Feminiini janoaa suoraselkäisyyttä

Mitä ne naiset oikein haluaa, on klassikkokysymyksistä klassisin. Ja jotenkin ilmeisesti kielii siitä, että naiset ovat jollain tapaa vaikeita ymmärtää. Mutta eivät ole, ei ihmiset ole vaikeita ymmärtää ellei ole itse kadonnut itseltään, eikä ymmärrä itseään. Loppupeleissä nimittäin vastaus on melkei selkeä.

Hän kaipaa sinun näkevän ja todentavan sitä jumalatarta, joka (jokaisessa) naisessa asuu. Hän haluaa saada jakamattoman huomiosi yhdessä ollessanne. Kun olet, ole täysillä ja niin paljon päälle kuin susta irtoaa.

Kun kosket, koske kuin et olisi koskaan sitä ennen tehnyt. Kun kuuntelet, kuuntele täysillä, älä mieti muuta, näytä kehonkielellä olevasi läsnä. Älä ratko, riittää, että otat vain vastaan. Sinulla on jotakin, mitä feminiini kaipaa kipeästi, ja se on maskuliinin voima juurruttaa läsnäolollaan. Sun tyyneys ja vakaa energia on nektaria naiselle, joka toisinaan kieppuu taivaan ja maan väliä.

Kun sanot jotakin tekeväsi, tee se, seiso sanojesi takana, koska feminiini janoaa stabiilia turvaa. Ja jos mokaat, kuten kaikki, pyydä rehellisesti anteeksi, koska feminiini ei odota täydellisyyttä, mutta selkärankaa kyllä. Juuri suoraselkäisyys saa feminiinin liekkeihin. Hän rakastaa sitä, kun saa kerta toisensa jälkeen todentaa rehellisyyttäsi. Hän haluaa kuulla, kun sua pelottaa, ottaa päähän, ahdistaa, riemastuttaa.

Ei tarvitse esittää olevansa virheetön, päin vastoin. Hän janoaa, että näytät haavoittuvaisuutesi koska sen kautta hän voi luottaa voimaasi. Hän ei kavahda mokiasi, mutta niiden piilottelua kyllä, sillä hän näkee jos yrität peitellä sisintäsi.

Feminiini on jumalaisen väkevä voima. Ja sitä pitää palvoa ja kunnioittaa juurikin siinä suuruudessa.

Kuulostaako vaativalta? Se on! Se, että me kohdataan toisemme tilassa, jossa molemmilla on nämä energiat tasapainossa, on paikka, jonne ei ole asiaa, jos ei ole kypsä. Täällä ei pelata, vaan tänne tullaan, kun pystytään kannattelemaan omia pilluja ja palleja, eikä isketä vyön alle. Rehellisyys ja kunnioitus, selkeä kommunikaatio ja selkäranka, ne ovat hunajaa. Valmiita ei tarvitse olla, yhdessä kasvetaan, mutta vastuu kannetaan itse.

Mitä tästä sitten saan, saattaa joku kysyä? No kaiken. Feminiinienergia on maskuliinille uskomaton runsauden lähde. Se ruokkii tätä tavalla, josta hän on saattanut vain unelmoida. Se sytyttää tähän elämän liekin, ravitsee, hoivaa, se riemastuttaa, se palvelee, se tyydyttää ja tyynnyttää.

Jaan paljon sisältöä Ilon voiman -somesivuilla ♡ Instagram ja Facebook Ilon voima.

Miehen kanssa ei tarvitse leikkiä poikien leikkejä

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.