Jokainen palanen elämässäsi on paikallaan

Kun ihminen on tyyni ja tasapainossa, eläen sydäntietoisuutensa kautta, hän on kuin vankka peruskallio. Sydämen silmät aukeavat aivan uudella tapaa.  Ympäröivä näyttäytyy kauniin eri sävyissä.

Näin maailmaa on helppo rakastaa ja ymmärtää. Kun ei katso maailmaa uhriuden tai ulkopuolisuuden kautta, se upea paikka. Ja mikä tärkeintä, kun luottaa, että jokainen palanen on paikallaan, vapautuu tietynlaisesta ikeestä.

Ei ole hiekanjyvää, joka ei ole oikeassa kohdassa tässä maailmassa. Jokainen tapahtuma, niin henkilökohtaisessa elämässä kuin laajemmaltikin on juuri paikallaan. Ei ole virheaskelia. On vain oppiläksyjä, jotka toistuvat uudelleen ja uudelleen, kunnes niille avaa silmänsä ja tosiaan ottaa opiksi, aivan kuten läksyistä kuuluukin.

Kollektiivisesti maailma saattaa näyttäytyä pahana paikkana, huonojen uutisten tulva uuvuttaa, mutta jos tarkkaillaan yksilötasolla tapahtumia, ei asiat niin hullusti olekaan. Jokaisella on elämässään myös hurjasti hyvää. Ei maailma ole sellainen kamaluuksien hyökyaalto, jollaiseksi sen äkkiseltään voisi tulkita. Tosiasiassa elämä on pääosin melko arkista, siis kaunista, sillä arki jos mikä on upeinta.

Tärkeää on olla armollinen itselleen ja omille valinnoilleen. Elämän kudelma muodostuu valinnoista, joista jokainen on oikea, sillä ”vääräkin” valinta opettaa ja ohjaa seuraavaa valintaa ajatellen ja siksi sekin on pitänyt tehdä juuri kuten teit.

Jokainen valinta on ollut siis oikea. Usko pois. Olet tehnyt menneet ratkaisut niillä tiedoilla ja avuilla, jotka silloin olivat käytössäsi. Ne asiat, jotka ovat vinksallaan elämässä, niihinkin voi valaa uutta energiaa kiittämällä niistä, antamalla niille hyväksynnän ja ymmärryksen.

Mikään asia tai ihminen ei voi saada sinussa aikaan negatiivista tunnereaktiota, ellet itse anna siihen mahdollisuutta. Jos sinussa ei ole tarttumapintaa vaikkapa ilkeillä sanoille, ne vain valuvat pois. Jos tunnet suuttumusta toisen eriävästä mielipiteestä, asiassa on jotakin minkä kanssa et ole sinut.

Jos jonkun toisen toimet saavat sinut horjumaan, voit ainoastaan kysyä itseltäsi, annanko minä tuolle toiselle niin suuren vallan, että annan itsestäni valoa pois. Älä anna. Toki olemme ihmisiä, joten reaktiot ovat luonnollisia, mutta jos et tunnu pystyvän ensireaktion jälkeen karistamaan sitä pois, silloin on tutkailun paikka.

Vastaanpanemalla ei elämässä voita, se on pään lyömistä seinään. Mutta kun antaa hyväksynnän verhota kaiken, alkaa palaset loksahdella kauniisiin pinoihin.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

  1. Kiitos tästä lauseesta ”Ei ole hiekanjyvää, joka ei ole oikeassa kohdassa tässä maailmassa.” Siitä on tullut minulle todella voimauttava ja monia tilanteita rauhoittava lause sen jälkeen kun ensimmäisen kerran sen luin postauksestasi. Jotenkin se kiteyttää kaiken elämään luottamisen ytimen. Sen kautta voi itselleen toistaa yhä uudelleen ja uudelleen ”Olen juuri tässä ja juuri nyt, oikeassa paikassa ja hetkessä, tekemässä juuri sitä asiaa, jota minun kuuluukin”. Tuon lauseen jälkeen on aina vaan helpompi hengittää ja luottaa elämään!