Muuttuvassa maailmassamme tietoisuuden taso nousee – Mitä tämä tarkoittaa?

Muuttuvassa maailmassamme tietoisuuden taso nousee mita tama tarkoittaa ida hedman

Energia maaplaneetalla on tehnyt muutosta jo pitkään; olemme kollektiivisesti käyneet lävitse vanhaa, purkaneet ja puhdistaneet vanhoja rakenteita. Maailma tuntuu murenevan – ja niin se omalla tavallaan mureneekin vanhan tehdessä tilaa uudelle.

Valon määrä kasvaa, tietoisuuden taso nousee, olemme astuneet uudenlaisen aikakauden alkuun. Ja tässä tilassa, jossa vielä pyyhimme vanhoja pölyjä nurkista, teemme maailmanlaajuista kevätsiivousta, meitä pyydetään yhä vahvemmin elämään itsestämme käsin.

On aika astua hektisyydestä takaisin yksinkertaisuuteen, hiljaisuuteen, jossa kuulemme sydämemme kuiskaukset, tilaan, josta voimme mahdollisimman voimakkaasti toteuttaa itseämme, sisimpäämme, omaa sielunpolkuamme.

Osalle tämä tarkoittaa suuria muutoksia, jotka ovat jo lähteneet käyntiin; uramuutoksia, täyskäännöksiä, muuttoja ja uuteen astumista.

Osalle tämä aika tuo vahvistusta. Se, mitä on aiemmin tehnyt, jatkuu. Jatkuu syvemmin, voimakkaammin, laajemmin – kasvun aikana, joka johdattaa hyvin täyteläiseen ja yltäkylläiseen elämään. Entistä täydempään ja yltäkylläisempään elämään.

Jotkut käyvät vielä voimakkaasti läpi itseään ja mennyttään, toisten jo astellessa vapaina, virtaavina ja uudistuneina uusissa elämissään.

Joidenkin kokiessa suurempaa yhteyttä valoon, toiset tuntevat maan kutsuvan. Osa tuntee meren liikkeet itsessään, toiset tuulen totuudet. Mutta melkein kaikki kokevat suurempaa yhteyttä luontoon; kaipuun palata juurille, yksinkertaisempaan ja maanläheisempään elämään.

Muuttuvassa maailmassamme tietoisuuden taso nousee mita tama tarkoittaa ida hedman

Yhteydet tässä ajassa voimistuvat – elämästä tulee entistä avoimempaa ja yhteisöllisempää. Tämäkin heijastuu jokaisen elämässä omalla tavallaan ja yhteys muihin – puhdas rakkaus sielujen välillä – laajenee sitä mukaan mitä yhteys itseen kasvaa ja syvenee.

Näyttäytyi tämä uusi aika minkälaisena tahansa juuri sinulle, muistathan, että olet juuri oikeassa kohtaa polkuasi. Tässä ajassa ei tarvitse, eikä pidä, pyrkiä mihinkään, pakottaa mitään; ainoastaan hidastaa, olla läsnä, kohdata itsensä rakkaudella.

Kaikki mikä on sinulle tarkoitettu, tulee ja avautuu hyvin voimakkaasti tässä ajassa. Sinulla on oma, suunnattoman tärkeä rooli tässä maailmassa. Olet säkenöivä osa suurta kokonaisuutta ja elämällä itsesi sallien, mahdollisimman autenttisesti, omien voimavarojesi, kykyjesi ja kokemustesi mukaan, niitä kunnioittaen, autat ja tuet koko maailmankaikkeutta.

Sinä rakkain, elät suurta muutosta yhdessä maailmankaikkeuden kanssa – antaudu sille mikä on ja tiedä, että elämäsi avautuu juuri niin kuin on tarkoitettu. Astu rohkeasti siihen suuntaan, mikä sinua kutsuu ja luota siihen, että se mikä tuntuu sydämessäsi oikealta – on aina sinulle oikein.

Sinussa elää viisaus, joka johdattaa sinua eteenpäin. Viisaus, joka kasvaa ja laajenee päivä päivältä – seuraathan sitä vapaasti, virtaavasti ja ehdoitta.

Valolla & rakkaudella,
Ida

P.S. Jos kaipaat apua, tukea ja inspiraatiota tähän muuttuvaan aikaan lue: Viestejä Valolta – kanavoituja kirjoituksia valomaailmalta

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.