Nöyrtyminen vaatii kunnioitusta

On mahdollisuus suureen muutokseen, kun nainen löytää kunnioituksen miestä kohtaan (ja toisinpäin myös, mutta käsittelen tässä nyt tältä kantilta).

Kun ymmärtää eroavaisuutemme ja alkaa kunnioittaa niitä toisessa, alkaa kuulla ja nähdä toista hänen kautta, ei oman itsensä.
Kun ottaa hänet vastaan hänenä ja ymmärtää, että toisen tapa ilmaista itseään, nähdä maailmaa ja rakastaa on samaa kauneutta kuin minussa asuva, mutta se tanssii ulos erilaisena.
Me molemmat ammennamme samasta iättömästä lähteestä mutta virratamme sen maailmaan eri tavoin.

Ja jollain tapaa me naiset saatamme arvottaa oman tapamme ilmentää rakkautta ja itseä oikeammaksi. Ei tarkoituksella, ei ilkeydellä, vaan ymmärtämättömyyttä, omaksuttuna, haavoitettuna.

Sitä pitää siis laskeutua alas kuvitellulta jalustalta ja nöyrtyä. Sanon tämän hellästi, mutta se on sellainen hiukan temppuileva pikkutyttö, joka meissä naisissa asuu ja siitä on hyvä tulla tietoiseksi. Meille naisille ei ole helppoa nöyrtyä maskuliinille, sillä taustalla voi olla haavoja aiheen tiimoilta ja jo pelkkä ajatus saattaa siksi aiheuttaa vastahankaa.

Mutta miksi se on niin vaikeaa? Siihen voi olla monia syitä, mutta yksi syy on se, että nöyrtyminen sille mitä ei kunnioita on mahdotonta.

Kunniotuksen kautta tapahtuva nöyrtyminen tuntuu kunnialta, kun taas ilman kunniotusta se tuntuu alistumiselta.

Jos vain mieli ymmärtää, mutta sisin ei, sydän ei ole tälle erilaisuudelle – ja siten hänelle – auki.
Ja on eri asia vastaanottaa toinen ainoastaan mielen tasolla auki kuin sydämen ja kehon tasolla.
Ero on energeettinen ja valtava.
Se on taikaa jonka toinenkin kokee kun hänet otetaan vastaan koko keholla.

Kun nainen kypsyy ja oppii arvostamaan polariteetteja, ymmärtämään erilaisuuden rikkautta ja sitä mitä sillä on annettavaa, nöyrtyminen ei tunnu alistumiselta, vaan tarpeelliselta. Sen tahtoo tehdä.

Kun oppii kohtaamaan maskuliinin kypsän feminiinin kautta, ei voi olla rakastumatta. Rakastuu hänen erilaiseen tapaansa, viehättyy tuosta tuntemattomuudesta johon saa kunnian tutustua.
Erilaisuudesta tulee seikkailu jossa saa opetella ja opettaa toista ja ymmärtää itseä ja häntä.
Löytää siis rakkauden.

Jaan paljon sisältöä Ilon voiman -somesivuilla ♡ Instagram ja Facebook Ilon voima.

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.