Bioresonanssin avulla tasapainotat kehoa ja pääset omaan luonnolliseen terveyteen ja värähtelyyn

Oletko kroonisesti väsynyt tai onko kehossasi outoja oireita, joihin et ole löytänyt vielä apua muualta? Haluatko tukea kehoasi parempaan tasapainoon ja terveyteen?

Bioresonanssi on hoitomuoto, joka auttaa kehoasi palautumaan luonnolliseen värähtelyynsä tasapainottamalla keholle haitallisia aineita sekä palauttamalla energianvirtaus elimiin, joissa on epätasapainotiloja.

Korkea värähtely on ihmisen luonnollinen tila ja tällöin ihminen värähtelee rauhan taajuudella, jossa on automaattisesti terveys ja harmonia läsnä. Matala värähtely sen sijaan tarkoittaa matalavärähteisten tunteiden sekä niitä vastaavien fyysisten epätasapainotilojen majailua kehossa.

Mitä korkeavärähteisemmän tilan pystymme ylläpitämään, sitä korkeavärähteisempiä asioita vedämme puoleemme. Mitä pidempään olemme taas matalissa, pelkopohjaisissa värähtelyissä, sitä enemmän ne ilmenevät vastaavasti meidän elämässämme matalavärähteisinä asioina, kuten alitajunnan erilaisina uskomusmalleina, fyysisenä tukkeutumisena ja lopulta sairastumisena.

Bioresonanssimittauksessa elimistöä tutkitaan meridiaanien kautta akupisteistä mittaamalla. Tämän jälkeen etsitään elimistön tasapainoa haittaavia värähtelytaajuuksia, kuten homeita, loisia, raskasmetalleja, hiivoja, kemikaaleja, bakteereita sekä rokotteiden aiheuttamia vaurioita. Näiden asioiden värähtelytaajuuksia on mahdollista tasapainoittaa biorenanssimittauksen avulla.

Lopuksi tehdään noin 20 minuutin hoito, jonka jälkeen elimistö alkaa puhdistamaan löydettyjä asioita itsestään. Saat hoidon jälkeen oman resonanssitipan, joka tukee kehosi tasapainottumista hoidon jälkeen. Usein hoidon tueksi tarvitaan myös erilaisia yrttejä.

Fyysisen tukkeutumisen alkusyy on aina alitajunnan tasoilla. Tämän takia fyysinen puhdistuminen on monesti myös henkisesti haastava prosessi, kun pitkään kehossa säilöttyjä tunteita voi nousta tietoisuuteen puhdistettavaksi.

Esimerkiksi elimistössä olevat homeet liittyvät ihmisen energiajärjestelmän heikentyneeseen toimintaan, jotka nousevat hoidon myötä alitajunnasta päivätietoisuuteen. ja ne voivat aktivoida syviä prosesseja käsittelyyn. Tämä on hyvä huomioida mittaukseen tultaessa.

Jos olet valmis puhdistamaan kehostasi jo fyysisyyteen tulleet luontaista värähtelyäsi haittaavat tekijät mahdollisimman tehokkaasti ja nostamaan värähtelytasosi tätä kautta aivan uudelle tasolle on tämä hoitomuoto sinua varten!

Kahdeksan vuotta bioresonanssihoitoja tehnyt Matti Vuorela kertoo, että ihmiset ovat saaneet hoidoista apua mm. uniongelmiin, vireystasoon, suolistovaivoihin ja kilpirauhasvaivoihin. Kun tasapainoa häiritsevät tekijät saadaan puhdistettua, alkaa keho voida selvästi paremmin.

Suosittelen lämpimästi Matin bioresonanssia! Olen itse käynyt hoidossa, käyttänyt lapseni siinä sekä monet tuttavani ovat käyneet hoidossa ja kokeneet sen hyödylliseksi.

Jos haluat päästä hoitamaan kehoasi tasapainoa kohti, voit varata ajan 22.11.22 mennessä käyttämällä varauksessa koodia: NAISEUDENVOIMA, saat -10% mittauksesta.

Matin toimipiste sijaitsee Tampereella liikuntakeskus Fressin tiloissa osoitteessa Erkkilänkatu 1

Juttu toteutettu yhteistyönä Naiseuden voiman kanssa. kirjoittaja: Heidi Harju

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.