Maaliskuu 2023 numerologisesti

Viikko on jo vierähtänyt maaliskuuta ennen kuin ehdin kirjoittamaan tämän kuun numerologisesta värähteestä. Numerologian talvikampanjan aikana tuli niin valtavasti tilauksia, että vasta eilen sain viimeisenkin numerologisen kartan tasapainotuksen tehtyä ja lähetettyä tilaajalle. Erityisesti tasapainotuksia tilattiin paljon, mikä on hienoa. Se kertoo minulle siitä, että ihmiset haluavat muutosta parempaan ja ovat valmiita uudistumaan ja ottamaan muutoksen vastaan. Olen jo jonkin aikaa miettinyt, että lopetan kokonaan pelkän tulkinnan tekemisen ja yhdistän tulkinnan samaan pakettiin tasapainotuksen kanssa. Vielä en ole sitä tehnyt, mutta katsotaan milloin se tapahtuu.

Rohkeasti ylös- ja eteenpäin

Maaliskuun numerologinen värähde maapallolla on 1 eli uuden alku. Mikäpä sopisikaan paremmin ensimmäisen kevään kuukauden värähteeksi! Tervetuloa auringon valo ja lämpö! Herätä meidät kevääseen, uuteen alkuun ja elämään! Talven horros saa jäädä taakse ja avataan ikkunaluukut keväälle. Päästetään ilo ja leikkimielisyys sisään valaisemaan pitkän talven pimeät nurkat!

Ykkönen on itseriittoinen, kaiken alkuun paneva ja maailmaa pyörittävä voima. Se on idearikas, älykäs, kunnianhimoinen ja johtamiskykyinen numero. Ykkönen ei jää odottelemaan muiden apua vaan keksii keinot toteuttaa loistavat ideansa, jotka vievät menestykseen. Ykkönen tähtää huipulle ja usein myös pääsee sinne. Ykköstä erinomaisuudessaan vaanii helposti vaara joutua itsekkyyden valtaan ja egon pauloihin, joten näitä on hyvä pitää hieman silmällä.

Maaliskuussa kannattaa hyödyntää ykkösvärähteen nostetta ja pyrkiä ylös- ja eteenpäin. Luota siis ideoihisi ja lähde rohkeasti liikkeelle toteuttamaan suunnitelmiasi. Myötätuulta sinulle purjeisiin!

Uuteen alkuun tietoisen luomisen keinoin

Uuteen alkuun pääsemistä voi halutessaan vauhdittaa vaikka tietoisen luomisen voimaa hyödyntäen. Pidän ensi viikolla ilmaisen Manifestointi-webinaarin, jossa kerron tietoisen luomisen tärkeimmistä periaatteista, joiden avulla voit saada isojakin muutoksia aikaan elämässäsi. Näillä samoilla menetelmillä olen muuttanut oman elämäni melko perusteellisesti viime vuosien aikana.

Uudet opinnot kutsuvat

Ja muutos jatkuu edelleen. Olen tuntenut sisimmässäni jo reilun vuoden ajan tarvetta uudistumiselle ja tiennyt, että sellainen on tulossa. Olen kärsimättömänä odotellut, että mikähän muutos se on ja koska se oikein tulee. Toivotun muutoksen manifestoiminen on ollut melko vaikeaa, koska en ole oikein tiennyt mitä manifestoida.

Kiinnostuin viime keväänä energialääkinnästä monen mutkan kautta yhden asian johtaessa toiseen. Tapahtumien käänteissä oli selvää johdatusta. Olen siitä asti opiskellut energialääkintää jonkin verran itsekseni verkon välityksellä. Minulla meneillään oleva 7-vuosi onkin otollista aikaa opiskelulle ja niinpä vain hauskasti kävi, että aloitan nyt huhtikuussa energialääkinnän opinnot Kirsi Kautiaisen johdolla. Tämä on varmasti se kauan kaivattu muutos. Odotan innolla, että pääsen oman terveyteni lisäksi tukemaan myös läheisteni ja myöhemmin myös kenen tahansa muun terveyttä ja hyvinvointia. Tästä tulet varmasti kuulemaan vielä paljon lisää, kun pääsen vauhtiin.

”Rohkeasti ja avoimin mielin kohti uusia alkuja.”


Kiinnostaako sinua aiheet, joista kirjoitan? Liity postituslistalleni tästä. Saat samalla ilmaisen minitulkinnan! Voit myös vierailla sivustollani tuulialaine.com/numerologia.

Opi lisää katsomalla Numerologiawebinaarin tallenne tästä.


Uudet energiat 26.9.2022 – Totuuden aika

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.