Aika ottaa oma missio haltuun

Me olemme tulleet tänne muistamaan ja sitten viemään sitä valoa eteenpäin, sillä se on meidän tehtävä täällä nyt. Ja sitä varten meidän täytyy olla in our A-game eli oikeasti kuunnella meille annettua opastusta. Me ollaan täällä tavallaan tupla-missiossa, kokemassa ihmisyyttä omassa elämässämme eli toteuttamaan sitä, miksi meidän sielu on täällä henkilökohtaisella tasolla ja myös kollektiivisesti koko ihmiskunnan tasolla. Ja nää kaksi missiota luonnollisesti ovat lomittautuneet yhteen.

Osa meistä on tehnyt isoimman työn jo ja tekee valotyötä minkä kerkiää. Eli takana on sielun pimeä yö, herääminen ja omien varjojen kohtaaminen ja niiden voittaminen. Te olette tällä hetkellä vakaassa rauhassa (vaikka toki tyrskyjä on, mutta ne eivät ylety niin syvälle ja pitkäkestoisesti) koska se rauha tarvitaan, jotta voidaan ylläpitää maapallon uutta värähtelytaajuutta ajassa, jossa energiat on hyvin intensiiviset. Te ootte näiden vuosien aikana myös oppineet nopeasti tasapainottamaan omat energiat suhteessa ulkopuolisiin ja pysymään omassa voimassa.

Olette saavuttaneet luottamuksen siitä, että kaikki on nyt kuten pitää ja teille on tavalla tai toisella kerrottu, miksi tämä kaikki nyt tapahtuu maapallolla ja mikä tämän merkitys on suuremmassa mittakaavassa. Tiedätte siis sen, kuinka isosta asiasta tässä on kyse ja miten historiallisia hetkiä elämme. Teitä on siis valmisteltu juurikin tähän tehtävään jo useamman vuoden ja todennäköisesti olette tulleet tänne muualta juurikin avustamaan maapalloa sen nousussa.

Ja sitten on myös te, joita herätellään nyt tähän missioon. Olette kulkeneet jo tovin henkistä polkua ja heränneet siihen, että on paljon muutakin kuin se, mihin olemme luulleet syntyneemme. Olette viime aikoina kokeneet syviä tapahtumia esimerkiksi kohtaamisten, meditaation tai unien kautta. Ehkä olette kokeneet jopa hieman enemmän kuin mitä ymmärryksenne teille avaa vielä, mutta se johtuu siitä, että heräätte nopealla tahdilla, nyt ei ole yhtä paljon aikaa heräillä hitaasti kuten aikaisemmin oli. Se voi tarkoittaa myös sitä, että varjojen suhteen joutuu kohtaamaan aika paljon nopeasti. Se, että nousette siihen tehtävään, joka teille on annettu, vaatii sen, että kohtaatte varjonne. Kaikki se, mitä olette ajatelleet olevan totta ja osa teitä, millaisia olette ajatelleet olevanne, kenen seurasta nautitte, mistä työstä pidätte ja mitä tykkäätte vapaa-ajalla tehdä, saattaa olla muuttumassa. Kaipaat syvempää ja aidompaa. Ja se tuottaa kipuilua, koska et enää pysty pysymään vanhassa, koska teitä työnnetään niin voimalla siihen, mikä on aitoa. Mutta teissä on itsessään kaikki vastaukset. Tärkeintä on, ettei pelkää ja pakene, vaan rohkeasti kohtaa sen, mitä eteen nyt tuodaan.

Sitten on niitä, jotka eivät ole vielä heränneet, eivätkä saa ihan kiinni siitä, mitä esimerkiksi Ilon voimassa kirjoitetaan, mutta jokin mystinen vetovoima on, jota tunnette näitä asioita kohtaan. Herkistykää kuuntelemaan omaa vielä ehkä hiukan hentoa intuitiota ja joka ikinen kerta kun sitä kuuntelee ja sen mukaan toimii, se laajenee ja saa lisää ääntänsä kuuluviin. Mystinen vetovoima tiettyjen asioiden pariin on teidän kompassinne tässä hetkessä.

Me ollaan tässä yhdessä ja meillä on ihan valtava merkitys. Tämä missio on nyt niin suuri, paljon paljon suurempi kuin ”vain” tämä elämä tällä hetkellä tässä. Ja jokaista meistä tarvitaan ja sitä tarkoitin tuolla a-gamella, että nyt on aika ottaa vastuu ja tuoda homma niin sanotusti kotiin.
Se tarkoittaa seuraavia asioita: vahvat juuret maahan, syvä yhteys sydämen kautta kirkkauteen, oman totuuden kunnioitus, varjojen kohtaaminen, toisten sielunperheen jäsenten kanssa ajatusten vaihto, aika itselle, hassuttelu ja ilo, kehon kunnioittaminen valinnoilla, vetäytyminen yhä enemmän pois siitä, mikä on ns. normaalia (kollektiivisessa pelossa eläminen esim ”klikkiotsikkouutisointia” seuraamalla, työnteko vain jotta pystyy maksamaan laskut, ihmissuhteet, joissa ei aidosti kohdata, oman totuuden sievistely miellyttämisen pelossa, itsensä kohtaamisen pelko ja pakeneminen pois omista varjoista käyttäen harhautusta kuten ne pintapuoliset ihmissuhteet, materian haaliminen jne.) ja sen oman totuuden ja uudenlaisen olemassa olon hakemista.

Yhdessä <3

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.