Taivas löytyy sydäntilastasi

Tunnen joka solullani, että taivas on sisälläni. Eikä suinkaan siis vain minun, vaan meidän kaikkien. Ja se on ulkopuolellakin, se on tila fyysisen materian takana.

Se on avoinna kaikille, tässä ja nyt, joka sekunti. Joka päivä joku ”herää” ja astuu katsomaan maailmaa täysin uusin silmin.

Taivas löytyy sydäntilastasi. Vuosien ajan aina kun hiljennyin ja yritin löytää jotakin itseäni suurempaa, pyörin mielessäni enkä kyennyt löytämään mitään mieleni tuolta puolen. Mediaatiossa en itseasiassa tainnut saada koskaan kiinni alkulähteestä, vaan yhdistyin siihen satunnaisesti muilla tavoin, esimerkiksi luonnossa tai lukiessani.

Nyt olen oppinut elämään sydäntietoisuudesta käsin paitsi meditoidessa, arjessakin. Se on ”paikka”, jonka löydät ajattelemalla sydämen aluettasi ja keskittämällä ajatuksesi siihen. Laajenet sen kautta niin, ettei mikään valtameri tai koko ääretön avaruuskaan tunnu yhtä isolta. Ne itseasiassa tuntuu vain hiekanjyväseltä sen rinnalla, mitä olet.

Kuvaan alkulähdettä sanoilla kuten voima, ilo ja rakkaus, mutta ne ovat vain kalpeita varjoja sen suuruuden rinnalla, jota saa kokea kun on sydäntilassaan.

Voisin käyttää sanaa jumala, mutta vierastan sitä, että monelle tulee tuosta sanasta mieleen kristinuskon tai ylipäätään uskontojen luoma kuva jumalasta, ja sitäkään se ei ole, sillä se on niin paljon suurempaa. Se on valtava voiman, ilon ja rakkauden valo sisällä. Sopivin määritelmä lienee taivas.

Osa meistä on jo virittynyt tuolle taajuudelle, osa matkalla sinne, kun taas osa ei tällä kertaa tässä elämässä syystä tai toisesta halua löytää sinne.

Jos haluat tutustua sydäntilaasi ja kokeilla, löydätkö sen tässä hetkessä, voit kokeilla tätä:

Istu alas ja keskity rintaasi. Ajattele, että sieltä aukeaa ovi, joka johtaa äärettömään energeettiseen tilaan, joka väreilee jotakin sanoinkuvaamatonta.

Astu tuosta ovesta ja katso, millaisena alkulähde sinulle näyttäytyy. Minä näen ympärilläni avaruuden, tähdet ja galaksit, valtavan määrän värejä ja valoa, mutta pääasia on tunne. Keskity aistimaan maailmaa mielesi tuolla puolen, kaikkien ajatusten, tuntemusten ja tunnereaktioiden takaa. Mielesi voi pulista, mutta sydäntietoisuutesi on rauhassa.

Kun yhdistyt alkulähteeseen, tunnet sanoinkuvaamatonta rauhaa, ymmärrystä ja rakkautta. Sinusta tulee yhtä kaiken kanssa, sykit samaa pulssia kuin maa jalkojesi alla, tähdet pääsi päällä.

Sulat tähän kaikkeen ja sen jälkeen näet kaiken täysin uudella tapaa.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.