Täysi luottamus toiseen vaatii kontrollista irrottamista

Usein kun nainen puhuu kumppaniinsa luottamisesta, sillä tarkoitetaan että luotetaan ettei toinen valehtele, luista sovitusta tai satuta jollain tapaa eli siis riko luottamusta.

Mutta luottaminen toiseen on jotakin vielä hyvin paljon syvempää.

Se on luottamusta siihen kuka toinen on – kaikkineen.
Hänen tapaansa olla, nähdä, toimia.
Luottamusta hänen ytimeensä. Ja tämän ytimen johdatettavaksi antautumista.

Sanomme luottavamme kumppaniimme, vaikka samaan hengenvetoon vaadimme tätä tekemään asiat omalla tavallamme. Otamme ohjat käsiin, puutumme toisen tapaan tehdä, kyseenalaistamme, haluamme tehdä itse tai vähintään neuvoa.

Ja usein myös haluamme, että toisen tapa näyttää rakkautensa ilmentyisi meidän tavallamme ja jos ei, kipuilemme sen vastaanottamisessa, koska emme luota siihen sellaisenaan.

Mutta silloin pakotamme toisen omiin tapoihimme emmekä kohtaa häntä hänenä vaan kuvana, jonka olemme hänestä luoneet, jonakin, jollainen haluamme hänen olevan.

Vaikka moni nainen janoaa miehen johdatusta, moni myös pelkää sitä, koska sitten sitä ei enää olekaan se, joka tahdin ja reitin määrittää. Pitää irrottaa kontrollista ja se puolestaan tarkoittaa täyttä haavoittuvaisuutta, toisen seuraamista.
Sitä saattaa huomata, että sydämessä on valtavat tunteet eikä enää mitään, millä sydäntään suojella. Vain täysi alastomuus.

Toinen ei tee asioita sun tavallasi vaan omallaan ja se on se, mihin pitää luottaa.

Ja siksi meidän naisten ei ole helppo irrottaa kontrollista. Mutta vasta siitä kohtaa aletaan ottaa askelia antautumiseen. Siinä kohtaa kun ei enää tunne maata jalkojen alla eikä ole mitään mihin tarttua. Kun pitää mennä sinne, mikä ei ole kontrolloitua. Se on pelottavaa mutta kun sinne uskaltautuu, saa huomata sen olevan juuri sitä, mitä on aina kaivannut. Mitä kummatkin ovat kaivanneet jo kauan🤍 Ja yhdessä kommunikaation kanssa, jossa ilmaistaan toiselle omat tarpeet, toiveet ja pelot ja ne otetaan yhdessä käsittelyyn ja nähtäville, syntyy jotakin hyvin syvää ja eheyttävää.

Täyttä luottamusta on luottaa toisen ytimeen.
Luottaa, että vaikka reittinne samaan pisteeseen kulkevatkin eri polkuja, vaikka hänen tapa toimia poikkeaa omastasi, ajatuksenkulku olisi erilainen, tapa nähdä, kokea ja ilmaista on väritetty eri nyanssein, se on silti juuri täydellistä, koska se on hänen tapansa.

Ja hänet sinä olet valinnut.

Jaan paljon sisältöä Ilon voiman -somesivuilla ♡ Instagram ja Facebook Ilon voima.

Jos haluat työskennellä kanssani esimerkiksi 1:1 ohjauksen muodossa, löydät lisätietoa palveluistani tiiamariel.com

Naisen antautuminen vaatii miehen selkärankaa

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.