Maailma tarvitsee valoasi

Voimme tuoda maailmaan joko valoa tai varjoja. Molemmat jättävät – aina – maailman jälkensä eli joko korkeaa tai matalaa värähtelyä.

Jos emme ole oivaltaneet asiaa syvästi, saatamme vastata tuovamme maailmaan aina valoa. Mutta mitä kun kysyn sinulta mielipidettä terrorismiin? Johtajiin, jotka törttöilevät kansalaisten ja ympäristön kustannuksella? Pahimpiin rikollisiin? Kun puhut pahoista teoista ja niitä tekevistä ihmisistä, tuomitsetko? Kun puhut terrorismista, pelkäätkö? Kun puhut ympäristön tilasta, taivasteletko? Silloin olet itsekin mukana tuomassa maailmaan varjoja.

Meidän sisältämme kulkee alati virtaavana virtana värähtelyt, jotka paitsi vaikuttavat omaan elämään, myös kollektiivisesti ympäröivään maailmaan. Jokainen vihan sana, jokainen tuomitseva katse, ärsyyntynyt ajatus, epätoivon huokaus, ohjautuu sinusta maailmaan.

Meidän on äärettömän tärkeä seistä omassa voimassa ja valossamme, erityisesti silloin kun on kyse asiasta, jolla on matalat värähtelyt. Ja tämä pätee kutakuinkin kaikkeen ”negatiiviseen” elämässämme. On helppoa värähdellä hyvässä, mutta todellinen testi valon kautta elämisessä tapahtuu vastoinkäymisissä. Jos puhumme tai ajattelemme asiaa negatiivisen kautta, madallamme samalla omat värähtelymme, jolloin emme tee kenellekään hyvää. Vastustus saa aikaan juurikin sen, mitä emme halua.

Jos haluamme maailmasta paremman, voimme hoitaa ainoastaan oman osuutemme. Se ei tarkoita hyväksyntää, se ei tarkoita toimettomuutta, mutta vihan energiaa ei kannata lähettää maailmaan sen enempää kuin pelon tai ahdistuksenkaan.

Toki se on inhimillistä, mutta kun huomaat tekeväsi niin, tee korjausliike ja lopeta. Sen sijaan keskity tuohon ikävään asiaan ja lähetä sille valoa ja rakkautta. Ajan kanssa se tuntuu yhä luonnollisemmalta ja oikeammalta. Tunnet pikku hiljaa, että matalammat värähtelyt eivät enää uppoa sinuun kuten ennen. Sinun ei tarvitse ottaa sisääsi maailman kärsimystä, sillä kukaan, et sinä eikä maailma, hyödy siitä. Maailma hyötyy valostasi. 

Valo on aina korkein energia, ja mitä enemmän valoa täällä on, sitä vähemmän varjoja.  Loista siis valoasi. Silloinkin kun se on vaikeaa, sillä silloin sitä tarvitaan eniten.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.