Uudet energiat 7.9.2021 – Onnen, harmonian ja yhteisöjen aika

Tämä 7.9.2021 julkaistu kirjoitus katosi mystisesti viime viikolla. Tässä se tulee nyt uudelleen.

Juuri tänään tiistaina 7.pvnä syyskuuta 2021 maapallon energiat vaihtuvat. On numerologinen uusi vuosi! Muuntava, rajoja rikkova ja yllättäviä käänteitä edustava 5-vuosi vaihtuu koti- ja perhekeskeiseksi tasapainon, onnen ja harmonian 6-vuodeksi. Tervetuloa onni ja harmonia, lämminhenkinen seuraelämä sekä kukoistavat perheet ja yhteisöt!

Koti on rakkauden keskus

Numerologiassa numero 6 edustaa kotia, perhettä, rakkautta, harmoniaa, onnea ja seuraelämää. Se on tasapainoinen luku, joka pyrkii luomaan kodista lämmön ja rakkauden keskuksen vahvistaen kaikkia sen jäseniä. Kuutosella on myös halu ja kyky hankkia kiinteää omaisuutta perheen turvaksi. Kuutonen on vastuullinen, korkean moraalin omaava numero. Jotta perhe olisi onnen ja rakkauden turvasatama, on sen jäsenten kannettava vastuunsa.

6-vuosi vahvistaa ihmissuhteita ja tarjoaa tilaisuuksia vilkkaaseen seuraelämään – ehkä ennemminkin ihmisten kodeissa kuin niiden ulkopuolella. Saatat solmia uudelleen joskus aiemmin välirikon tai etäisyyden vuoksi katkenneita ihmissuhteita. 6-vuosi edesauttaa parisuhteiden syntymistä, kihlautumista, kodin luomista ja parannusten tekemistä kotona. Tänä onnen ja harmonian vuonna saattaa kuitenkin esiintyä myös eroja sellaisissa tilanteissa, joissa suhde on ajautunut niin huonoon jamaan, että suhteen päättäminen on ainoa keino palauttaa tasapaino.

Perhekeskeinen, pehmeä ja sydämellinen 6 ei ole kunnianhimoinen eikä omaa etuaan tavoitteleva luku. Se kuitenkin vahvistaa kykyjäsi hankkia kiinteää omaisuutta, neuvotella kannaltasi edullisia sopimuksia ja parantaa asemaasi työpaikalla.

numerologinen uusi vuosi

Menneen vuoden muutosmyräkkä

Mennyt 5-vuosi aiheutti valtavasti muutoksia ja myllerrystä ihmisten elämässä – ihan kaikilla tasoilla. Mm. menetettyjä työpaikkoja, rikkoutuneita ihmissuhteita, taloudellista ahdinkoa, henkistä pahoinvointia, yritysten konkursseja ja erilaisia ristiriitoja monissa asioissa. Samaan aikaan myös paljon uusia, jopa syvempiä ja aidompia, ihmissuhteita syntyi. Kehittyi uusia ja tilanteeseen sopivampia toimintatapoja. Jotkut osasivat ketterästi kääntää tämän myös taloudelliseksi edukseen työpaikoilla ja yrityksissä. Moni on kokenut oman henkisen kasvun ottaneen jättiloikkia eteenpäin.

Monet ovat myös löytäneet tiensä vapauttaan ja oikeuksiaan puolustavan kansan keulakuviksi jakaen tietoa, uskoa, toivoa ja taisteluhenkeä. Uusia, valovoimaisia kansallissankareita on noussut esiin. Jopa kaksi ihan uutta puoluetta on syntynyt poliittiselle kentälle: Kristallipuolue ja Valta kuuluu kansalle -puolue.

Vaikka kieltämättä paljon ikävääkin on tapahtunut, muutosten vaikutus on ollut monella tapaa myös hyvin tervehdyttävä. Ihmisten arvomaailma on palautunut inhimillisemmäksi. Moni on oivaltanut, että läheiseiset ihmissuhteet ovat se kaikkein kallein aarre elämässä eikä suinkaan rahan perässä laukkominen ja ulkoisiin, materiaalisiin asioihin keskittyminen. Myös omasta terveydestä, hyvinvoinnista ja luonnollisesta vastustuskyvystä huolehtiminen on noussut tärkeään asemaan, joka sille kuuluukin.

Perhe = yhteisö

Tunnen ja koen itse hyvin vahvasti, että nyt alkava 6-vuosi on perheen lisäksi myös yhteisöjen vuosi. Ihmisillä, joilla ei ole omaa perhettä, 6-värähteen perhettä koskeva vaikutus näkyy jossain muussa läheisessä yhteisössä, joka voi olla esim. työ- tai harrastusyhteisö tai läheinen ystäväpiiri. Perheen merkitys voidaan siis ymmärtää laajemmin myös muuna läheisenä ja tiiviinä yhteisönä.

Kuluneen vuoden aikana, kun ihmissuhteita on mennyt rikki ja uusia muodostunut, ihmiset ovat kokeneet suurta tarvetta liittyä yhteen muiden samanhenkisten ihmisten kanssa. On syntynyt aivan käsittämättömän suuri määrä sosiaalisessa mediassa toimivia yhteisöjä. Kasvu on ollut suorastaan räjähdysmäistä. Nyt näissä yhteisöissä suunnitellaan ja toteutetaan ihan konkreettisesti fyysisten yhteisöjen muodostamista. Ja todellakin – aika on tällaiselle toiminnalle otollisempi kuin koskaan!

Henkilökohtaisesti uskon, että nyt alkaneena 6-vuonna näitä fyysisiä yhteisöjä tulee käynnistymään paljon ja ihmiset tulevat muuttamaan niiden vuoksi. Yhteisöt eivät välttämättä ole perinteisiä asumisyhteisöjä, joissa jaetaan keittiö, wc- ja oleskelutilat. Näen ennemminkin ihmisten asuvan omissa kodeissaan lähellä toisiaan ja tehden kiinteästi yhteistyötä vaihdantataloutta hyödyntäen.

onnen, harmonian ja yhteisöjen aika

Unelmien yhteisö

Oman unelmani yhteisössä mm. hoidetaan yhdessä yhteisön lapsikatrasta, opetetaan koululaisille elämässä tarvittavia tärkeitä taitoja ja laitetaan yhdessä ruokaa. Yksi korjaa putkia tai kattoja, toinen hoitaa lumitöitä tai kylvää perunoita. Hoidetaan siis yhdessä yhteisön hoivaa tarvitsevat lapset ja vanhukset ja tehdään yhdessä myös muut yhteisön työt. Myös lääkäreille, kätilöille ja muille terveydenhoidon taitajille on tarvetta. Joka alan osaajia tarvitaan.

Yhteisöihin liittyy oleellisesti myös omavaraistalouden kehittäminen. On omat viljelykset, jotka tuottavat ruokaa yhteisön tarpeisiin. Ehkä on myös kotieläimiä, kuten kanoja, lampaita ja lehmiä. Luonnollisesti vesi saadaan omasta kaivosta ja metsästä polttopuut. Mitä vähemmän yhteisö on riippuvainen yhteisön ulkopuolisista seikoista minkään asian suhteen, sen vahvempi se on.

Elämme nyt niin suurta murrosta ihmiskunnan historiassa, että pidän varsin mahdollisena tämän kaltaisten yhteisöjen syntymisen. Itse ainakin haluaisin elää sellaisessa.

yhteisö
Tämä hauska kuva ei ehkä vastaa ihan omaa yhteisöunelmaani, mutta herättää mukavasti ajatuksia yhteisön mahdollisuuksista.

Vuosienergian vaihtumisen ajankohta

Numerologinen uusi vuosi on aina syksyllä, syyskuun 4.nen päivän jälkeisen uuden kuun päivänä. Luonnon kasvukausi on päättynyt, vuoden energiat on käytetty ja luonto vetäytyy lepoon. Samalla maapallo vastaanottaa uudet energiat tulevalle vuodelle.

Henkilökohtainen vuosienergiasi

Oman henkilökohtaisen vuotesi saat selville laskemalla yhteen maapallon numerologisen vuoden oman syntymälukusi kanssa. Jos et tiedä omaa syntymälukuasi, voit selvittää sen sivustollani tuulialaine.com joko tilaamalla ilmaisen minitulkinnan tai laskemalla sen itse ohjeiden mukaan. Syntymäluvultaan 9-värähteiset ovat samassa rytmissä maapallon kanssa eli heidän numerologinen vuosi-värähteensä on sama kuin maapallolla.

Kaipaatko lisää tasapainoa elämään?

Numerologisen kartan tasapainotus saattaa olla juuri se, mitä sinä nyt tarvitset. Autan sinua todella mielelläni ja suurella rakkaudella. Näinä aikoina, kun meiltä vaaditaan suurta sopeutumiskykyä ja tuntuu, että aina vain pitäisi venyä vielä vähän lisää, kaikki extra-buusti on tarpeen. Kartan tasapainotuksille on nyt ollut todella suuri kysyntä. Ihmiset tuntevat tarvetta ottaa oma täysi potentiaali käyttöönsä. Vähemmällä ei vaan tunnu pärjäävän.
Jos sinulle ei ole vielä tehty numerologisen kartan tasapainotusta, lue lisää täältä.


Numerologiset palveluni löytyvät verkkokaupastani.


Kiinnostaako sinua aiheet, joista kirjoitan? Liity postituslistalleni tästä. Saat samalla ilmaisen minitulkinnan! Voit myös vierailla sivustollani tuulialaine.com/numerologia.

Opi lisää katsomalla Numerologiawebinaarin tallenne tästä.


Numerologia henkisen kasvun työkaluna

Tasapainoa elämään numerologian avulla

Minun tarinani ja miten numerologia liittyy siihen

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia