Mitä maskuliininen energia on ja kuinka sitä voi vahvistaa

Mita maskuliininen energia on ja kuinka sita voi vahvistaa

Maskuliininen energia, tuo vahva, vapaa ja tukeva energia, joka luo tilaa teoille asuu meissä jokaisessa. Maskuliininen energia heijastuu auringon loistavissa säteissä, meren kannattelevuudessa, tuulen eteenpäin vievässä voimassa ja tulen liikkeellepanevassa energiassa. Maskuliininen energia on antamisen, tekemisen ja tukemisen energiaa, joka vapaana virratessa sallii uuden rakentamisen ja luomisen vakaalle pohjalle.

Aurinkokuningas, meren jumala, taivaiden isä – maskuliininen energia kuvastaa voimaa. Lempeää ja herkkää voimaa, joka omalla henkeäsalpaavalla energiallaan tukee maailmaa ympärillään, luo tilaa kasvulle ja kehitykselle, luo tilaa elämälle ja näin ollen myös feminiiniselle energialle kukoistaa.

Maskuliininen energia johdattaa aktiiviseen tekemiseen, se kantaa sisällään voimakasta tulienergiaa, joka laittaa asioita liikkeelle. Kuten auringonvalo se valollaan ja voimallaan herättää, kasvattaa, voimistaa ja energisoi. Maskuliininen energia seisoo maadoittuneena, vuoren lailla, tukevasti maan pinnalla, muistuttaen siitä, että meidän on oltava juurtuneita, jotta voimme kasvaa korkeuksiin. Meillä on oltava vahvat juuret, jotta voimme oksillamme kurotella taivaisiin.

Maskuliininen, miehinen energia on antava voima, niin fyysisesti kuin henkisestikin. Maskuliininen energia antaa tilaa, tukea, voimaa. Se edesauttaa kasvua ja yhdessä feminiinisen energian kanssa luo tasapainon, jossa elämällä on tilaa kasvaa ja kukoistaa.

Maskuliininen energia on rauhaa, syvää ja puhdasta rauhaa ja toimii suurenmoisena tukena, ilmavana tukipilarina, joka pitää meidät pystyssä, omassa itsessämme, läsnä omassa voimassamme.

Elämme maailmassa, jossa maskuliininen energia usein nähdään hyvin vääristyneenä, hallitsevana ja hajottavana voimana, vaikka todellisuudessa se edustaa hallinnan ja hajotuksen vastakohtaa: vapautta, rauhaa, tukea ja turvaa. Maskuliininen energia on ehdotonta rakkautta, joka saadessaan virrata vapaana rakkaudellaan eheyttää, puhdistaa ja tukee kaikkea sitä, mihin se koskettaa.

MASKULIINISEN ENERGIAN VAHVISTAMINEN

Omaa puhdasta maskuliinista energiaa voi vahvistaa läsnäolon, maadoittumisen, tekemisen, rakentamisen ja antamisen kautta.

Ollessamme läsnä voimme kurottaa rauhaan itsessämme, järkkymättömään, syvältä kumpuavaan rauhaan, joka meissä jokaisessa virtaa. Tuo sama rauha kumpuaa maa-yhteydestä, silloin kun olemme maadoittuneita tähän maailmaan, siihen maaperään, joka jalkojemme alla on.

Kuten maskuliininen ja feminiininen, niin myös maa ja taivas, tarvitsevat tasapainoa. Maadoittuminen avaa meille suuremman tilan nousta ylöspäin: mitä vahvemmin olemme läsnä itsessämme, kehossamme, mitä selkeämmin olemme kosketuksissa maahan, sitä vapaammin pystymme myös avautumaan ylös taivasenergiaan. Maadoittuminen vahvistaa juuriamme, omaa maskuliinisuuttamme, sitä tukevaa voimaa, joka pitää meidät pystyssä.

Maskuliinisuus on aktiivista energiaa, joka omalla tulienergiallaan laittaa asioita liikkeelle. Voimme vahvistaa omaa maskuliinista energiaamme tekemällä, aktiivisesti luomalla todeksi niitä asioita, joita suunnittelemme, rakentamalla jotakin uutta.

Feminiininen energia on vastaanottava voima, jolloin maskuliininen energia edustaa antamista. Helpoiten omaa maskuliinista energiaa voi vahvistaa antamalla. Antamalla vailla odotuksia vastapalveluksesta ja ilman vaatimuksia. Harjoittelemalla puhtaasti antamista, oli kyse pienistä tai suurista asioista. Voimme antaa aikaamme, energiaamme, apuamme. Antaminen on myös huolehtimista, kasvun tukemista ja elämän tukemista auttamalla elämää ympärillämme.

Olemme kokonaisuuksia, minkä takia on tärkeä tutustua kaikkiin puoliin itsessämme, niin omaan feminiiniseen kuin maskuliiniseen puoleemme ja löytää tasapaino näiden kahden välillä. Löytää tasapaino omasta itsestämme.

Minkälainen yhteys sinulla on omaan maskuliinisuuteesi, mitä ajatuksia maskuliininen energia herättää sinussa?

Rakkaudella,
Ida

Lue myös: Feminiininen energia: näin vahvistat naiseutta itsessäsi

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.