Sinä olet itsesi suurin parantaja: kuinka avata tukoksia energiassa ja kehossa

Sina olet itsesi suurin parantaja kuinka avata tukoksia energiassa ja kehossa

Mitä vahvemmin olemme läsnä itsessämme, sitä herkemmin huomaamme tukoksia, huomaamme missä energiamme ei liiku, missä kohdissa energiamme pyytää apua ja vapautusta. Mitä enemmän kuljemme itseemme, sitä tärkeämpää on ymmärtää omaa energiaa ja auttaa sitä virtaamaan vapaasti.

Voidessamme hyvin, ollessamme tasapainossa itsessämme, energiamme virtaa estoitta ja vapaana. Jumit kehossa, olotilassa ja vahvat tunnereaktiot kertovat usein tukoksista, ne ovat kompasseja, jotka auttavat meitä kulkemaan syvemmälle itseemme ja voimaan paremmin. Ne ovat merkkivaloja, jotka pyytävät huomiota, pyytävät apua.

Kun sinä tunnet kipua tai jumeja kehossasi, kun tunnet olevasi jumissa tai lukossa, kun tunteesi nousevat vahvasti pintaan pysähdy hetkeksi itsesi ja tuon tunteen ääreen, pysähdy ja kysy:

Mitä sinä haluat kertoa minulle tänään? Miten minä voin auttaa itseäni tässä hetkessä?

Itseään, energiaa ja tunteita voi vapauttaa monin eri tavoin. Pysähdy tunnustelemaan, mitä sinä tässä hetkessä tarvitset voidaksesi hyvin, pysähdy kuuntelemaan sydäntäsi, pyri ymmärtämään, mitä sinä tässä hetkessä tarvitset voidaksesi virrata vapaana.

Hengitysharjoitus energian avaamiseen

Omaa energiaa voi avata ja auttaa virtaamaan vapaammin helposti hengityksen avulla. Tunnustele missä itsessäsi koet jumin, tiukkuutta, kipua tai jotakin muuta itseäsi tukahduttavaa. Pysähdy hengittämään tuohon kohtaan.

Kuvittele, että sisäänhengityksellä luot tilaa siihen kohtaan, joka tuntuu kuristuneen kasaan. Kuvittele, että uloshengityksellä sinusta virtaa kaikki tiukkuus pois, kaikki se minkä olet säilönyt itseesi, joka ei ole saanut huomiota, virtaa uloshengityksen mukana ylös ja ulos.

Anna hengitykselle aikaa rentouttaa sinua, avata niitä lukkoja, jotka kehoosi ja energiaasi on syntynyt. Laskeudu hengitykseen, tunne kuinka se virtaa sinussa, anna sille tilaa auttaa sinua.

Kun tukos lähtee liikkeelle voimme kokea tunnereaktion, tarvetta itkeä, nauraa, puhua tai liikkua. Anna tuolle reaktiolle tilaa, anna itsellesi tilaa purkaa juuri sillä tavalla, joka tässä hetkessä tuntuu hyvältä.

Jos kyyneleet nousevat silmiisi, anna niiden virrata vapaasti – itku puhdistaa meitä. Jos tunnet naurun kuplivan sinussa, anna sen nousta ylös – nauru vapauttaa kehoamme ja energiaamme.

Jos koet tarvetta käyttää ääntä, avaa suusi ja anna äänen tulla juuri sillä tavalla, jolla se on tullakseen. Tämä voi olla puhetta, kuisketta, huutoa tai sanojen toistamista. Anna itsellesi tilaa purkaa äänen avulla.

Jos koet tarvetta liikkua, anna kehollesi lupa liikkua. Ravistele, tömistele, heilu, hypi, lyö tyynyä tai tanssi vapaasti. Liike vapauttaa kehoamme, liikkeen myötä purkautuva energia vapauttaa koko olemustamme. Liike auttaa energiaamme virtaamaan vapaammin.

Hengitys palauttaa sinut itseesi, auttaa sinua luomaan tilaa sille asialle, joka tässä hetkessä vaatii huomiosi. Purkaaksesi kaiken sen, mikä tässä hetkessä nousee ylös, antaudu kehon vietäväksi, keho auttaa meitä kaikin mahdollisin tavoin jokainen hetki, ota tuo apu arvostelematta vastaan ja anna itsesi vapaasti seurata kehon liikkeitä.

Kun liike hidastuu, kyyneleet ehtyvät, ääni hiljenee, laskeudu tuohon hiljaisuuteen. Laskeudu itseesi ja tunnustele, mitä kaikkea koet itsessäsi tässä hetkessä. Onko olosi kevyempi, tunnetko, että jokin lähti liikkeelle, että pystyit päästämään irti jostakin? Tunnetko kuinka energiasi virtaa vapaammin?

Meillä on jokainen hetki valtava kapasiteetti parantaa itse itseämme, ainoa mitä tarvitsemme on tilaa ja aikaa antautua tuolle parantavalle prosessille. Muistathan rakkain säihkysielu, että sinussa on kaikki mitä tarvitset, sinussa on kaikki viisaus ja valo hoitaa itseäsi juuri sillä tavalla, jota kunakin hetkenä tarvitset.

Antaudu rakastamaan itseäsi, antaudu auttamaan itseäsi. Sillä sinä ansaitset voida hyvin, liikkua kevyesti ja vapaasti tässä maailmassa, sinä ansaitset vapaan energiavirran ja hyvän olon, jokainen hetki. Tarjoathan tuon kaiken itsellesi, tarjoathan kaiken sen rakkauden, tilan ja huolenpidon itsellesi, jota jokainen hetki tarvitset.

Mitä energian avaaminen ja purkaminen herätti sinussa?

Rakkaudella,
Ida

Lue myös: Näin purat tunteitasi ja saat energiasi virtaamaan vapaammin

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.