Luottamus on valtavin ja vaikein tehtävämme

Paratiisi voi olla maanpäällä ja ihminen voi täällä ollessaan kokea ääretöntä riemua ja rakkautta. Voimme jo täällä ollessamme palata kotiin.

Tiedän tämän, koska saan kokea tätä päivissäni. On hetkiä, jolloin mieleni ottaa vallan ja silloin koen itseni erityneeksi maailmasta, turvattomaksi. Ja on hetkiä, jolloin saan kokea alkulähteen energian koko olemuksessani, tunnen henkeni kehossa ja korkeimman minän viisauden mieleni takana. Sanoinkuvaamaton kauneus, ääretön valo ja rakkaus.

Näiden kahden välinen ero on niin järisyttävän suuri, ettei minulla ole sanoja sitä sinulle kertomaan. Se täytyy kokea. Maailma ja oma elämä näyttäytyy näiden kahden valossa aivan eri tavoin.

Kyse on siitä, oletko yhteydessä alkulähteeseen vai eriytynyt siitä. Voit ajatella vertikaalisen valopilarin, juurikin tuon alkulähteen. Tässä valo ei edusta vain neljää kirjainta, vaan nuo neljä kirjainta ovat koko maailmankaikkeus, sillä se on ainut tapa kuvata tuota energeettistä olemusta, joka alkulähde on.

Kun ajattelet asettuvasi valopilarin keskelle, tuo alkulähde kulkee keskeltäsi, juurikin sydäntilasi läpi. Kun ihminen elää täysin linjassa korkeimman kanssa, hän on siinä hetkessä valaistunut, vapaa kaikesta kärsimyksestä. Autuas.

Mutta toki niin yksinkertaista se ei ole. Tällä hetkellä, tässä tietoisuuden evoluution vaiheessa elämämme on jatkuvaa hakemista tuon täydellisen linjan ja täydellisen hukassa olon välillä. Vaikka olisi kokenutkin täyden linjassa olon, eriytyy siitä silti aika ajoin. Se on kamppailua oman mielensä kanssa. Yhä enemmän meillä kuitenkin on mahdollisuus elää juurikin tuossa linjassa valon kanssa. Yhä useampi meistä herää ja alkaa taas muistaa, mistä on kyse.

Kun ihminen ei ole linjassa alkulähteen kanssa, hän on eriytynyt. Hän ei luota. Hän kokee olevansa yksin vastuussa kaikesta. On mahdoton taakka kannatella koko maailmaansa hartioillaan ja hallita sitä. Täysin mahdoton. Ja siksi sen alle murtuu.

Tulee hetki tuossa kannatelussa, jolloin ihmisen on pakko luovuttaa. Silloin ihminen saattaa kokea henkisen heräämisen, tai jos ei, niin hän ainakin löytää jonkinlaisen sovun mielensä ja sydämensä välillä ja oppii luottamaan lauseeseen ”elämä kantaa”.

Tai sitten ihminen yrittää lopun ikäänsä kannatella kaikkea, ja usein katkeroituu. Elämä on valtavan kaunista. Valtavan kaunista, ja on suuri sääli, jos koko ihmisikä kuluu siihen, että tuolta kauneudelta sulkee silmänsä. Tosin jos näin on, sitten näin on, se on sielun tahto, oppiläksy jonka sielu tarvitsee.

On valtavan iso askel omalla henkisellä polullaan tulla tietoiseksi. Silloin sinulla on välineet tunnistaa hetket, jolloin astut pois alkulähteen valosta. Kun huomaat raskaan tunteen rinnassasi, vilisevät ajatukset päässäsi, tahmeat askeleet, huolen rypyt otsallasi, silloin tiedät, että olet astunut sivuun, olet antautunut mielesi vietäväksi ja juuri silloin voit tehdä korjausliikkeen. Voit viheltää pelin poikki, lopettaa senhetkisen mielikuvan pyörittämisen. Vedä henkeä, tuo itsesi tähän hetkeen. Katso mitä näet, kuuntele mitä kuulet, tunne mitä tunnet, havainnoi. Tuo itsesi aistiesi avulla nyt ja tähän.

Sitten muistuta itsellesi, että olet ikuinen henki kokemassa ihmisyyden kokemusta. Tiedät, että mitä sinulle tapahtuukin, se on parhaaksesi. Sinä opit kaikesta, mitä sinulle tuodaan. Oletko huomannut, että kun ihminen on selviytynyt jostakin suuresta koettelemuksesta, hän kokee olevansa monin tavoin parempi ihminen. Hän on kasvanut, oppinut. Kaikessa raskaudessakin hän saattaa sanoa tuolle kokemukselle kiitos, sillä se teki hänestä sen, mikä hän nyt on. Luota siihen, että juuri nyt kaikki on hyvin. Älä harhaile mielessäsi tulevaan, älä edes huomiseen, vaan keskity vain tähän hetkeen. Luota.

Pelko, kontrollointi, kiinni pitäminen, ne ovat luottamuksen puutetta. Ne ovat merkki siitä, että että yrität hallita ihmisyydelläsi jotakin niin valtaisaa, että hajoat pelkästä yrityksestä. Meidän ainut tapa selviytyä ja kokea elämän kauneus siinä mittakaavassa, jossa sen voi kokea, on täydellinen luottamus.

On ihan ok olla hukassa. Me yritämme käsittää ihmismielellä kokonaisuutta, joka on luotu jotakin paljon suurempaa varten. On rajallinen mieli ja on ääretön henki. Se on yhdistelmä, jonka voi onnistuneesti yhdistää luottamalla. Luota tähän ihmiskokemukseen, johon olet astunut. Luota, että kaikki minkä on tarkoitus tapahtua, tapahtuu. Luota, että mitä sinulle tapahtuukin, on parempaa ja tarkoituksenmukaisempaa kuin koskaan osaisit kuvitella.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.