Synnymme uuteen aikaan

Yksikään hiussuortuva, yksikään ajatus, yksikään tunne, yksikään kokemus, yksikään ihminen, yksikään oivallus, ei ole pois paikaltaan, ei ainakaan väärällä tavalla.

Koska siinä missä joskus joku asia on oikein ollakseen oikein, toisinaan taas joku asia on väärin ollakseen lopulta sekin oikein. Vaikka kirjaimet aakkosina ovatkin järjestyksessä, oikeilla paikoillaan, ei niistä synny tarinaa. Tarina syntyy siitä, kun kaikki sotketaan, juuri oikeille kohdilleen, täysin hallitsemattomasti, mutta kuitekin hallitusti.

Olemme saaneet jatkaa uuden ajan energioiden omaksumista ja tutustumista niihin. Tuntuu, että energiat ovat selkeämmin kuin aiemmin erotettavissa toisistaan eli tarkemmin sanottuna olemme entisestään herkistyneet tunnistamaan niitä.

Samalla moni on saattanut käydä läpi jonkinlaista transformaatiota tahmeiden, fyysisen maailmamme energioiden kautta. Kyse on tähän uuteen aikaan tarpeettoman energian irtipäästämisestä. Ja toisaalta taas niissä ei ole mitään tarpeetonta, sillä ne ovat saattaneet meidät tähän pisteeseen. Kaiken tarkoituksellisuus on alati läsnä.

Saamme aina tarkasteltavaksemme omia uskomuksia ja käyttäytymismalleja ennen seuraavalle tasolle nousua. Noina siirtymisvaiheina kepeys ei ole aivan yhtä läsnä ja ajatus ei ole yhtä kirkas. On hieman tahmeaa, ajatukset ripoteltuna sinne tänne, epävarmuutta, kysymysmerkkejä. Ja silloin voi olla haastavaa pysyä luottamuksessa, sillä tuohon tahmeuteen kuuluu se, että kirkkaus samentuu hetkellisesti ja oma sisin tuntuu vaikeammin tavoitettavalta.

Tietoisuuksien tasojen välit voivat olla hyvin samanlaisia kuin synnytyskanava, epämukavaa siirtyä läpi, mutta tiedä, että se on nyt hyvin tarkoituksenmukaista. Viime vuosien kokemusten kautta olemme jo oppineet, että näinä pienten (tai isojen) syntymien hetkinä lopputulemana on jotakin hyvin kaunista ja väkevää. Tällä kertaa tunnemme tämän voimallisempana kuin koskaan ja siitä on kiittäminen tätä uutta kollektiivisesti koettavaa tietoisuuden tasoa.

Nyt tosiaankin syntyy uutta ja vauhdilla. Tahti on nopea, jopa niin nopea, että tuntuu ettei 3D pysy vauhdissa mukana, ulkoinen maailma ei vastaakaan sisäisen maailman muutostahtia. Toisaalta voi olla, että jotkin kokevat sen päinvastoin, ulkoinen muuttuu sisäistä nopeammin.

Mutta kuten sanottu, kaikki on aina kohdillaan ja tarkoituksellista, joten jos siltä tuntuu, kyse on tasapainon hakemisesta ja luottamisesta siihen, että kaikki on juuri kuten pitääkin.
Keskeneräisyyskin on valmista, epätasapainokin on tasapainoa, epätäydellisyyskin täydellisyyttä.

Syntymän hetki voi olla sotkuista ja tukalaakin, mutta ehdottoman tärkeää elämän jatkuvuuden kannalta.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.