Uusi aika riisuu sinulta kaiken tarpeettoman

Mitä enemmän valoa tänne maailmaan tulee, sitä useampi meistä joutuu ja saa jättää jälkeensä kaiken vanhan ja riisutua kaikesta ulkoisesta, siitä minkä mukaan on identiteettinsä luonut, siitä minkä varaan elämänsä on rakentanut.

Uusiksi voi mennä läheiset ihmissuhteet, työpaikka, oman kodin raamit ja ne millaisia standardeja pitää yllä omassa elämäntyylissään. Myös ne, mitä on ennen pitänyt omina arvoinaan, voivat heittää häränpyllyä. Kaikki mikä ei kumpua rakkaudesta, riisutaan.

Jos siis olet jossakin tilanteessa elämässäsi siksi, että se on arvojesi mukaista, mutta nuo arvot kumpuavat jostakin muusta kuin rakkauden lähteestä, voit joutua punnitsemaan asioita uudelleen. Jos olet vaikkapa äärettömiin joustava työntekijä tai vankat perhearvot omaava puoliso, jos nuo arvot pohjautuvat mihinkään muuhun kuin valoon ja sen sijaan vanhaan maailmaan eli pelkoihin, jämäkkyyteen, vaativuuteen, uhrautuvuuteen jne, voit melko varmasti joutua kohtaamaan asiat uudella tapaa.

Tuo tie ei ole egolle helppo. Jos tarvitset tietyn asunnon, tietyn perhemallin, tietyn tittelin tai tietyt arvot itsellesi tunteaksesi itsesi kokonaiseksi tai että ”teet oikein” on kyse egon tarpeesta. Ja uuteen maailmaan ei marssita ego edellä. Egon tehtävä on mennä polvilleen ja antaa tilaa sydämestä kumpuavalle puhtaudelle.

Meidän tulee punnita miksi me teemme asioita sillä tavoin kuin teemme. Miksi olen tässä kohtaa elämässäni, miksi pidän kiinni asioista joista pidän, miksi tavoittelen asioita, joita tavoittelen. Ja kaiken, minkä vastaus ei ole rakkauden vuoksi, jää pois. Tämä voi sattua, riippuen siitä, missä kohtaa olet polullasi ja miten vahvasti egosi on ohjaksissa. Mitä enemmän annat rakkauden vallata alaa, mitä enemmän hyväksyt, sitä helpompi siirtymä uuteen aikaan on.

Juuri kun luulet, että tällainen minä oikeasti olen, tulee vastaan jotakin, joka saa jälleen yhden kuoren pois ja sinut kohti aitoutta. Niinpä tärkeää on hyväksyntä uudelleen ja uudelleen.
Tämä polku voi olla pelottava ja pimeäkin, mutta paljon riippuu siitä, miten tiukasti pidät vanhasta kiinni. Mitä enemmän irrotat, sitä helpompaa se on.

Ihanaa on se, että elämme nyt niin kirkkaassa ajassa, että tahtoessasi voit käydä näitä asioita nopeutetulla tahdilla läpi. Sinun ei tarvitse kipuilla vuosia mudassa, vaan voit käydänäitä uuteen maailmaan astumisen ”kursseja” läpi vauhdilla ja siirtyä elämään yhä tiiviimmin uudessa ajassa.

Varmaa on se, että valo on täällä nyt niin kirkas, että se koskettaa kaikkia, ja niille, jotka tiukimmin pitävät egostaan kiinni, kyyti voi olla pomppuista.

Mutta ei hätää, sillä moottorina toimivat valo ja rakkaus. Olet turvassa.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.