Upeampaa kuin saatat kuvitellakaan

Vuodenvaihteen ympärillä tapahtui energianmuutos, jolla on meihin aivan valtaisa vaikutus. Astuimme kokonaan uudenlaiseen maailmaan, toiselle tietoisuuden tasolle.

Meillä on nyt entistä suurempi luomisvoima, sillä olemme saaneet sieluntasolta fyysiseen maailmaan käyttöömme enemmän kuin aiemmin. Se 3D, joka aiemmin oli, ei ole enää heille, jotka sen tiedostavat.

Nyt on aika siirtyä unelmoinnista tekoihin. Meillä tosiaankin on nyt mahdollisuus tuoda taivas maan päälle. Pystyt aivan valtaviin ihmeisiin. On hyvin tärkeää kuunnella omaa ohjausta ja toimia nyt sen mukaan.

Jokaiselle ohjaus on erilaista, mutta monelle voi olla nyt esimerkiksi tärkeää se, ettei palaa ajatuksissaan menneseen. Se mikä oli, se mitä me olimme vaikka puoli vuotta sitten, sitä ei enää ole. Ei pidä haikailla jotakin mikä oli, sillä se oli silloin ja se oli pientä. Tämä voi tässä ajassa kirjaimellisesti tarkoittaa vaikkapa eilistä, ei ainoastaan kuukausien tai vuosien takaisia asioita.

Nyt on astuttu johonkin hyvin paljon suurempaan ja täällä ei menneelle ole sijaa. Mitä tahansa sinun menneessä onkin, jotakin jota vieläkin kaipaat, älä palaa ajatuksissasi takaisin. Mistä ikinä päästitkään irti, tai jouduit päästämään, se tapahtui, jotta voit nyt syntyä uudelleen uudenlaisena, potentiaalisempana versiona itsestäsi. Kaikesta siitä, mikä ei sinua palvellut, olet nyt päästänyt irti.

Jos jonkin asian on tarkoitus sinulle palata, se palaa kyllä,  mutta aivan uudessa potentiaalissa, uudella tapaa. Paljon parempana versiona, upeampana kuin saatat kuvitellakaan. Luota siihen.

Tässä uudessa ajassa asiat manifestoituvat nopeammin kuin aiemmin, laajentuminen on hyvin paljon voimakkaampaa ja mahdollisuudet äärettömät. Siksi fokuksen on oltava kohdillaa ja mieli kirkkaana.

Älä anna voimaasi millekään, joka ei resonoi sinussa hyvänä olona. Keskity ainoastaan siihen, että olet voimassasi, etkä valuta energiaasi ympärillesi millään tavalla. Tässä ajassa tuo riittää. Tässä ajassa tuo on voimakkain ”taikakalu” jonka voit omata. Olla vahvana omassa voimassa, uskollisena sydämelle, päästämällä irti kaikesta, joka ei resonoi. Keskittymällä hyvään, lopettamalla varjopuolista jauhaminen ja olemalla VALO.

Ottamalla vastuu omasta itsestä niin, ettei anna sitä enää kenellekään muulle. Sinä et ole uhri, etkä voi sitä enää itsellesi uskotella. Mikä tahansa tapahtuma tai toisen ihmisen teko, niistä kaikista sinä olet vapaa, sillä tässä ajassa ei kellään muulla ole valtaa sinuun kuin itselläsi. Jos vielä ajattelet, että joku toinen ihminen voi saada sinut tuntemaan iloa, surua tai rakkautta, niin tiedosta nyt, että kaikki lähtee sinusta. On vain peili, kaikki on vain peiliä sinulle. Kellään ei ole sinuun valtaa ei hyvässä eikä pahassa. Vastuu on sinulla.

Muista, että voimasi nyt täällä on äärettömän valtaisa. Siksi kaiken pitää virrata valon ja rakkauden kautta. Tärkeintä on antaa itselleen rakkaus. Sinä olet kaiken keskus ja sinä luot nyt tässä ajassa itsellesi jotakin niin suurta ja upeaa. Uudelleen ja uudelleen hoen että tämä on sinun leikkikenttäsi ja sen haluan taas sanoa. Mikään ei ole ulottumattomissasi, kaikki on käsissäsi. Mikään ei tapahtu sinulle, vaan sinun takiasi, sinun puolestasi.

Upeampaa kuin saatat kuvitellakaan.

Se on ajankuva nyt kaikille niille, jotka ovat siinä pisteessä, että ovat tehneet itsensä kanssa tarvittavan työn. On aika ryhtyä olemaan se, joka haluaa olla. Tekemään asioita, joita haluaa tehdä. Toteuttamaan oikeasti unelmiensa elämää. Elämään sellaisessa potentiaalissa, joka ylittää omat rajat ja haaveet. Enää ei ole aika ainoastaan unelmoida, vaan astua unelmaansa.

Ja se tapahtuu hyvinkin helposti uudessa ajassa. Ala vain olla sitä, mitä haluat olla. Mitä ikinä se elämässäsi tarkoittaa. Ala rohkeasti ilmentää sitä minää, joka on aidoimmillaan sinua. Siinä missä joskus tehtiin vuosia töitä omien haavojen parantamisessa, nyt on mahdollista edetä valtavin harppauksin. Missä ennen meni vuosi, voi nyt mennä viikko tai iltapäivä, sekunti. Voit tuntea epäröintiä, voit ottaa takapakkia, mutta luota siihen, että tämän ajan energiat mahdollistavat etenemisen ennen näkemättömällä tahdilla. Enää ei ole aika pelkästään visualisoida sitä, mitä joskus sitten tuolla jossakin tulevaisuudessa tulee tapahtumaan, vaan tulevaisuus on nyt.

Tee päätös ja saat nähdä, mikä valtava luomisvoima päätöksestäsi syntyykään. Ei haittaa, onko kaikki nyt niin, kun haluaisit. Päätös riittää, muu seuraa perässä. On aika toiminnalle ja valolle. Ei siis enää siinä määrin keskittymistä siihen, mitä haluaa jossain vaiheessa olla ja ilmentää, vaan sen aika on NYT.

Haluan herätellä sinua vielä vahvemmin muistamaan oma voimasi ja se, että joskus joku, mitä et enää halua itsellesi, katoaa..PUFFF…vain yksinkertaisesti niin, ettet enää anna sille huomiotasi. Anna vain rakkautesi ja..PUFFF.

Kyse ei ole pelkästään unelmien tavoittelemisesta, vaan puhtaasti siitäkin, miten sinä tässä kaikessa olet. Miten on sinun, meidän kaikkien, aika nousta omaan voimaansa aivan uudella tavalla. Ei anteeksipyytelyä siitä mitä on, ei oman itsensä epäilemistä, ei sisäisen äänensä huomiotta jättämistä.

Nyt on viimeistään tullut aika olla uskollinen omalle itselleen ja haluilleen. Se tarkoittaa toimintaa. Eli kun olet selvittänyt sen, kuka aidosti olet ja mitä haluat, on heti perään seuraavan askeleen vuoro. Alkaa elää sillä tavalla, että olet kaikessa aito itsesi ja teet niitä asioita, joita haluat.

Se mikä ei sinua palvele, mitä et halua oikeasti tehdä, se karisee pois tässä valtavassa valon energian virrassa, jossa me nyt elämme. Ole jokainen hetki tarkkana sen kanssa, mitä ilmennät ja pidä huoli, että ilmennät itsestäsi sitä voimakkainta, valovoimaisinta versiota.

Kylve siinä tiedossa, että tässä ja nyt sinulla on kaikki avaimet kaikkeen.

 

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.