Huolesi on harhaa

Why does the ego love suffering. Tuollaista googlettelin aiemmin. On se google ihana asia. Se antaa vastauksen siihen, mitä rasvaa kannattaa ihottumaan laittaa, mitä tehdä ruoaksi ja miksi ego nauttii kärsimyksestä. Todellakin kaikkea maan ja taivaan väliltä.

Mutta ihan oikeasti, mitä tietoisemmaksi tulen omasta valostani, mitä enemmän ymmärrän, että me olemme osa tuota valoa, me olemme rakkaus ja valo, sielumme ovat viisaita ja iättömiä, sitä enemmän ihmisten egon johdattama valssi tuntuu lapselliselta hiekkalaatikkoleikiltä. Eikä vain sitä, vaan myös erittäin surulliselta harhalta.

Ihmiset ovat monesti aidosti vastoinkäymistensä murjomia, väsyneitä, täysin poikki ja kyllästyneitä. Kun tarpeeksi monta vastoinkäymistä on polkenut lattiaan, ei sieltä enää jakseta kurottaa kohti korkeampia värähtelyitä, vaan ihminen jää kolmannen ulottuvuuden paksun energiamaton alle. Ja se on myös paljon vaikeampaa, sillä energia on niin tahmaista ja läpäisemätöntä, ettei täysin erilaiset, kevyet, rakkaudelliset värähtelyt pääse sen läpi yhtä helposti.

Sinä olet toki aina osa tuota korkeinta värähtelyä, mutta se on ikäänkuin jumissa paksumman energian alla.

Haluaisin saada sinut oivaltamaan, ettei sinun tarvitse kokea olevasi nujerrettu. Sinun ei tarvitse kahlata läpi näissä mutaisissa värähtelyissä, vaan voit nousta aivan uusiin ulottuvuuksiin.

Älä enää ilmennä itseäsi noiden raskaiden energioiden kautta, älä samaistu niihin. Älä näe itseäsi uhrina.

Kuvittele sen sijaan ympärillesi valo. Niin kaunis ja kirkas kuin vain osaat. Valo, jossa on kultaa ja valkoista hohdetta ja joka hehkuu vain korkeinta energiaa. Näe kuinka valo täyttää sinut ja ympäröi kehosi kauttaaltaan. Tuon valon ulkopuolella on fyysinen maailma, mutta sinä olet turvassa tuossa valossa. Tuo valo on vahvempaa kuin fyysinen energia ja se laajenee kepeästi läpi käsin kosketeltavan materian ja yhdistyy korkeampaan värähtelyyn. Sen avulla olet aina yhteydessä alkulähteeseen.

Tee tämä harjoitus säännöllisesti, jos haluat vahvistaa itseäsi.

Joskus kun sinulla on enemmän aikaa, keskity tähän harjoitukseen rauhassa ja pidempään. Kiireessä riittää, että tiedostat valon sisälläsi ja näet kuinka se on ympärilläsi ja yhdistää sinut suurempaan. Mitä enemmän keskityt valoon, sitä enemmän se elämässäsi lisääntyy.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.