Erilaiset orgasmit ovatkin vasta syy elää!

Erilaiset orgasmit ovatkin vasta syy elää täällä! 

Tässä hieman omaa pohdintaa ja kokemuksia orgasmien ihanasta maailmasta! Minulta on tulossa myös syksyllä uusi kirja: Feminiini nautinto – löydä villi ja pyhä seksuaalivoimasi, jossa jaan enemmän tästä aiheesta.

Itselleni on ollut melko helppoa saada klitorisorgasmi jo nuoresta alkaen. Omat kädet ovat olleet kätevät ja jossain kohtaa olen tutustunut myös nuorempana aikani vibraattoreihin, kunnes niistä hävisi melko nopeasti maku. Pari vuotta sitten kokeilin huvikseni testata erästä vibraattoria pitkästä aikaa ja koin jo minuutin sisällä sen tuottaman tyhjyyden tunteen. Sen tuottama stimulaatio oli niin pinnallista ja fyysistä. Vein tämän lelun samantien sähkölaitteiden keräyspisteelle.

Syvemmät orgasmit avautuivat vasta, kun lähdin syvemmälle tutkimusmatkalle itseeni koodaten uutta värähtelyä hermostoon ja yoniini. Tästä matkasta olen kirjoittanut paljon aiemmissa teksteissäni. Kun pääsin maistamaan syviä orgasmeja ja sain kokea niiden järisyttävyyden (joka tuntuu vain kasvavan vuosi vuodelta) tajusin todella, miksi seksiä hehkutetaan. Olin löytäynyt taivaan, joka voittaa mennen tullen minkä tahansa kiksien hakemisen itsen ulkopuolelta.

Syvemmät orgasmit voivat tuntua mahtavilta sen vuoksi, että ne ovat yhteydessä sydänkeskukseen ja sitä kautta emotionaalisiin ja energeettisiin tasoihimme. Itsellä tämä näyttäytyy niin, että lähes joka kerta purskahdan itkuun, koska nautinnon ja täyttymyksen tuntemus on niin järisyttävän syvä, jota en kyllä ole kokenut missään muualla, kuin seksissä.

Olen koonnut tähän erityyppisiä orgasmeja, joista on olemassa tietoa. Tiedän, että näiden lisäksi voi olla olemassa muitakin, kuten a-piste orgasmi, mutta jätin sen pois, koska se on itselleni vielä hieman hämärää aluetta. Olen kokenut näistä suuren osan, lähes kaikki jossain muodossa. Toivon, että et lähde ajattelemaan tätä asiaa niin, että nyt pitää oppia suorittamaan näitä kaikkia. Itse koen, että orgasmeja ei suoriteta, niille avaudutaan tai ne avautuvat meille, kun luomme niihin otollisia tiloja ja aktivoimme vaginassa olevia hermoja oikealla tavalla.

Nänniorgasmi – voi tapahtua nännejä stimuloimalla

Energiaorgasmi – orgasmi tai orgastinen tunne tapahtuu kehon energiatasolla

Sydänorgasmi – tantrinen orgasmi, joka voi tuntua hyvin intiimissä yhteydessä toisen kanssa

Klitorisorgasmi – usein ulospäin suuntautuva voimakas tunne klitoriksen alueella, joka ulottuu aivoihin saakka

G-piste orgasmi – yksi syvemmän orgasmin muoto. Alue löytyy muutaman sentin päästä vaginan suuaukosta.

Kohdunkaulaorgasmi – kohdunkaulaa eli vaginan syvintä osaa stimuloimalla saatu orgasmi, jonka tuntemukset ulottuvat usein sydämeen asti. Alue voi tuntua kivuliaalta ja hyvin herkältä.

Sekoitusorgasmi – yhdistelmä esim. klitoris ja g-piste-orgasmia

Coreorgasmi – voi saada urheillessa

Anaaliorgasmi – peräsuolen päässä tapahtuva orgasmi. Tämä on sensitiivinen alue, joka kaipaa turvallista yhteyttä kumppanin kanssa.

Mitkä orgasmit ovat sulle tuttuja?

Haluatko laajentua ja monipuolistua kyvyssäsi saada orgasmeja?

Nyt kamppiksessa 29.4. asti Orgastinen nainen -Yoni – detox valmennukseni, jota voit käydä omatoimisesti läpi online-alustalla! Valmennus on tässä kamppiksessa -20% alennuksessa ja lisäksi saat 5 harjoitusta kumppanin kanssa -kurssin bonuksena!

”Käyn Orgastinen nainen – valmennusta nyt toista kierrosta ja tuntuu, että oon saanut ihan älyttömästi ja koko seksuaalisuus ja feminiinisyys on mennyt hyvällä tavalla uusiksi. Oon löytänyt enemmän sitä, mistä minä tykkään eikä sitä, että miellyttäs kumppania tai ois ns. pornomaista seksi vaan enemmän rauhallisuutta. Kiitos!” – Hanna

Yoni-kivi on yksinkertaisesti vahvistanut yhteyttä yoniini, tunnen vahvemmin nautintoa ja hermostoni on positiviisella tavalla herkempi. Näissä harjoituksissa, joissa edetään lempeästi, kehoni uskaltautuu rentotua, josta seuraa monitasoisempaa nautintoa! – Asiakas

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.