Palauta voimasi ottamalla vastuu

Moni elintasosairaus olisi hoidettavissa sillä, että prosessoitu ruoka jäisi kauppaan ja ostokset tehtäisiin liki ainoastaan kaupan ensimmäisellä osastolla. Mutta niin hurjalta kuin se kuulostaakin, moni ottaa mieluummin lääkkeet, kivut ja epämukavuudet kuin tekee muutoksen tutusta uuteen.

On lohdullisempaa ja muka-helpompaa saada ulkopuoliselta taholta lääke, joka pitää kehon arvot kiikun kaakun kurissa, kuin lähteä kohentamaan terveyttä juuritasolta antamalla kehon parantaa itse itsensä.

Moni myös kulkee rinnassaan syytöksiä ulkopuolista tahoa kohtaan ja miettii miten tuo toinen, ihminen, taho, tapahtuma, pilasi jollain tavalla jonkin asian. Petti lupauksen, särki sydämen, huijasi, antoi potkut jne. On tutumpaa nuolla haavojaan ja sysätä vastuu toiselle. Kärvistellä omassa pahassa olossaan uskoen, että joku muu on sen takana.

Mutta oli tapahtuma mikä tahansa, vastuu siitä miten siihen reagoi, mitä siitä ottaa mukaansa, lähteekö eteenpäin, on aina itsellä. On muka-helpompaa jatkaa samaan malliin kuin alkaa parantaa haavojaan.

Tutkaile elämääsi ja haavojasi, olisiko siellä jotakin, kipeääkin, josta sinä voisit nyt ottaa vastuun?

Me haluamme oikoa, haluamme mennä aidan matalimmasta kohdasta, sillä emme halua kohdata itseämme. Me usein päädymme helpomman ratkaisun puoleen koska vaikeampi, oikea ja toimiva vaatii meiltä liikaa. Se vaatii oman itsensä kuorimista kerros kerroselta, pimeiden osien paljastamista valolle uudelleen ja uudelleen. Pitkääkin prosessia, jossa kaivetaan muta ulos ja liataan kädet, jossa ikävät tunteet tunne tunteelta kohdataan ja käsitellään.

Mutta me olemme matkalla kohti uudenlaista maailmaa ja juuri tämä prosessi täytyy tehdä, sillä tuossa uudessa maailmassa jokaisen on otettava vastuu itsestään. 

Ei hätää, sillä kuten aina, mitä suurempi jobi, sen upeampi palkinto. Kun oivallat olevasi täysin oman itsesi herra, vastuunvaalija ja -kantaja, kohtaat kirkkaamman valon kuin voisit kuvitellakaan. Vapaudut niin suuresta taakasta, että lähdet heti kevyesti ja vaivatta lentoon. Vapautat itsesi ulkopuolisista kahleista ja palautat itsellesi VOIMAN.

On valtavan upeaa ja kaunista nähdä, miten ihminen voimaantuu siihen pisteeseen, että hän ottaa oman elämänsä käsiinsä. Hän kasvattaa vahvat juuret, löytää vastuun voiman ja tasapainoisen sydämen. Hän ottaa elämänsä haltuun sillä alkuvoimalla, joka hänen rinnassaan palaa. Siellä se kipinä jo kytee, toiveekkaana ja odottava, jotta puhaltaisit sen ennennäkemättömään roihuun. 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.