Kaikki mitä teet, on energiaa

Kanavoimme kaikki energiaa 24/7. KOKO AJAN. Millaista energiaa, se on meidän sisäisestä taajuudesta kiinni. Aivan kuten radio, joka soittaa tiettyä kappaletta tietyllä taajuudella, toista toisella. Juuri niin teet sinäkin.

Kokeile päästää irti kaikesta siitä, joka pitää sinua kiinni matalissa ulottuvuuksissa. Meistä jokainen voi nousta korkeammalle. Jokainen nousee sinne omalla ajallaan, ja jos tunnet innostuksen muodossa olevan kutsun nousta, sinun aikasi voi olla nyt.

Aloita irroittamalla itsesi kolmannen ulottuvuuden rajoituksista ja ala ilmaisemaan itseäsi aivan uudella tavalla. Tästä alkaen tiedosta seuraavat:

Miten puhut itsellesi?

Mistä aiheista puhut päivittäin toisten kanssa?

Millaista ruokaa syöt?

Miten kohtelet kehoasi?

Mistä ja miten unelmoit?

Miten puhut toisista, erityisesti niistä, joilla on eri mielipiteet?

Millainen sisäisen rauhan ja voiman tila sydäntietoisuudessasi vallitsee?

Välität kaikin ajatuksin, sanoin, teoin ja tuntein energiaa. Anna tämän ajatuksen oikeasti laskeutua sydämeesi. Kaikki mitä teet, on energiaa. Mitä korkeampaa energiaa kanavoit näillä kaikilla yllämainituilla toimillasi, sitä korkeammassa energiassa elät. Sama pätee toisinpäin.

Energian mahti on ääretön, mutta moni meistä ei vielä tiedosta sitä. Toiset eivät ehkä edes usko koko asiaan, toiset eivät halua uskoa, toisia ei kiinnosta. Mutta varmaa on, että sinun ei tarvitse montaakaan päivää ottaa vastuu energioistasi ja näet, miten se vaikuttaa kaikkeen.

Hyvin nopeasti sisäisen maailmasi muututtua, muuttuu myös ulkoinen maailmasi.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.