Sinä olet rakkauden arvoinen

sina olet rakkauden arvoinen

”As children we were fascinated by magic, as adults we fear love, at what point did we forget they are the same thing?” -J.R. Rogue

Hei sinä kaunein säihkysielu!

Kuinka kesä on lämmittänyt sydäntäsi, kuinka vapaasti olet antanut itsesi loistaa tänä aallokkoisena aikana?

Viime kuukaudet ovat muistuttaneet rakkauden tärkeydestä, siitä kuinka tärkeä on kohdata maailma rakkaudesta käsin. Rakkaus on se supervoima, joka auttaa meidät myrskyjenkin läpi, joka tukee meitä silloinkin, kun tuntuu, että jalat pettävät alta.

Elämme ajassa, jossa pelko on ollut vahvasti esillä. Pelko on lamaannuttanut, katsonut syyttävin silmin ja pienentänyt omaa tilaa. Tämä aika on vaatinut meiltä rohkeutta, rohkeutta seistä epävarmuudessa, jalat tutisten ja vatsa kiemurrellen ja silti avoimina, silti rakkaudessa.

Rakkauteen astuminen ei aina ole helppoa, käännymme usein ulkopuolelle sitä etsimään. Toivomme, että joku toinen rakastaisi meidät puhki, joku toinen rakastaisi meidät kokonaisiksi. Keräämme rohkeutta avautuaksemme rakkaudelle, avautuaksemme toiselle ihmiselle, ja silti usein jokin meissä kuiskii, ettei tämä ole oikein sitä mitä etsimme.

Se mitä me etsimme, se koti, jota niin kaipaamme, se rakkaus, jota niin janoamme. Se tunne, että on kokonainen, hyväksytty ja arvostettu, ymmärretty ja rakastettu – tuo iki-ihana tunne ei asu kenessäkään muussa kuin sinussa.

Me olemme itse itsemme suurin rakastaja, oma kotimme ja parhain ymmärtäjä. Jokainen hetki, kun etsimme rakkautta ulkopuoleltamme kävelemme siitä poispäin. Ja jokainen hetki, kun sallimme rakkauden itsessämme, kävelemme sitä kohti.

Uudessa Tehtävävihkossa Itsensä Rakastamiseen kysyn Miltä näyttäisi maailma, jossa kaikki rakastaisivat itseään ehdoitta?

Kuvittele hetki tuo maailma edessäsi, kuinka rakkaus virtaa sinussa vapaasti, jossa sinä antaumuksella ja estoitta rakastat itseäsi – katsot maailmaa, kohtaat maailman tuosta rakkaudellisesta tilasta käsin.

Ja et vain sinä, kaikki muutkin, heijastavat tuota samaa rakkautta. Kaikessa virtaa tuo rakkaus.

Kuulostaa kenties utopistiselta, mutta tässä ajassa on ennennäkemättömän tärkeää kääntyä tuon rakkauden puoleen, kasvattaa sitä. On aika luoda tästä maailmasta rakkaudellinen tila olla ja elää ja tuo maailma, tuo rakkauden maailma ja aika alkaa meistä jokaisesta itsestä.

Se alkaa siitä, että sinä rakastat itseäsi, heijastat rakkautta maailmaan.
Se alkaa siitä, että minä rakastan itseäni, heijastan rakkautta maailmaan.
Se alkaa siitä, että me kaksi kohtaamme tuosta rakkaudesta käsin ja heijastamme kaksin kerroin rakkautta maailmaan.
Se alkaa siitä, että yksi kerrallaan löydämme rakkauden itsestämme ja annamme sen kukkia kuplivana maailmaan, heijastua silmiin, jotka katsovat meitä ylittäessämme tietä.

Rakkaus alkaa itsestä ja tuo suurenmoinen voima kasvaa mitä enemmän sille antaa tilaa.

Joten rakkain, annathan rakkaudelle tilaa. Anna sille tilaa helliä sinua, anna itsellesi tilaa rakastaa itsesi puhki.

Ensimmäisen askeleen itsesi rakastamiseen voit ottaa tämän upean tehtävävihkon kautta, lue lisää täältä.

Koska sinä olet rakkauden arvoinen, me kaikki olemme rakkauden arvoisia. Tiedäthän sen?

Rakkaudella rakkaudesta,
Ida

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.