Toiveesi ja onnesi laajentuu äärettömyyksiin

Kepeämpää. Nyt on kepeämpää. Nyt on kirkkaampaa. Selkeämpää. Virtaavampaa. Avarampaa. Äärettömämpää. Tämän hetkisissä energioissa on hyvin kirkas ja lempeä värähtely. Unelmista tulee totta. Onnestasi tulee totta.

Olemme hyvin korkeissa energioissa ja ne antavat mahdollisuuden puhdistautua ja parantua ennennäkemättömällä tahdilla. Voit manifestoida mielestäsi eteesi silmänräpäyksessä.

Jatkuva laajentuminen on kaikkeuden olotila ja se on siten myös meidän perimmäinen olotilamme. Meitä ei ole tarkoitettu pysymään paikoillamme, samanlaisina, muuttumattomina. Meille ei riitä se, mikä oli, koska se ei ole tarkoitus. Sisällämme roihuava elämänjano hiipuu, jos jäämme polkemaan paikoillemme.

Meidän olemus, tavoitteet, halut, toiveet, ne kaikki ovat alati liikkeessä, alati laajentumassa.  Siksi meissä palaa aina halu tavoitella lisää. Sen kuuluukin olla niin. Kunhan ei käytä halujaan tämän hetken onnensa esteenä, vaan nauttii matkasta.

Onnemme laajentuu. Joka hetki saamme siis enemmän. Saamme nyt jo kaiken, koska nyt on tässä pisteessä laajentumisen maksimi eikä se enempää voisi edes laajentua, mutta seuraavassa hetkessä se jo onkin mahdollista.

Se on äärettömyyteen laajentumisen idea. Ja siksi meidän valosielujen onni, rakkaus, halut, ne kaikki kasvavat joka hetki, laajentuen aina kohti ääretöntä, aina kohti suurempaa suurimmasta.

Joten se täydellinen onni ja hyvänolon tunne, jota nyt tunnet, jonka et voisi edes kuvitella kasvavan, kasvaa silti, koska olet osa ääretöntä. Eikö olekin kaunista. Joten nyt tosiaankin on kepeämpää <3

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.