Luo vahva yhteys YONIIN ja löydä sisäinen kompassisi

Yoni (Sanskritin kieltä tarkoittaen naisen vaginaa, pyhää temppeliä) on paikka, jossa sijaitsee meidän naisten:

  • Syvin EI-rationaalinen tieto
  • Vaistotieto
  • Sisäinen johdatus parempiin valintoihin
  • Seuraavan askeleen tietämys joka tilanteessa
  • Navigaattori

Valitettavasti olemme tottuneet pitämään tämän kytkennän OFF- tilassa, ja etsimään vastauksia muualta, usein joko mielestämme, pirullisesta järjestä tai toisten ihmisten näkemyksistä.

Kun itse sain pitkään katkenneen yhteyden luotua takaisin yoniini, olin hämmästynyt, miten kauas olin ajautunut elämässäni luonnollisesta tietämyksestä, joka ON MINUSSA! Joka hetki.

Vahvistunut yhteys oman yonin kanssa sai minut näkemään ja kokemaan selvemmin, milloin mikä elämässäni on FULL YES JA FULL NO. 

Vahvistunut yhteys oman yonin kanssa sai minut sanomaan HELL YES asioille, joita olin aiemmin pelännyt.

Syitä, miksi yhteys yoniimme on katki on paljon, kuten ympärillämme oleva suorittavaa maskuliinista energiaa suosiva patriarkaattinen yhteiskunta. On omia traumoja menneisyydessä. On häpeää ja pelkoa, jotka ovat istutettu meihin yleensä menneisyydessä. On turvattomuutta olla ”auki”. On kokemuksia rajanylityksistä, jotka ovat saaneet meidät suojautumismoodiin. Ja sitä, että ei olla osattu kytkeytyä omaan seksuaalivoimaan ja nautintoon, vaan ollaan odotettu sitä ulkoapäin. Monenlaista.

Tämä yhteys omaan yoniimme ei palaudu tahdonvoimalla tai sitä manifestoimalla tai mantraamalla vaan syvän sitoumisen ja monitasoisen harjoittelun kautta. Elämä antaa meille päivittäin lukemattoman määrän valintoja, joissa voimme joko a) vahvistaa yhteyttä yoniimme tai b) ylläpitää erillisyyttä.

Meidän tulee löytää itsestämme ensinnäkin ymmärrys, että me voimme vaikuttaa asiaan! Tämä ei ole sattumanvaraista, eikä peruuttamatonta vaan on mahdollista luoda uusi yhteys yonin kanssa, joka saa sinut elämään omasta syvästä naiseudestasi käsin. Se on radikaali valinta, mutta niin – tiedät kyllä vaihtoehdon!

Jos kaipaat tukea oman yonin kytkemisestä ON-asentoon lähde mukaan: 

Nautinnollinen nainen -ryhmävalmennukseen, johon ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona!

Valmennuksessa saat paljon tukea asian parissa: niin tietoa, kuin harjoituksia ja ryhmässä näkyväksi tulemista. Ainutlaatuinen mahdollisuus!

Kuva: @yonitempleartgallery

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.