Ota mielesi pois ohjaksista

Aina kun yrität pakottaa jotakin asiaa tulemaan toteen elämässäsi, luot vastustusta, joka ei ole linjassa korkeimman minäsi ja maailmankaikkeuden kanssa.

Yrityksesi puskea, hallita tai ohjailla on merkki siitä, ettet ole valmis päästämään irti ja luottamaan. Voit puskemallakin saavuttaa haluamiasi asioita, mutta lopputulos on aina pienempi, kuin mitä se oikeasti voisi olla.

Kun päästät irti kaikesta siitä, mitä hampaat irvessä yrität joko saada toteen tai estää tapahtumasta, tapahtuu ihme. Enemmänkin. Ihmeitä.

Ensinnäkin vapautat itsesi vastuusta, joka on aivan liian suuri mielellesi kantaa. Kun mielesi yrittää ohjata tilannetta, se on kuin ajaisi autoa loputtoman leveällä moottoritiellä katsomalla tietä pienen suppilon läpi ilman navigaattoria. Mielesi ei mitenkään voi tietää miten ja mihin olet matkalla, niinpä sen paikka ei ole ohjaksissa, sillä se johdattaa sinua sinne minne se sillä hetkellä luulee sinun haluavan. Se ei näe kokonaiskuvaa.

Korkein minäsi on se, jonka paikka on ohjaksissa. Se tietää minne mennä ja miten. Se vie sinua eteenpäin tavalla, joka on paras kaikin tavoin. Paras paitsi sinulle, myös koko maailmalle. Meidän kaikkien tulisi elää korkeinta minää kuunnellen, vapaina mielen ohjaksista.

Annat korkeimman minän tulla esiin päästämällä irti. Antaudut takaisin siihen tilaan, joka on luonnollinen tila ja joka vapauttaa ihmeitä tapahtuvaksi. Korkein minäsi on osa suurta ja viisasta, joka virtaa vapaasti sinussa, jos annat sille luvan nousta esiin.

Tunnistatko osioita elämässäsi, joita yrität hallita? Päästä irti. Nosta kädet ilmaan ja sano antaudun. Antaudun takaisin elämän virtaan, päästän irti vaateistani ja annan tapahtua sen, joka on kaikille parhain vaihtoehto. Luotan ja uskon, että minusta huolehditaan ja saan kokea suurenmoisia asioita heti, kun rohkenen irrottaa ohjaksista.

On myös vapauttavaa luopua yrityksestä hallita jotakin mieltäsi ja egoasi suurempaa, eikö? Ajatella, että on olemassa jotakin paljon suurempaa, jotakin, josta et ole ulkopuolella, vaan itse asiassa olet vahvasti osa tuota suurta, kunhan vain irrotat ja luotat.

Korkein minäsi johdattaa sinua aina oikeaan suuntaan, vieläpä niin, että matka on riemuisa.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.