elämät eivät tavalla tai toisella sovi yhteen, on kombo, joka syystäkin pistää pakan (ja pään) sekaisin.

Sielunkumppaneista on sanonta, että sielunkumppanit päätyvät aina yhteen. Nämä ovat kaikki ehdollistettuja käsityksiä siitä, että on vain yksi oikea reitti, parisuhde, ja kaikki muu on epäonnistumista tai jollain tapaa väärin. Mutta elämän virta on valtaisa ja meillä mahdollisuus kokea niin paljon muutakin kuin raamit. Sen hyväksyminen on tärkeää sielunyhteyksissä, sillä antautumisen kautta niiden tehtävä toteutuu parhaiten.

Sielunyhteydet ovat yksi upeimpia asioita, joita täällä voi kokea. Ne vaativat paljon, mutta ne antavat myös niiiin paljon. Kun niille antautuu, ne voivat rikastuttaa elämää niin syvästi ja olla kauneimpia kokemuksia, joita saamme. Rakkaus sielunkumppaniin on syvää ja ehdotonta ja vaikka fyysisyydessä tapahtuisi mitä, rakkaus on ja pysyy, elämästä ja ulottuvuudesta toiseen.

Sitten on vielä THE sielunyhteys, jolle voisi antaa ihan oman nimensä, moni käyttää siitä nimitystä kaksoisliekki, mutta mun sisäinen tieto sanoo, että itse asiassa moni kaksoisliekki suhde on jotakin muuta, ei millään tavalla ”huonompaa” tai vähemmän merkityksellistä, mutta jotakin erilaista silti. Todella harva on vielä kaksoisliekkisuhteessa, sielunkumppani-suhteessa kylläkin. Kaksoisliekki-suhteeksi nimitetään helposti moni sielunyhteys, koska myös sielunyhteys koetaan niin, että toinen on peili ja osa sielua. Erilaiset sielunyhteydet ovat usein valmistamassa meitä sielunkumppanuus/kaksoisliekki-suhdetta varten.

 

Sielunyhteyksien ominaispiirteitä:

Tunnistaminen ensimmäisessä kohtaamisessa.

Sanoittaman ymmärrys toista kohtaan.

Kotiin palaamisen tunne

Toinen on kaikki, mistä olet haaveillut, kuin hän olisi suoraan unelmistasi

Epäedulliset olosuhteet parisuhdetta ajatellen

Kummallisia sattumuksia ja yhtäläisyyksiä.

Järisyttävän syvä, ehdoton rakkaus toista kohtaan

Syvä oppiminen itsestä ja omasta polusta rakkauden kautta

Antautuminen ja irtipäästö

Jaan paljon sisältöä Ilon voiman -somesivuilla ♡

Seuraa Ilon voimaa Instagramissa.

Seuraa Ilon voimaa Facebookissa.

Sielunyhteys on valtava katalysaattori matkalla itseesi

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.