Yli kehon rajojen

Olet moniulotteinen olento, joka kokee itseään nyt kolmannessa ulottuvuudessa. Tämä ulottuvuus on hyvin fyysinen lainalaisuuksiltaan ja siksi kehollisuus vie huomiosi.

Kanssakäyminen täällä ympäröivän kanssa tapahtuu viidellä kehon aistilla. Mutta koska olet moniulotteinen olento, sulla on muitakin aisteja. Ja monta kehoa. Se keho, jonka koet, koska se on ottanut saman muodon kuin ympäröivä 3D ulottuvuus, on sulle itsestäänselvä koska kykenet kokemaan sen, se on siis tässä todellisuudessa samaistuttavin, helpoiten näkyvin. Mutta se ei ole ainut. Energiakeholle ja sen aisteille avautuminen voi olla vaikeaa, koska joudut aloittamaan aivan alusta. Kuin joutuisit kuvittelemaan maailmaan uuden värin. Ymmärrämään kieltä, jolle ei ole käännöstä. Joudut opettelemaan tuntemaan täysin uusin aistein. Riippuen oletko nopea vai hidas oppimaan, siinä voi mennä vuosia.

Et välttämättä edes ymmärrä, milloin käytät muita kuin fyysisen kehon aistejasi. Saatat tehdä sen satoja, tuhansia kertoja ennen kuin ymmärrät, mitä tapahtuu. Mutta kun ihmismielesi muistaa, että on toisia tasoja.

Pystyt leikkimään – Eri tasoilla – Eri taajuuksilla – Jotka tihkuvat läpi meidän taajuuden tänne. Pystyt kokemaan niitä, aistimaan niiden sävyjä, niiden tunnelmaa, niiden maailmaa, läpi omamme. Ne eivät ole ”tuolla jossain”. Toiset taajuudet, olennot, maailmat, eivät ole tuolla jossain. Ne ovat tässä. This is freaking real.

Rajallinen käsityskyky saattaa kyetä sijoittamaan ne ainoastaan kauas, lähelle, yläpuolelle, alapuolelle, lomittain. Mutta kun kykenee edes hitusen irrottamaan lineaarisesta hahmotuskyvystä (eikö olekin muuten vaikeata, yrittää hahmottaa miten asiat järjestäytyvät jos ei lineaarisesti?) voit yrittää käsittää, miten samanaikaisesti ”samassa kohdassa” on useita eri olevaisuuksien tasoja. Sinun ei tarvitse ”siirtyä” mihinkään voidaksesi kokea toisia ulottuvuuksia. Ne ovat tässä ja sinä niissä.

Ei anneta kehollisuuden luoda rajoja, joita ei oikeasti ole.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.